5 aandelen met een koopaanbeveling van Zacks

Door Redactie op 16 mei 2024 11:30 | Views: 10.389

5 aandelen met een koopaanbeveling van Zacks

De Amerikaanse economie is  goed gepositioneerd om door te stomen en de aandelenmarkt is klaar om ontmoedigende seizoensfactoren ("Sell in May") te trotseren. Beleggers zouden daarom moeten inzetten op fundamenteel gezonde groeiaandelen voor een solide rendement.

Deze vijf aandelen hebben een koopaanbeveling van Zacks en een groeiscore van A of B: een combinatie die uitstekende kansen biedt.

Agnico Eagle Mines

Agnico Eagle Mines is een goudproducent met exploratieactiviteiten in Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten. Agnico Eagle Mines heeft momenteel een Zacks Rank #1 (Strong Buy) en een Groeiscore van B. De verwachtingen voor de winst dit jaar zijn de afgelopen twee maanden met bijna 40% gestegen. Dat zou dan neerkomen op 42,2% meer winst dan vorig jaar.

Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch is een speciaalzaak in hoogwaardige vrijetijdskleding. Het heeft momenteel een Zacks Rank #2 (Buy) en een Groeiscore van A. De schattingen voor de winst over dit jaar lopen op: naar verwachting zal die 20% hoger uitkomen dan vorig jaar.

Amazon

Amazon is een van de grootste aanbieders van e-commerce en clouddiensten. Ook Amazon krijgt van Zacks een A en een Buy. Naar nu verwacht wordt stijgt de winst dit jaar met 56,6%. Twee maanden geleden dachten analisten nog aan 51%. Hoe dan ook is het veel.

Hess

Hess is een toonaangevend olie- en aardgasexploratie- en productiebedrijf. Het bedrijf krijgt van Zacks een Buy-aanbeveling en een Groeiscore van B. De consensus voor de huidige jaarwinst is de afgelopen 60 dagen met 25,3% gestegen. De verwachte winstgroei van HES voor het huidige jaar is 81,6%.

Alphabet

Alphabet is een van de meest innovatieve bedrijven in het moderne technologische tijdperk. Het krijgt van Zacks een Strong Buy en een Groeiscore van B. De verwachtingen voor de  jaarwinst zijn de afgelopen 60 dagen met 11,8% gestegen. Voor het lopende jaar wordt 30,5% winstgroei voorspeld.

Lees ook: In deze 8 aandelen belegt hedgefondsbeheerder Bill Ackman $11 miljard

Meld u aan voor de Belegger.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.