TIE « Terug naar discussie overzicht

PERSBERICHTEN

1.709 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 82 83 84 85 86 » | Laatste
Dinald
0
quote:

aextracker schreef op 19 mei 2018 13:59:

[...]

Dinald,

Dat kan ook niet anders !

Waarom niet ?
Omdat ;
1.) H-1 , ten tijde van de AvA afgerond was. MT wist al hoe slecht ze ervoor stonden qua omzet ontwikkeling \ orderintake (dat wist men H-2 2017 al, toen de CFO de orderintake cijfers uit publieke informatie schrapte.
2.) De groei in Fte's "onderdeel van het strat. plan" is. Dat deel lijkt mondjesmaat te lukken (2 van de 10 groei), m.n. in DACH. Weet TIE zeker, dat er geen sprake is van "boekhoudkundig verplaatsen van Fte's" van NL naar DACH ? Netto zijn er sinds November 2 Fte's bijgekomen!
3.) Een pijplijn die TIE (wederom) niet weet om te zetten in versnellende groei, doch zelfs een daling..... daar zou ik als RvC \ MT echt wakker van liggen. De "conversion rate"heb ik al eens aan de orde gesteld, doch TIE geeft die gtallen niet vrij.....
4.) FLOW orderintake 10% gedaald is, 3 jaar na implementatie van het platform.
5.) FLOW implementaties H-2 in US volgens press release "may be expected to increase" een boterzachte outlook is.
6.) T-Mobile contractomzet stevig in de H-1 cijfers zat. Dat loopt er H-2 (ingaand mei 2018) 100% uit. Het leidt tot ca. Euro 600 K extra omzetdaling.
7.) TIE ultimo boekjaar 2018, maximaal nog 18 Mln. omzet behaald.
8.) Er zijn geen andere meevallers meer te verwachten als Plusserver add-on in Ebit H-1.

Het MT weet op dit moment (feitelijk is effekt Q-3 al te overzien), dat het in 2018 opnieuw een omzet- & Ebitddaling moet uitleggen aan de aandeelhouders.
De BtG is een "slow burner", getuige de implementatie in Amsterdam. Deze vind tergend langzaam plaats en raakt waarschijnlijk niet de "onderkant van de verwachte bandbreedte" van aan te sluiten afnemers en omzetverwachting strategisch plan.

Zonder verdere meevallers, schiet TIE in H-2 diep in het rood.
De omzet zal 5% - 10% dalende zijn per einde boekjaar 2018.

De commerciele slagkracht en omzetting in waardevolle groei van wat "unieke software" zou moeten blijken te zijn, is niet eerder zo schrijnend aan het daglicht gekomen. De marketing en sales machine als onderdeel van de in 2017 ingeslagen strategie levert ook in H-1 onvoldoende resultaat.
Dat geldt voor zowel de zelfstandige kracht om unieke software solutions in the cloud middels SaaS bij nieuwe klanten te implementeren, als dat een van de partnerships (Exact, Oracle, Epicor, etc.) aantoont, TIE dermate goed op de rit heeft, dat er een "vliegwiel effect" voortkomt uit die afspraken.
Ook dit onderdeel in de strategie blijkt nïet het effect te sorteren, wat je er vanuit de persberichten van zou denken te verwachten.

Nu ben ik m.n. benieuwd hoe de nieuwe RvC er in juni qua voorstelling \ samenstelling komt uit te zien. M.n. benieuwd welke competenties en ervaringen daarin gebundeld worden i.r.t. de strategische opties.

De volgende strategische optie om gezichtsverlies en teleurstelling in capaciteiten \ planrealisatie te verhullen zonder de loyaliteit te schofferen welke resteert komt nu snel in beeld ;
-> Verkoop TIE aan een derde t.w.v. 1 keer de omzet = 18 Mln = een koopje..... a euro 11.25\aandeel. het is te weinig, maar wellicht nu nog de hoofdprijs....

Een minimale verwachting op een AvA en in persberichten uitspreken, doet vermoeden dat men al weet dat het lastig is\wordt en blijft om op plan jaar 1 uit te komen. Daarbij staat de hockeystick op veilige en comfortabele afstand in de tijd getekend.

Ergo ; Jammer dat de trunaround nog immer niet lukt bij TIE. Temeer daar TIE conform Gartners\Forrester hosanna reports in "snelle groeimarkten acteert als strong performer".......

De vraag die resteert, is wie er nu ingrijpt en op welke manier. Doorgaans werd er gehakt in de kosten. Daar valt helaas weinig te halen, tenzij het MT een deel van de salarisstijgingen van afgelopen 3 jaren terugstort (> 100 K). Daar zit ruimte, die direct bijdraagt in de P & L einde jaar 2018. Gezien de resultaten geen onlogische stap.... al zouden ze de bijdrage benutten om aandelen in te kopen "a tritre personell" om het eigen vertrouwen in de strategie te duiden.

Mijn persoonlijke conclusie ?
TIE lijkt klinisch dood, ligt aan een beademingsapparaat wat door enkele specialisten wordt bediend. De specialisten denken te weten wat de patient mankeert, doch gebaseerd op kennis uit een vervlogen verleden.

Tracker
Dinald
0
Tracker,

Thnx voor je analyse. De zorgen die er uit spreken deel ik.
Paar positieve zaken van de AvA, die de zorgelijke ontwikkeling wat minder dramatisch doen lijken:
- bestuurders zagen af van hun bonus over vorig jaar en toonden grote betrokkenheid
- ze zijn 'in control' wat betreft de kasstroom (operationeel altijd positief geweest aldus CEO)
- Amsterdam gaat traag, Rotterdam daarentegen gaat sneller. Op de vraag of er meer "pilots"lopen stelde de CEO: "nee, niet nodig, we verkopen gewoon". Het zou vertrouwen geven als er wat meer info naar buiten kwam daarover. Successen zijn dringend nodig. BtG in NL en vooral vanuit Duitsland waar fors geïnvesteerd is in mensen, moet dat genereren. Waarbij Duitsland voor alle vestigingen van TIE actief is.
De club is niet zozeer klinisch dood maar springlevend opererend langs de rand van de financiële afgrond. Het schijnt dat daar ook de mooiste bloemen bloeien :)

aextracker
0
Hoop doet leven, of is "hoop synoniem voor uitgestelde teleurstelling"?

Tracker handhaaft de stelling ; "Kiek'n wat ut wordt".
het vertrouwen moet nu eerst herwonnen worden. Mooie woorden genoeg, doch de hoeveelheid nieuws is onder de maat.
Zonder nieuws herwint TIE geen vertrouwen. Zonder versnellende groei in H-2 loopt TIE financieel leeg.
De stelling van fatcool is wellicht negatief, maar zorgen zijn zeker op zijn plaats.
het eenmalig afzien van een bonus is als signaal aardig, maar ook hier te laat. Eerder werd op AvA's tot 3 keer te door kleine aandeelhouders gewezen op de balachelijke voorwaarden, dat bestuurders bonussen toucheerden bij een verlieslatend resultaat.
Wanneer de beide heren vertrouwen hadden in de strategie, zouden ze met een aantal stevige aandeleninkopen laten zien dat het ze menens is en er inderdaad volop in vertrouwen dat het goed komt.

Jammer, dat het allemaal zo traag, stroef en moeizaam verloopt zonder dat er nog vertrouwen uitstraalt. het verlagen van de transparantie en het verminderen van de reporting frequentie naar alle stakeholders snap ik inmiddels. Je zag de moeizame strijd aankomen. Of dit bloempje nog gaat bloeien ?
………………. time will tell.

Tracker
marcello106
0
quote:

aextracker schreef op 21 mei 2018 12:56:

Hoop doet leven, of is "hoop synoniem voor uitgestelde teleurstelling”?

Tracker
Geen synoniem. Te vaak wel de realiteit.

Er zijn weinig lichtpuntjes te bespeuren in de cijfers. Helaas ontbreekt het inzicht om te zien wat de impact op de omzet is geweest als gevolg van de gewijzigde strategie en welk deel van de daling een gevolg is van de vertraging bij klanten.

Volgens TIE was de strategie uit te voeren zonder verdere verwatering. Of dat gezien de vertraging van inkomsten nog steeds zo is blijft onbesproken. Ik had mijn twijfels en zie deze twijfels bevestigd. Als warrant/optiehouders geloof hebben in de strategie MOET er op korte termijn financiering komen. Als dat niet gebeurd, wordt het aandeel bewust naar lagere regionen gedirigeerd om vervolgens met een flinke premie het bedrijf te “redden”.

