Bas Heijink tipt ArcelorMittal, KBC en Ageas

Door Beursduivel.be op 20 mei 2016 11:25 | Views: 11.566

Bas Heijink tipt ArcelorMittal, KBC en Ageas

Welke kansen liggen er momenteel op de Belgische aandelenmarkt? We vroegen Bas Heijink, technisch analist bij ING, welke aandelen er in technisch opzicht interessant bij liggen.

Heijink kiest voor Ageas, KBC en ArcelorMittal.

Krachtig koopsignaal Ageas

“Je ziet bij Ageas dat de langere trend in tact is. Het is fors teruggevallen, maar we zien een dubbele bodem bij 32 euro. Als de koers daaronder komt, treedt een verzwakking op, maar dat verwacht ik niet. De dalende toppenlijn vanaf januari is de afgelopen dagen met een behoorlijk volume gebroken. Ik zie daarom een krachtig koopsignaal. Het eerste doel ligt bij 38 euro, het eerste steunpunt bij 34 euro.”

Bodempatroon KBC

“KBC is bezig met een groot bodempatroon, een omgekeerd hoofd-schouderpatroon om precies te zijn. Het aandeel heeft een flinke correctie ondergaan, maar is in deze periode bezig met een omkeer. De ondergrens is 44 euro. Komt de koers daaronder, dan verslechtert het beeld. Dat verwacht ik echter niet.”

“KBC is nu bezig met dat bodempatroon, en moet alleen nog doen wat Ageas al gedaan heeft; het breken van de dalende toppenlijn. Beleggers die daar op willen wachten, moeten instappen bij 51 euro.”

Lees ook: Nico Bakker over ArcelorMittal, ING, goud, Nyrstar en KBC

ArcelorMittal

“Sinds begin dit jaar heeft ArcelorMittal een enorme performance laten zien. Ik denk dat er nog meer in het vat zit. De langere dalende toppenlijn is in februari/maart al gebroken, het eerste duidelijke koopsignaal. Vanaf 5,50 euro zagen we de eerste forse correctie, en naar mijn mening is dat een eerste hogere top. Ik zie de eindfase van de bodemvorming en een verwacht een opwaarts potentieel richting de 5,50. Het eerste steunpunt ligt op 3,86 euro.”

Meld u gratis aan voor de Opinie & Tips Nieuwsbrief van Beursduivel.

Meld u aan voor de Belegger.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

47 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
0
ArcelorMittal heeft een flinke daling achter de rug....even een goede bodem neerzetten; voorlopig op 3.80 kan van veel waarde betekenen voor een verder koersverloop. Eind 2016 een koers van 7.00 em hoger is zeer goed mogelijk.
bartmaertens_QD
1
Als die 7.00€ eind 2016 wordt gehaald,geef ik al mijn gasten waar ik nonkel van ben dubbel nieuwjaargeld.En het zijn er voorlopig al 10.Over het bedrag ga ik hier niet berichten maar de tien weten wel wat dat betekent.Trouwens ;zij en ook de fiscus lezen mee.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
€ 4,90 morgen. Het kan verkeren. De belofte van € 7 lijkt nu weer verder weg.
bartmaertens_QD
0
6.10€ yupsaké 20% verkocht,volgende 20% ingesteld op 6.5€ om te verkopen en by the way geen 30% op meerwaarde betaald.Kapitaalsverhoging dateert al van feb-maart,dus meer dan 6 maand geleden.Wat wil zeggen ;de stukjes aangekocht aan +/- 2.5 nu verkocht aan 6.10.Yihaa
47 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.