Nieuws van zaterdag 21 november 2020

Wall Street eindigt beursweek in mineur

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met verliezen de handel uitgegaan. Een nieuwe stap richting de komst van een coronavaccin van farmaceuten Pfizer en BioNTech kon een mi...

20 nov | meer...

Beleggers Wall Street zoeken naar richting

AMSTERDAM (AFN) - Het beeld op de beurzen in New York was vrijdag tussentijds gemengd. Tegenover optimisme over de komst van een coronavaccin stond de nog altijd rappe verspreiding van het longviru...

20 nov | meer...

AEX met winst het weekend in

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam is vrijdag met winst gesloten. Beleggers verwerkten het nieuws dat farmaceuten Pfizer en BioNTech bij de Amerikaanse medicijnwaakhond goedkeuring aan...

20 nov | meer...

Consumentenvertrouwen eurozone daalt verder

BRUSSEL (AFN) - Het consumentenvertrouwen in de eurozone is in november verder gedaald door de verder oplopende coronabesmettingen en de in veel landen aangescherpte maatregelen om het virus in te ...

20 nov | meer...

AEX houdt winst vast

AMSTERDAM (ANP) - De AEX-index hield vrijdagmiddag zijn winst van eerder op de dag vast. Beleggers verwerkten het nieuws dat farmaceuten Pfizer en BioNTech bij de Amerikaanse medicijnwaakhond goedk...

20 nov | meer...

Vlakke opening op Wall Street

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met kleine koersbewegingen geopend. Beleggers blijven bezorgd over de snelle verspreiding van het nieuwe coronavirus. Daar staat tegeno...

20 nov | meer...

'Rustige opening op Wall Street in de maak'

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zullen vrijdag naar verwachting met kleine uitslagen aan de laatste sessie van de week beginnen. De ontwikkelingen rond de coronacrisis blijven hun s...

20 nov | meer...

Kleine plussen op Europese beurzen

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen lieten vrijdag kleine plussen zien. Berichten dat er in Washington weer onderhandeld gaat worden over een nieuw financieel hulppakket vanwege de corona...

20 nov | meer...

AEX boekt voorzichtige winst

AMSTERDAM (AFN) - De Amsterdamse aandelenbeurs boekte vrijdag een voorzichtige winst. Ook de andere Europese beursgraadmeters lieten kleine plussen zien. Berichten dat er in Washington weer onderha...

20 nov | meer...

Duitse producentenprijzen licht omhoog

WIESBADEN (AFN) - De producentenprijzen in Duitsland zijn in oktober met 0,1 procent gestegen ten opzichte van de voorgaande maand. Dat meldde het Duitse federale statistiekbureau.Economen hadden i...

20 nov | meer...

Nieuwe commercieel directeur voor Heineken

AMSTERDAM (AFN) - Heineken heeft de Brit James Thompson aangesteld als commercieel directeur. Hij is de opvolger van Jan Derck van Karnebeek die naar 27 jaar bij Heineken in dienst te zijn geweest ...

20 nov | meer...

'Afwachtend begin voor Beursplein 5'

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam lijkt vrijdag vrijwel vlak te openen. Ook elders in Europa zullen de beurzen naar verwachting met kleine koersuitslagen beginnen na de verliesbeurt e...

20 nov | meer...

Nikkei sluit week lager af

TOKIO (AFN) - De Japanse aandelenbeurs is vrijdag opnieuw met een kleine min geëindigd. Het was de derde verliesbeurt op rij. Beleggers namen weinig risico voorafgaand aan het lange weekeinde in Ja...

20 nov | meer...