Forum: Corus » Morgen: welke kant gaat het op? | Belegger.nl

Morgen: welke kant gaat het op?

12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
1
Ben erg benieuwd wat de koers gaat doen morgen. Richting 0.37 of 0.38 ? Als we meer piekjes krijgen richting 0.34 of 0.33, dan ben ik er toch niet gerust op. Die 0.35 is een wankele bodem en als die er aan gaat, dan gaan we zo weer richting 0.24 In dat geval: op tijd verkopen en het ritje naar beneden meemaken en rond een kwartje maar weer aankopen, lijkt me zo. Wat zijn jullie verwachtingen voor morgen?
[verwijderd]
0
zoals je zelf alzij t is een wankelende bodem.t kan echt alle kanten uit gaan.als er nieuws komt GOED NIEUWS dan zitten we zo rond de 40 ct maar met geen nieuws kan t ook wel maar dan wat minder.met SLECHT NIEUWS zitten we zo onder de 30 kortom alle kanten IK DENK zo rond de 36/37 morgen maar ok ik kan t mis hebben greetz joris
[verwijderd]
0
ik denk niet dat de koers tot 24ct zakt , vandaag en gisteren veel meer sells dan buys en de koers blijft dan toch redelijk stabiel.
[verwijderd]
0
mijn voorkeur gaat naar 36/37 maar dat scenario van 24 zie ik ook niet 1 2 3 gebeuren groetjes JORIS
[verwijderd]
0
Het koersverloop vandaag biedt zonder nader nieuws weinig vertrouwen voor morgen (en komende dagen).
Koers is terug bij weerstandsniveau, bovendien is sprake van omkeer trend gezien koersdaling.
Bovendien vandaag 1 of 2 megaverkooporders van zonder twijfel professionele beleggers en dat is geen vertrouwenwekkend gegeven.
Ik verwacht daarom vooralsnog verdere koersdaling richting 0,30 euro.
Rising hope
3
Dit is een klein herstel n.a.v de stijgingen van de afgelopen tijd. Je hoeft je nergens druk over te maken. Je weet toch immers ook dat de vooruitzichten van Corus alleen maat beter wordt?
Het is wachten op nieuws, dat kwam niet vandaag dus hebben daytraders hun posities afgebouwd en stappen weer in als er nieuws komt. Het merendeel van de particuliere beleggers hebben Corus als Lange termijn belegging en zo zou je het ook moeten zien. Het Corus schip is bezig om op de juiste koers te komen, dus je moet nog even geduld hebben.
Je snapt toch zelf ook dat het aandeel niet alleen maar kan blijven stijgen? De koers is al een lange tijd bezig om hogere bodems te zoeken, dus daar hoort ook winstnemingen bij. Om nou te gaan roepen dat je bang moet zijn dat de koers terugzakt naar 24 ct slaat nergens op.
Er zijn de laatste tijd teveel mensen op dit forum die paniekerig worden als de koers een stapje terug gaat. Het hoort er allemaal bij.

Mvg,

RH
Rising hope
0
[verwijderd]
0
Mijn positieve mening is denk ik wel duidelijk weergegeven, de koersprijs is veeeeel te laag, juist omdat aandelenkoersen in de regel vooruitlopen soms 6 maanden.. we zouden mijnsinsziens eigenlijk al rond de 0.65 moeten staan, alles komt goed... met Corus en de Koers..
[verwijderd]
0
Midzomer, ofwel 2e week augustus als je exact van midzomer uitgaat. Anders zou ik zeggen ergens in week 31, 32 of 33.
Gr. Ritchie
quatrebrains
0
Ik verwacht de komende dagen tot 2,5 week een stabilisering van de koersen. Dwz ergens tussen 0,32 en 0,37. Goed voor daytraders en andere centenneukers/neuroten. Kijk naar een maand geleden - exact hetzelfde - duurde een paar weken - alleen toen voor een dubbeltje minder. Verwacht zelf pas 2e week augustus (1 maand voor 9 september en een lang verwacht opwarmertje) het definitieve financieringsnieuws. Dan koers naar 0,40+ (28-30p). Op 9 september nog een paar leuke dingen er over heen en dan staan we rond 0,50 (35p).

Op een fantastische Tilburgse kermis bij een waarzegster geweest..... "Het geluk zal mij 2H03 toelachen. Ik zal dit jaar nog een enorme financiele meevaller genieten....aldus". Ik lach me helemaal corum!
quatrebrains
0
Waarom niet eerder dan 2e week augustus ? Omdat anders de koers (te lang) de kans krijgt eventueel terug te zakken richting 9 september. De spanning dient een beetje opgevoerd te worden - niet te voorspelbaar. Daarom reageert de koers nog steeds ietwat volatiel.

Mijn advies gewoon blijven zitten (ook al zakt ' ie tijdelijk naar 0,30+). Komt wel goed, kan niet onbeperkt en grenzenloos blijven stijgen. Heel normaal een kleine terugreactie.

Bovendien dat valt me wel op : Als de AEX behoorlijk 'up' gaat, dan heeft Corus moeite om mee omhoog te gaan. Als de AEX 'down' gaat dan doet Corus het juist relatief veel beter. Er vind dan een 'shuffle' plaats van grote (safe) fondsen naar kleine (speculatieve). Mijn motto : laat de AEX maar dalen, dan stappen meer mensen in de potentie van Corus in. Iedereen gelooft erin, maar wil soms een graantje van de stijging van de grote fondsen meepikken.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 01-jan-01 00:00
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0