Morefield Group « Terug naar discussie overzicht

Week 47

21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Nel
0
Naar aanleiding van het ALUMEXX forum die zo lijkt het met succes een week draadje heeft gebruikt om lokale fondsen een zetje in de rug te geven en zodoende een week draadje.

Fijn weekend en benieuwd of het een nieuwe trend wordt.
Nel
0
Ter aanvulling voor komende week is het volume van afgelopen vrijdag 224389 en spread van 0,224-25 een bevestiging van toenemende volume.

Fijne zondag
bik
0
Dan is de opzet van Value8 om de freefloat te verhogen om zodoende het volume en de verhandelbaarheid van de aandelen handel in Morefield te bevorderen aan het slagen. Leve de Peter.
Nel
0
Bij goede verhandelbaarheid in een fonds maakt de kans op succes voor nieuwe invulling vele malen groter, want bij eerdere reserve listing waar vaak 90% in vaste handen is brengt in een aandeel veel ongelijkheid mee en is kans van slagen een stuk kleiner.
Dit probleem is vaak het probleem bij lokale fondsen en brengt veel spread in de aandelen, en waar dus de verhandelbaarheid is toegenomen maken op termijn kans om richting index notering tegaan.
Kerstenhulpmiddelen heeft Value8 al veel geld gekost en vanaf 2018 begint er een goede resultaten ontwikkeling bij het bedrijf te komen en lijkt het bedrijf rijp om voor Value8 om via Morefield te verzilveren.

bik
0
Thanx Nel. Tijd veur goedkoop bijkopen van de oude angsthazen die geen geduld meer op kunnen brengen!!! Grrrrr.
Nel
0
Daar is een week draadje voor bik haha maar verwachting blijft ! dat er spoedig nieuws komt vanuit Value8 betreft accountants.

Fijne avond en straks slot update.
MegaTelstar
0
quote:

bik schreef op 18 november 2020 23:16:

Snel rebouncen naar de 0,26
Nou snel..., dan moeten er eerst nog 10K aan aandelen worden opgekocht + wat er nog veder in de laat wordt gegooid eer de 0,26 wordt gehaald. Zonder nieuws zal het dus niet zo'n vaart lopen Bik, lijkt mij. (Laat die Zwartkijkende ridder het maar niet horen, het zal voor hem koren op de molen zijn).
groet, SuperTelstar
bik
0
Bien de Ladon,Nel. De verwachtings prijs van dit soort lege huls aandelen licht zo gemiddeld genomen rond 0,35. Gezien het verleden van andere aandelen met reverse listing zoals een Lavide - SnowWorld - Easy2pay - Manager Share - enz. Waarom het hier zo laag blijft hangen,is een raadsel. Joost zal het weten. Bij de minste of geringste stijging nemen de verkopertjes weer de overhand. Het liefst verkopen ze onder de 0,23. Ze kunnen weinig tot geen geduld opbrengen. We komen af van 0,32. We gaan het zien!!! Good night>>>>>>>
Nel
0
Als we vanaf vrijdag rekenen dan zijn er tot nu toe 423331 op/afbouw geweest een goed volume en ruikt net zoals bij Lavide dat er wat staat te gebeuren in de lege hulzen.

Fijne dag en vanavond de slot update van het eerste week draadje!
bik
0
Dat geleufde wij. U heeft vast nog wel een Achterdeurtje Lavidoos,anders nog wel op de hooizolder. Zo niet,kunt U mooi alhier een forse partij lekker goedkoop weer inkopen,Ridder!!!
bik
0
WFe
0
quote:

bik schreef op 24 november 2020 10:57:

Welke malloot heeft er nu weer 100000K in de laat op:0,244 gegooid? GRMPFFFFFT>
Dat ben ik... er gebeurt immers niks! Deze order verliep vandaag (zie bijlage), dus morgen is ie er weer uit... overigens gekocht voor 0,229 euro :D
Bijlage:
bik
0
You´r kidding? Houdt ze toch lekker vast,kerel. Het kan hier elk ogenblik losgaan. Wie kent hem niet?Peter macht reich!!!
21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 09:00
Koers 0,520
Verschil +0,005 (+0,97%)
Hoog 0,520
Laag 0,520
Volume 100
Volume gemiddeld 16.378
Volume gisteren 22.535

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront