Stem: Wie is uw favoriete beleggingsexpert?

Door Redactie op 2 oktober 2017 15:50 | Views: 1.550

Stem: Wie is uw favoriete beleggingsexpert?

Voor alweer de elfde keer worden dit jaar – op 9 november – de Gouden Stieren uitgereikt. De categorie Beste Beleggingsexpert is bij dit evenement ieder jaar een belangrijke vaste waarde. Het is dit jaar tevens één van de drie publieksprijzen.

Dat betekent dat ú bepaalt welke beleggingsexpert deze belangrijke prijs mee naar huis mag nemen. We zijn tot een voorselectie gekomen van vijf beurskenners. 

De shortlist met genomineerden is gemaakt op basis van stemmen van hun collega-experts: we hebben een selecte groep beurskenners gevraagd aan te geven wie zij als beste expert van 2017 zien. Uit deze stemronde zijn de volgende vijf experts naar voren gekomen:

Martine Hafkamp

Martine Hafkamp is oprichter en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer. Na haar studie Bedrijfseconomie startte ze haar carrière bij Spaarbeleg, een dochter van Aegon. Na Aegon en Stad Rotterdam maakte ze de overstap naar particulier vermogensbeheer. In 2007 richtte ze met zakenpartner Han Schulten, Fintessa Vermogensbeheer op. Martine is regelmatig te horen en te zien bij BNR, Business Class, DFT TV en RTL Z. Ook is ze een vaste columniste op Belegger.nl.

Cees Smit

Cees Smit is al sinds 1986 een actieve Amsterdamse handelaar en heeft zijn sporen verdiend in verschillende leidinggevende functies bij banken. Hij is algemeen directeur van Today’s Groep, en is gespecialiseerd in derivatenconstructies. Ook Cees is een veel voorkomend gezicht in verschillende financiële media. Beleggers kennen hem van zijn shorts en hij staat dan ook bekend als 'beer'.

 

Nico Inberg

Nico Inberg zet voor de IEX Beleggersdesk zijn jarenlange beurservaring om tot analyses en tips voor de particuliere belegger. In de afgelopen twintig jaar stond hij zelf op de vloer voor Nederlands grootste handelshuis Optiver, werkte hij als zelfstandige en schreef hij vele artikelen over beurs en economie. Daarnaast is hij een graag geziene gast bij BNR en diverse andere media. Hij is dus van alle markten thuis.

 

Jos Versteeg

Jos Versteeg is aandelenanalist bij InsingerGilissen, gespecialiseerd in (bio)technologiebedrijven en oliebedrijven. Hij is regelmatig te gast bij verschillende financiële media, waaronder BNR voor het programma Beurswatch en Belegger.nl. Daarnaast is hij een bekend gezicht als beurscommentator bij RTL Z.

 

Corné van Zeijl

Corné van Zeijl mogen we met recht een oude rot in het vak noemen. Hij is analist en strateeg bij Actiam en met enige regelmaat verschijnen zijn bijdrages op IEX.nl en Belegger.nl. De meeste beleggers kennen hem echter als beurscommentator bij RTL Z, BNR of als columnist van Het Financieele Dagblad. Al drie keer eerder (2008, 2010 en 2011) werd hij verkozen tot Beste Beleggingsexpert.

 

Klik hier om te stemmen


Let op: om uw stem te doen gelden laat u uw e-mailadres achter. Meerdere stemmen achterlaten met hetzelfde e-mailadres heeft geen zin.

Meld u aan voor de Belegger.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.