Bitcoin en andere cryptocurrencies « Terug naar discussie overzicht

Coinbase zolang het geen eigen koffiekamer heeft

3 Posts
Better world
0
Zelf gebruik ik Coinbase, prima platform. De light verse betaal je een enorm hoge fee circa 5%, bij de prof versie een 0,5%. Is eenvoudig bruikbaar dus ik begrijp hun getallen en de groei wordt versterkt door de stijging van de ecoins.
Wel is de waardering van Coinbase erg hoog ....
In vergelijking met de Duitse variant Bitcoin Group SE is dit een extreem verschil.
Dus is Coinbase extreem duur?
Of is Bitcoin Group SE veel te goedkoop ?
Hoe zien jullie dit ?
[verwijderd]
0
Ik denk dat de toekomst is aan gedecentraliseerde exchanges. Uniswap is vrij briljant en gaat uitstekend, met in haar voetsporen Sushiswap en Pancakeswap, en waarschijnlijk nog een hele riedel anderen. Het nadeel is dat het allemaal op het ethereum netwerk moet gebeuren vandaar dat mensen non-ethereum coins als bitcoin gaan 'wrappen' om het maar via een DEX op ethereum te kunnen ruilen. Thorchain probeert dat nu op te lossen zodat je coins van verschillende blockchains met elkaar kunt ruilen: cross platform dus.

Zodra je liquiditeit kunt leveren is een beurs weinig anders dan een order boek wat je in een smart contract kunt gieten. Het briljante van Uniswap en haar nakomelingen zijn de liquidity providers die deze taak vervullen en daarvoor beloond worden in het Uniswap token. Dan heb je geen market makers meer nodig, geen CEO, geen COO, CFO of CIO, geen secretaresses, geen gebouw, geen onderhoud, geen parkeergarages. Alleen een paar handige coders met een laptop. Vanzelfsprekend is een DEX vele malen goedkoper dan een gecentraliseerde exchange als Coinbase en kan dus betere tarieven bieden. Vervolgens is het een kwestie van tijd totdat kopers en verkopers hun handel daarheen verplaatsen. Als de code open source is heb je ook geen reguleerders meer nodig omdat iedereen kan zien hoe de digitale vork in de steel zit. De toekomst is daarmee aan de DEX, niet alleen voor crypto, maar ook voor reguliere financiële producten. Daarmee is een investering in Uniswap of Thorchain naar alle waarschijnlijkheid, op termijn, vele malen meer rendabel dan een investering in Coinbase, wat, zoals vriend en vijand beweert, nu al stevig geprijsd is.
bears
0
Coinbase , het world online van Amerika bij de opening gingen de oprichters eruit ,je gaat ze toch niet kopen over de 400 dollar en zoals het gaat nog geen dag in plus geëindigd gaat zeker binnenkort richting 175 dollar
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 18:13
Koers 66.212,91
Verschil 0,00 (0,00%)
Hoog 66.647,80
Laag 63.702,05
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront