Beter Bed « Terug naar discussie overzicht

Beter bed 2021

3.949 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 194 195 196 197 198 » | Laatste
Sec_Brut
0
Raar dagje laatste dag van 2020, enorme aantallen in de bied, spannend jaar op komst.
Dividend ?
Overname door da Rucci ?

We gaan het zien, succes wederom allen.
Gaasp
0
In 2020 heeft BeterBed een klassieke turnaround gemaakt, en als er inderdaad een dividend wordt uitgekeerd kan de koers nog veel verder omhoog.
Ik ben benieuwd naar de Q4-cijfers op de 21e, en wens u allen een lucratief 2021
BesteBed
0
Er zijn mensen die bereid zijn meer te betalen voor het aandeel. Daarom dat de koers hoog staat. Heeft alles te maken met vraag en aanbod.
Snovkov
0
of
Beter Bed Holding en Emma breiden de samenwerking uit
De Nederlandse Beter Bed Holding en matrassenleverancier Emma - The Sleep Company verlengen de samenwerking die ze in 2017 zijn gestart met nog eens drie jaar. Als onderdeel van de strategische samenwerking zal Beter Bed in de toekomst nog meer Emma-producten aanbieden in haar Beter Bed-vestigingen in Nederland en België, bij Beddenreus in Nederland en in de Sängjätten-winkels in Zweden. Daarnaast worden in de vestigingen van Beter Bed momenteel speciaal ontwikkelde Emma shop-in-shop formats opgezet.

Daarnaast heeft het matrassenmerk Dunlopillo, dat sinds eind 2016 onderdeel uitmaakt van Emma, ??haar assortiment uitgebreid met een eigen beddencollectie. Het nieuwe boxspringbed en de twee gestoffeerde bedden worden van 22 t / m 31 maart gepresenteerd als onderdeel van de 'Sleep Innovation Days - Product Experience by Emma & Dunlopillo' in de showroom in Frankfurt. De bedden zijn te bestellen met vier verschillende hoofdborden en in 18 kleuren en stoffen vanaf € 2.499, -. De bedden zijn dan vanaf februari 2021 verkrijgbaar bij Porta Möbel.

Bron: Euwid-Moebel

Publicatiedatum: ma 4 jan 2021
Mr Vacepa
0
Mooie koerstijging vanmiddag.
Voor wie er waarde aan hecht; in 2020 liep de koers zo'n 7 dagen voor publicatie van de cijfers op om op de dag en dagen daarna weer te consolideren naar een nieuw normaal niveau.
[kun je mooi de charts van Yahoo voor gebruiken en de publicatiesdata van BB]
Ben benieuwd of dit startsein volgende week ook gaat plaatsvinden, of dat dit dus vandaag is.
De beste wensen een ieder en fijn dat we op dit forum verder gaan.
Good luck!
max2
0
Beter Bed heeft gewoon een keigoed jaar achter de rug, ondanks en misschien wel door Corona.
Dat geeft aan dat ze alles weer op de rails hebben na de trammelant bij hun afgestoten Duitse winkels.
vgoo
0
Janteam
0
Waarom er nu voor de 3x een freeze is is voor mij een raadsel.
Normaal komt deze bij 10% stijging van de openingskoers.
Dus bij € 4,675 en die koers hebben we nog niet gehad.
Les Paul
2
Inderdaad is het een vaker voorkomend patroon: een paar weken voorafgaand aan een tradingupdate worden er forse volumes verhandeld op hogere prijzen. En door de stijgingen worden er weer nieuwe toetreders aangetrokken die de vraag doen toenemen. En na een ritje tot aan de tradingupdate neemt dan een deel weer afscheid en neemt dan genoegen met 10 of 15% ; hetgeen uiteraard niet verkeerd is binnen een paar weken! En een deel zal wellicht blijven hangen, omdat , bij nadere analyse, zal blijken dat er nog veel potentie in het aandeel zit.
Ik zit er nu drie jaar in en heb allerlei golven meegemaakt, steeds bijgekocht op dalende koersen en gelukkig mijn eerste pakketten (€ 5) kunnen compenseren zodat ik nu op een GAK van € 3 zit. We zijn langs de rand van de afgrond gegaan! Afscheid van de Duitse tak (blok aan het been!), verkoop van DC (boekwinst geboekt), tijdelijke (zeer dure) financiering (maar wel nodig én weer snel verminderd), aandelenuitgifte (verwatering dus), Chinese partner aangetrokken (in combinatie met een aandelenpakket), omzet van de groothandelstak ge-expandeerd, etc.
En uiteindelijk staat er nu wel een stevig fundament. Met een goede online-channel, waardoor maximaal van het door corona gewijzigde consumptiepatroon is geprofiteerd. Mensen kunnen niet op vakantie, niet naar de horeca, hebben geen nieuwe kleren nodig, deel van de winkels dicht, geen grote feesten, geen vuurwerk, etc.: waardoor veel centjes in de zakken. (behalve voor ondernemers en ZZP'ers, waar ik sterk meevoel met hun ellende).
Het management heeft goed gekoerst langs die afgrond en BBH is nu echt veilig. Bovenop de cash, blijven investeren in de business, commercieel attractief communiceren, dus echt bouwen in plaats van uitmergelen. En als beleggers dat zien kan een instap nu nog steeds zeer goed rendement opleveren. Ik heb eerder berekend dat op korte termijn een koers van € 6 zou moeten kunnen en komend jaar richting de € 9. Houd vol en houd vast!
derftrep
0
quote:

max2 schreef op 5 januari 2021 16:17:

Hoop niet dat er een bod voorbereid wordt.
Ik ook niet. Krijgen we dadelijk een "premie" van 20%-25% en komt er een bod van EUR 6, hetgeen een koopje is voor een bedrijf die ondanks de Corona crisis, orde op zaken heeft gesteld en een goede toekomst voor zich heeft.

Wat mij betreft dus op eigen kracht verder uitbouwen en aandeelhouderswaarde creeren.
Kester
0
Een bod van €6 is best leuk en natuurlijk goed voor de koers. En dan gewoon het bod weigeren.
jalivia
0
Is 23 dec al uitgelegd door de belegger85 op het forum hoe het zit met de CEO van bb
Lees maar es even dan zul je geen bod van 6 eur verwelkomen ..
max2
0
Er moet toch een reden zijn voor de forse stijging en de forse handelsvolume vandaag.
Hopen maar dat het morgen wordt voortgezet.
3.949 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 194 195 196 197 198 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 aug 2022 17:35
Koers 3,900
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,900
Laag 3,795
Volume 13.873
Volume gemiddeld 26.609
Volume gisteren 23.824

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront