Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen rekenen op extra steun Draghi

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Erik-S 3 december 2015 12:37
    Dit is nog het enige waar de markt naar kijkt, steunmaatregelen. Dat het in nogal wat grote landen radicaal mis is wordt ter kennisgeving aangenomen.
    En omdat de QE programma's in Japan en de US totaal niet hebben gewerkt is het compleet kansloos wat miss Drakie doet. We gaan met z'n allen een forse prijs betalen voor hetgeen deze minkukel doet. Beter was hij bij Goldman Sucks gebleven.
  2. forum rang 6 ttroo 3 december 2015 13:05
    De markten willen een mega bazooka. De aankondiging van bazooka 1 was mooi. Een flink aantal weken er voor en er na hoogspanning. Maar binnen 3 maanden nadat de bazooka aan het vuren was, gingen de markten al omlaag. Flink omlaag zelfs. Nu hebben we dus het meeste plezier. Geniet ervan! Nog minder dan 45 minuten en het rentebesluit is dan al bekend. Daarna komt de persconferentie! Historische tijen! We kunnen later in ieder geval zeggen, dat we negatieve rente hebben meegemaakt in Europa.
  3. Twijfels 3 december 2015 13:23
    quote:

    el pato loco schreef op 3 december 2015 12:47:

    Yep. Long fysiek zilver en goud........+ wat aandeeltjes natuurlijk voor de boodschappen
    Zo is het! Euro gaat door het putje en na een paar jaar aanmodderen zoals Japan blijkt ineens dat goud en zilver toch wel weer heel duur geworden zijn. Ik vind het prima.
  4. [verwijderd] 3 december 2015 14:47
    quote:

    Twijfels schreef op 3 december 2015 13:23:

    [...]

    Zo is het! Euro gaat door het putje en na een paar jaar aanmodderen zoals Japan blijkt ineens dat goud en zilver toch wel weer heel duur geworden zijn. Ik vind het prima.
    Dat vermoed ik ook, maar het zou morgen kunnen gebeuren of over 5 jaar, niemand die het weet. Maar het Japan scenario wordt steeds meer werkelijkheid.
  5. [verwijderd] 3 december 2015 16:54
    't werd ook tijd ook dat er een correctie kwam, wat mij betreft is dit nog maar een heel klein beginnetje van een veel grotere correctie. Maar ja, straks gaan de opportunisten gewoon weer kopen natuurlijk...ik ben al zeker een jaar niet meer in aandelen...veel te duur en te hoog gewaardeerd en mi veel te risicovol
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links