Als eerste is DW vastgoed aan zet om zijn vertrouwen uit te spreken.(of niet) Deadline 3 juni.
tiekinetix.com/nl/financial-informati...
aextracker
0
Als warrant/optiehouders geloof hebben in de strategie MOET er op korte termijn financiering komen. Als dat niet gebeurd, wordt het aandeel bewust naar lagere regionen gedirigeerd om vervolgens met een flinke premie het bedrijf te “redden”.

Dit scenario hebben we eerder gezien en toen was DW ook al "de redder in nood" tegen unieke voorwaarden.

Hoezo transparantie ? Geloof er geen snars meer van tot het tegendeel bewezen is. Een beetje CFO wil zich hier toch niet mee inlaten, zeker niet met de ervarignen die hij al bij Qurius opdeed,

Tracker
Kwiirk
0
Tot nu toe is het uitgangspunt van het groeiscenario dat de groei van de kosten wordt aangepast aan de financiële mogelijkheden. Blijven de verwachte inkomsten uit verkoop achter, dan zal het tempo in de groei van de kosten worden verlaagd.
Het aandeel bewust naar lagere regionen dirigeren is nooit beleid geweest.
marcello106
0
quote:

Kwiirk schreef op 22 mei 2018 11:35:

Het aandeel bewust naar lagere regionen dirigeren is nooit beleid geweest.
Niet het beleid van TIE uiteraard.

Het zijn de groot aandeelhouders die de uitgifte van aandelen blokkeren. Het zijn de grootaandeelhouders die zonder extra verwatering middels warrants/opties de groei zouden kunnen financieren. Het zijn de grootaandeelhouders bij wie wordt aangeklopt als de euro’s op zijn. Valt het kwartje Jens? Daarom kleur bekennen rond 3 juni.......
Kwiirk
0
Marcello, ik begrijp je wel. Het zijn de grootaandeelhouders die vinden dat het TIE moet lukken zonder externe financiering. Van Schaijk heeft vroeger 10 jaar met Sundelin gewerkt. Hij weet als geen ander waar Jan Sundelin goed in is, uitstekend presteren onder moeilijke, financieel krappe omstandigheden. Of grootaandeelhouders in hun achterhoofd hebben dat als de euro's op zijn dat zij dan tegen een mooie premie het bedrijf kunnen redden, zoals AEXtracker opmerkt, dat zou dan behoorlijk lager dan € 7,-- moeten zijn. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er financiers waren die het afgelopen jaar voor de groei plannen van TIE een hogere prijs voor TIE aandelen wilden betalen. Tegen deze achtergrond en met de warrants die grootaandeelhouders hebben vind ik dat grootaandeelhouders zich in een netelige positie gaan begeven als zij aandelen zouden verkrijgen tegen een emissieprijs lager dan € 7,--.
aextracker
0
quote:

marcello106 schreef op 22 mei 2018 18:26:

[...]

Niet het beleid van TIE uiteraard.

Het zijn de groot aandeelhouders die de uitgifte van aandelen blokkeren. Het zijn de grootaandeelhouders die zonder extra verwatering middels warrants/opties de groei zouden kunnen financieren. Het zijn de grootaandeelhouders bij wie wordt aangeklopt als de euro’s op zijn. Valt het kwartje Jens? Daarom kleur bekennen rond 3 juni.......
Toch zijn er eerder "bijzonder favorabele last minute saved by the bell" acties geweest vanuit diezelfde grootaandeelhouders en MT. Remember het EU debacle....
Er is derhalve sprake van een precedent; selective solution management.

Dezelfde grootaandeelhouders (vanaf 5%+) hebben bij TIE bewezen toegang tot meer informatie dan "de markt".
Een van die grootaandeelhouders kwam vorig jaar "out of the blue" met een "non binding", voor andere aandeelhouders "bodemloze put constructie" in eigen belang en zonder enige vorm van garanties of uitkoop voor derden (indien niet met de partij bekend).
Naast het zwijgend aanhoren van AvA's en het blokkeren\afwijzen van uitgifte als door de vertrokken RvC gepropageerd, is mede door deze grootaandeelhouder een onzekerder situatie ontstaan.
De deadline van de 3 juni warranthouder i.c.m. de actuele prestatie en het verleden van die aandeelhouder, voegt geen zekerheid toe. Er kan een "do or die" situatie kunnen volgen.

Mijns inziens zou een TIE MT wat "uit de kast komt" met een RvC procedure update goede sier maken en daarmee veel onzekerheid en speculatie wegnemen. men sprak eerder van "de zomer", moeglijk juni". Zeker ,wanneer men voor 3 juni een competente en ervaren in IT RvC samenstelling voor aankondigt (wat is de governance ruled Bava vooraankondigingstermijn ?)creeert dat rust rondom TIE.
Nu echter, na 4 maanden na dato, is het "tutti silencio" op dit vlak.

Met het te nemen besluit en de 3e juni aflopende warrantrechten op komst, geen RvC die formeel toe kan zien op de governance, is er op zijn zachtst gezegd een "inadequate bestuurlijke statuur, structuur" gecreerd\ontstaan.

Bij de hoge mate van involvement\vernetwerking van de "insighting insider shareholders" zitten alle andere aandeelhouders gevangen in de klauwen van onzekerheid, grillen van de "vernetwerkte grootaandeelhouders. Bij de minimale verhandelbaarheid van het aandeel is de belegging in TIE onaantrekkelijk voor nieuwkomers.

De stilte, de resultaten (tegenvallend H-1) en de outlook maakt TIE tot een aandeel wat met (te)veel vraagtekens is omhuld.
Het bestuur slaagt er vooralsnog niet in deze , voor de waardering van het aandeel, negatieve spiraal te doorbreken. De grootaandeelhouders gedogen en wachten af. Aan loyaliteit geen gebrek wat dat betreft !
Daar kan je iets van vinden, of en welke conclusies je daar aan moet verbinden, laat ik aan eenieder op dit forum.

Time will tell, BUT wish that all shareholders "equally well, will be saved by the bell".

Kom er maar in guys !

Tracker
marcello106
0


TIE Kinetix introduceert oplossing voor Salesforce Partner Community Cloud gebruikers

24 mei 2018 -

TIE Kinetix (Euronext Amsterdam: TIE), marktleider op het gebied van cloud-managed business integratie, E-Commerce, Demand Generation en Business Analytics services heeft vandaag een nieuwe oplossing geïntroduceerd binnen het FLOW Partner Automation platform die significant de kosten voor het gebruik van de Salesforce Partner Community Cloud reduceert.

Met het nieuwe aanbod worden merken en fabrikanten niet langer gelimiteerd in de samenwerking met partners, omdat de kosten niet stijgen bij het toevoegen van meer partners. Het FLOW Partner Automation platform biedt een naadloze integratie met Salesforce tegen een vast bedrag, ongeacht het aantal partners, unieke aantal gebruikers of partneractiviteiten. Alle partners die momenteel actief zijn in Salesforce kunnen automatisch worden aangesloten, gebruikmaken van en updates worden uitgewisseld met FLOW Partner Automation. Hiermee wordt voorkomen dat er aparte licenties per partner aangeschaft dienen te worden, dit kan leiden tot een kostenreductie van 98%.

FLOW helpt bedrijven met een indirect saleskanaal om de samenwerking met partners te optimaliseren, dit met behulp van o.a. lead distributie, lead management en lead conversie. Ook biedt het platform oplossingen voor market development fund (MDF) management, content syndication, Campagnes, Google Adwords voor de Channel, marketingmateriaal en een online marketplaats.

Merken en fabrikanten kunnen zich nu focussen op het maximaliseren van de omzet via alle verkooppartners, klein, middelgroot en/of groot, zonder gelimiteerd te worden door additionele kosten. Het FLOW Partner Automation platform haalt alle blokkades op het gebied van marketing en sales binnen het indirecte verkoopkanaal weg. Het bevordert de samenwerking met onafhankelijke verkooppartners en optimaliseert de merkbeleving richting de eindklant.

In het recent gepubliceerde The Forrester Wave™: Through-Channel Marketing Automation, Q2 2018, is het volgende benoemd: “het FLOW platform van TIE Kinetix is een goede match voor wereldwijde merken die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te implementeren, flexibele oplossing die past binnen een budget.”

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: “Het FLOW platform integreert naadloos met alle systemen en oplossingen zoals Salesforce Partner Community Cloud, om de kosten verder te reduceren bij het uitvoeren van channelprogramma’s. Wij automatiseren alle stappen die nodig zijn om effectieve marketingcampagnes, content updates e.d. uit te rollen en om leads te genereren voor elke verkooppartner, groot of klein. Het limiteren van merken en fabrikanten in hun succes, op basis van aanvullende kosten, past niet binnen onze visie.”

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Patrick van Boom, Chief Marketing Officer van TIE Kinetix via Marketing@TIEKinetix.com.

Over TIE Kinetix
TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen.Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie.

Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten. TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Meer informatie:           
TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen

T: +31-88-369-8000
E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com
Volg TIE Kinetix op Twitter: https://twitter.com/TIEKinetix  
Volg TIE Kinetix op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/TIE-Kinetix
Volg TIE Kinetix op Facebook: https://www.facebook.com/TIEKinetix

einde persbericht

Request DemoLoginZoeken

Oplossingen

Over TIE Kinetix

Investor Relations

Meer TIE Kinetix

EvenementenNeem contact op

Social MediaFacebookTwitterLinkedInGoogle+Xing

TaalNederlandsEnglishFrançaisDeutsch

Belangrijke informatieAlgemene voorwaardenPrivacy PolicyGDPR RoadmapCopyright 2018
aextracker
0
Marcello,

Alweer een prachtige hoogwaardige technologische "connector-killer tool". Maar wie o wie binnen TIE KINETIX weet met een trigger de klanten binnen te halen ?
Herhaling van zetten; technisch uitstekende oplossingen, maar wie gaat de waarde die het herbert succesvol, planmatig en effectief koppelen aan de (nieuwe) klanten.
Tevens interessant om vast te stellen , dat deze triggers & app's niet impliciet in de kern van de groeistrategie vermeld werden in de recentere sessies waar aandeelhouders bij aan mochten sluiten.
is er sprake van een koerswijziging, danwel een koersvastheid die de investering in verdere connecties met strategische partners helpt verstevigen ?

Ik vraag me af, welke waarde ik nog aan dergelijke persberichten moet\kan toekennen. Een hosanna stemming lees ik uit de toelichting, de effectiviteit en marktwaarde van deze tool laat zich lastig schatten o.b.v. dit bericht.

Iemand enig ideehoe je dat duiden moet ?

Tracker
marcello106
0
quote:

aextracker schreef op 26 mei 2018 11:28:

Marcello,

Ik vraag me af, welke waarde ik nog aan dergelijke persberichten moet\kan toekennen. Een hosanna stemming lees ik uit de toelichting, de effectiviteit en marktwaarde van deze tool laat zich lastig schatten o.b.v. dit bericht.

Iemand enig ideehoe je dat duiden moet ?

Tracker
Tsja, lastig inderdaad, laat mij er eens met een Salesforce bril naar kijken:

Salesforce groeit als kool, liefst 3 miljard dollar omzet het afgelopen kwartaal......

s1.q4cdn.com/454432842/files/doc_fina...

“Selling licenses are the name of the game for Salesforce. With multiple licenses for both yourself and your partners, it can become very expensive, very quick. For Salesforce’s PRM Solutions, not only do you need to have at least one Enterprise Edition Cloud license for $1,500, but you will also have to buy licenses for your channel partners. Prices can range from $8,400 for just 20 partners but can be well into the millions for 5,000 partners. How does $1.5 million sound?”

Nu is er een mini bedrijfje dat aan de fundamenten knaagt van je zo succesvolle formule. Als TIE bewijst dat het tot 98% goedkoper kan, met een technologisch hoogstaand platform, dan loopt Salesforce het risico aanzienlijk omzet te verliezen.

You may be thinking, “But Salesforce bills for Communities by the log-in. Can it really be that expensive?” Log-in prices can range between $30,000 per year for a low number of 200 log-ins per month to $1.5 million per year for 20,000 log-ins per month. How many log-ins do you expect from your partners?

We more often see partner communities in the thousands, meaning they have to be willing to spend the big bucks to be a part of the Salesforce Partner Community. And most often they are not.

