Gouden Stier | Belegger.nl

Gouden Stier

 

Op donderdag 10 november werden voor de tiende keer de winnaars van de Gouden Stier bekendgemaakt. Er werden dit jaar in elf categorieën prijzen vergeven. De prijzen werden uitgereikt aan bedrijven of personen die zich in 2016 onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. Op deze pagina verzamelen wij voor u het laatste nieuws omtrent de Gouden Stier en vindt u alles terug over de genomineerden en de winnaars.

Care IS Vermogensbeheer mocht de felbegeerde stier voor Beste vermogensbeheerder - net als in 2015 - mee naar huis nemen. Verder viel Evi van Lanschot in de prijzen. Evi mocht een Gouden Stier voor de nieuwe categorie Beste online vermogensbeheerder ophalen.

NN Investment Partners ging er net als vorig jaar vandoor met de prijs voor Beste mixfondsen-range. UBS mocht voor het UBS (lux) European Opportunity Unconstrained fonds de stier voor Beste beleggingsfonds van 2016 ophalen. Verder werd Nxchange door de vakjury bekroond tot Beste beleggingsinnovatie, terwijl Lynx ervandoor ging met de prijs voor Beste broker, die vorig jaar nog door DeGiro werd gewonnen.

Door de toenemende populariteit van crowdfunding is er dit jaar ook een prijs in het leven geroepen voor Beste crowdfundingplatform. Deze ging naar Collin Crowdfund. Ook ASN viel in de prijzen. Het ASN Duurzaam Aandelenfonds kreeg de Groene Stier voor Beste duurzame beleggingsfonds uitgereikt. Tot slot mag de iShares Core S&P 500 ETF zich een jaar lang Beste ETF noemen.

De genomineerden per categorie


Partners van de Gouden Stier


Laatste Gouden Stier-video's


Laatste Gouden Stier artikelen