Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Navigatie

Webinars

BNP Paribas Markets organiseert met regelmaat webinars en seminars. Het doel van de webinars en seminars is u kennis te laten maken met beleggen en het productaanbod van BNP Paribas Markets, alsmede u te voorzien van inspiratie door verschillende beleggingsexperts aan het woord te laten.
donderdag 25 april
12:00 — 12:30

Bakkers Lunch Webinar

In 'Bakkers Lunch Webinar' zal technisch analist Nico Bakker u op de hoogte brengen van de laatste technische stand van zaken op de beurs... Nico blikt aan de hand van real-time dagcharts vooruit op de tweede helft van de handelsdag. Het webinar is ideaal voor de actieve belegger die 'kort op de bal speelt'. Vanzelfsprekend komt de AEX aan bod, maar ook zal Nico voor u enkele individuele fondsen bespreken. De uitzending duurt 20 tot 30 minuten. Enige kennis van technische analyse wordt aanbevolen.

donderdag 02 mei
12:00 — 12:30

Bakkers Lunch Webinar

In 'Bakkers Lunch Webinar' zal technisch analist Nico Bakker u op de hoogte brengen van de laatste technische stand van zaken op de beurs... Nico blikt aan de hand van real-time dagcharts vooruit op d…

dinsdag 21 mei
19:30 — 20:30

Bakkers Bull / Bear Webinar

In Bakkers Bull / Bear webinar van de maand november geeft technisch analist Nico Bakker u inzicht in het sentiment op de aandelenvelden. Met zijn Dashboard Beleggen methodiek zal hij circa 15 in…

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Terug naar de bovenkant van de pagina