Unibail-Rodamco « Terug naar discussie overzicht

Poll; Stem je voor of tegen de claim-emissie ?

33 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
!@#$!@!
0
Ik ben erg nieuwsgierig wie er allemaal daadwerkelijk gaan stemmen op de komende aandeelhoudersvergadering. Ga je dan voor of tegen de claim-emissie stemmen ?

Ik ben erg benieuwd.
Hansjepansjekevertje
1
Ik heb ook tegen gestemd en me via hun website aangesloten bij de Franse miljardairs
LLinssen
0
Ik ga nog even kijken hoe, volgens mij is het een tientje bij degiro. Daar heb ik wel genoeg aandelen voor om dat er uit te krijgen :)
Urw all in
0
niceguy19502020
1
GC
0
De vraag wie gelijk heeft. De shortende partijen die de koers helemaal kapot hebben gemaakt. Ik denk als de emissie was aangekondigd op een koers van 100 euro. Was dit veel minder pijnlijk geweest voor de groot aandeelhouders. Nu ligt de huidige koers en de reele koers die het aandeel zou moeten hebben veel te ver uit elkaar. Maar met de huidige maatregelen die nu worden opgelegd, zal het bedrijf geen goed doen.
Chessplayer1992
0
quote:

Peter2meter schreef op 15 oktober 2020 22:41:

Tegen, vandaag al de vraag bij deGiro neergelegd hoe dat te doen
Top, laat je even weten wat het antwoord is?
Chessplayer1992
0
Rowi62
1
ga zo tegen stemmen (300 aandelen); Zie liever wat grote verkopen en een goedkope lening om de uitstaande financiering te herfinancieren; (hiervoor hebben ze tweemaal 7 miljard nodig de koemnde 5 jaar) ; waarom geen ECB opkoop obligatie via een bank ...
PVermeer
1
Ik stem voor, en wil proberen mee te doen. Als het lukt om mee te doen dan zie ik persoonlijk niet de nadelen. Mijn belang blijft hetzelfde, ik moet alleen opnieuw investeren. Maar ik denk dat het geld wat erin komt ook aan de waarde van het bedrijf wordt toegevoegd. Uiteraard had ik liever geen overname van Westfield gehad. Deze fout blijft ons nog jaren volgen. Ook ben ik van mening dat het financieren met vreemd vermogen beter was geweest, alleen gezien de huidige ontwikkelingen denk ik dat met vreemd vermogen financieren veel risico wordt gelopen. Ik denk dat wanneer het eigen vermogen met 3.5 miljard wordt verhoogd er een sterker bedrijf staat.
LLinssen
0
De reden dat ik tegen zou stemmen is omdat er twee geruchten waren.
1. URW zou een geld op willen halen door middel van een claim emissie
2. URW zou op zoek gaan naar overnames.

Het eerste gerucht is waar gebleken, als het tweede ook waar blijkt te zijn dan doe ik daar liever niet aan mee getuige de overname van Westfield.
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
2
Ik heb zojuist via de mail (DeGiro) tegen gestemd: dat is dus een whopping +0.0003% erbij voor de tegenstanders!
Terechter
0
Tegen de emissie. Het management en commissarissen hebben de laatste jaren fout op fout gestapeld. Zie de aankoop van Westfield, het niet tijdig reageren op eventuele mogelijke problemen voor het vastgoed na de virus uitbraak en een emissie aankondigen op het meest ongunstige moment dat je dat kunt melden. Meestemmen met de emissie is geld in een bodemloze put gooien.
Mr.J.bonds
0
Uiteraard tegen de claimemissie. Schaapachtige Bestuur heeft zich door de banken te bang laten maken. Wie denk je die er het dikste gaan profiteren van de claimemissie? Juist de banken. Zij mogen de miljoenen kostende claim emissie verzorgen en zij zitten op rozen omdat zij URW dwingen om giga hoeveelheden cash op de balans aan te houden..= minder dan 0% risico voor de bankjes door alle cash.. Maar URW moet nog steeds wel een stevige rentevoet betalen en nog blij zijn dat hij niet verhoogt wordt..! Zo kan ik het ook.. Maar de aandeelhouder krijgt 80% verwatering voor zijn kiezen en 50% minder dividend. En dat zal het Bestuur (en nu blijkt de laffe RvC ook) en de banken een enorme rotzorg zijn.. Stelletje aso's!

Vind ook dat het zittende bestuur het veld moet ruimen en dat inderdaad de ex-CEO weer terug moet op de oude pos. Huidige bestuur handelt idioot of laakbaar of zelfs frauduleus. In alle gevallen genoeg grond om ze te laten opzouten!

Ik zit bij de giro, iemand een idee hoe je ze dit laten weten bij de Giro aangaande een tegenstem? Alvast dank
Peter2meter
0
LLinssen
1
Voor wie bij de degiro zit.
Stuur een email naar klanten@degiro.nl
Stuur een email met daarin.

Graag wil ik tegen de claim emissie stemmen in de eerste volgende AV van Unibail-rodamco-westfield en vraag degiro hiervoor mij te vertegenwoordigen met mijn totale positie in dit fonds.
Ik ga akkoord met de 10 euro aan kosten die degiro hiervoor in rekening brengt.

Het betreft mijn portfolio XXXXX.

Meer is het niet.
33 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 aug 2022 17:35
Koers 56,110
Verschil -1,770 (-3,06%)
Hoog 57,360
Laag 55,760
Volume 555.126
Volume gemiddeld 680.440
Volume gisteren 338.087

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront