Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'ECB-tegenvaller dreunt na op beurzen'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 december 2015 08:49
    Wat is het verschil nu, 10 erbij of zelfde, bankiers wilde meer en meer naar eigen handen schuiven, maar helaas, meer geld naar bankiers is sprookje.
    Het geld moet naar de economie, niet naar bankiers die systemen zo instellen dat al het ingelegd geld naar gam gaat en niet naar de inlegger.
  2. Patience 4 december 2015 08:57
    Altiijd als je long ziet moet je bij elke ECB meeting puts kopen pakt altijd goed voor het geval als het naar beneden gaat pakt altijd goed uit in welke richting het ook gaat. Soort verzekering die je sluit en van mijn mag het lekker nog door zakken en anders verkoop ik ze direct wanneer weer de beurs aan het herstellen is.
  3. @iPlof 4 december 2015 09:34
    Als dit de reactie is van de oververwende beleggers op een renteverlaging met tevens uitbreiding en verlenging van QE dan moet je er niet aan denkenwat er gebeurt straks bij een renteverhoging en of monetaire verkrapping.

    Beurzen zijn gewoon giga overgewaardeerd en de economie is zwaar ziek.
  4. [verwijderd] 4 december 2015 09:52
    quote:

    RickBreda schreef op 4 december 2015 09:22:

    EU en Draghi zijn een lachertje en voorbeeld van mismanagement pur sang!
    Draghi moet de stront ruimen die de politiek elke keer achterlaat, en het enige mandaat dat hij heeft is de inflatie bestrijden. Men heeft een systeem opgetuigd met grote democratische gebreken. Een systeem waarin het nemen van beslissingen onmogelijk is omdat altijd een slap compromis nodig is om iedereen over de streep te trekken. Een systeem waarbij een heel kleine groep (de eurocommissarissen) het beleid maakt voor heel Europa. Een systeem waarin tegen de wil van de burgers in steeds meer autonomie wordt weggegeven. Een systeem waarin nooit eens een stap terug wordt gedaan om er twee vooruit te doen, in plaats daarvan wordt er altijd gekozen voor de vlucht naar voren. Gevolg is dat het losse zand dat de EU en eurozone is alleen maar losser wordt.
  5. [verwijderd] 4 december 2015 23:39
    Nou van al dat geleuter van bovenstaande berichtgeving daar hebben die yanks geen boodschap aan gehad meer dan 2,5% in de plus!!!!!!!! En wij konden het niet groen houden vanwege de bange schijters die hun aandelen weer met flink verlies hebben verkocht op de achterlijke europese beurzen Waarom dat weet niemand Ik ben benieuwd wat het Amerikaanse sentiment volgende week nog over houdt op de miezerige ellendig hoopje mens op de Europesche beurzen a.s. maandag! Bovendien zijn die yanks wel het geld bijdrukken wel gewend dus lachen ze de zielige ECB maar even uit en drijven spot ermee....
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links