If you are looking to extend your Salesforce CRM with Salesforce Communities, make sure you are totally aware of the total cost of ownership. You will have to ask yourself if you want to be limited by the number of selected partners you will engage with only because of the huge cost that is guaranteed by engaging with all your partners. All your partners – large-, mid-, and small-sized – are part of your success. All partners should all be able to engage with you the best way possible to maximize business.

“Don’t limit yours or your partners’ success due to the cost of a solution. With Salesforce’s model, they are punishing you for having an active and engaging group of channel partners.” AUW!

With FLOW Partner Automation, unlimited partners and users can log in and engage as much as they want. With the same engagement options as they would have with Salesforce Communities. And more ... 1 price, unlimited engagement. You can focus on maximizing your business, not on restricting your partner engagement.

Dit kleine gevaar maar oppeuzelen dan voordat het vervelend wordt?

marcello106
0
TIE Kinetix Nominates New Supervisory Board Members, Jan Baan to Join as Advisory Council
31 mei 2018 -
Breukelen, the Netherlands,

TIE Kinetix (hereinafter “TIE”), the leading provider of cloud-managed Business Integration, E-Commerce, Demand Generation, and Business Analytics services today announces that it nominates three new members for its Supervisory Board, consisting of Mrs. Gerdy Harteveld, Mr Per Nordling and Mr Georg Werger – to be appointed in an Extraordinary General Meeting of Shareholders on July 13, 2018.

The nomination of the new Supervisory Board follows after a process of careful selection in which management of the company has evaluated skills, relevant experience and business acumen of a series of potential candidates. The company is very happy with the arrival of the new Supervisory Board and is looking forward to working with the Supervisory Board to bring the company into smoother sailing grounds.

Mr Jan Baan will join the company in an advisory role to both Management and Supervisory Board, focusing on technological developments, company strategy and product strategy and international affairs. The company gratefully benefits from his experience in managing high growth technology companies deploying state of the art latest technological developments. Jan Baan has over 35 years of entrepreneurial and business leadership experience in the software sector and is internationally recognized for his key role in creating the worldwide market for Enterprise Resource Planning (ERP) and Business Process Management (BPM) software.

Background of Nominated Members

Mrs. Gerdy Harteveld (the Netherlands):
Experienced supervisor and member of various Supervisory Boards in Dutch private and public companies, including IT ventures. Furthermore, Mrs. Harteveld brings with her vast experience in developing IT strategy, as well as managing complex IT projects, in both public and semi-public settings. Previously, Mrs. Harteveld also served as Managing Director of various technology firms.

Mr. Per Nordling (Sweden):
International entrepreneur and investor with experience in growing software companies. Mr. Nordling currently holds various (advisory) board memberships in US and European Software ventures. Previously, Mr. Nordling was CEO and founder of various successful software ventures, such as Medius.

Mr. Georg Werger (the Netherlands):
Attorney at law with various board memberships. Experience in international mergers & acquisitions, including restructuring. Experience with both large international ventures as well as with small scale start-ups both in Europe and in US.

For further information, please contact:
TIE Kinetix N.V.
Jan Sundelin (CEO) or Michiel Wolfswinkel (CFO)
Phone: +31 (0) 88 3698060
E-mail: Michiel.Wolfswinkel@TIEKinetix.com

About TIE Kinetix
TIE Kinetix transforms the digital supply chain by providing Total Integrated E-commerce solutions. These solutions maximize revenue opportunities by minimizing the energy required to market, sell and deliver online. Customers and partners of TIE Kinetix constantly benefit from innovative, field tested, state-of-the-art technologies, which are backed by over 30 years of experience and prestigious awards. TIE Kinetix makes technology to perform, such that customers and partners can focus on their core business.

TIE Kinetix is a public company (NYSE Euronext: TIE Kinetix), and has offices in the United States, the Netherlands, France, Australia, UK, and Germany.

Follow TIE Kinetix on Twitter: twitter.com/TIEKinetix
Follow TIE Kinetix on LinkedIn: www.linkedin.com/company/TIE-Kinetix
Follow TIE Kinetix on Facebook: www.facebook.com/TIEKinetix

END OF PRESS RELEASE
Argus
0
Waarschijnlijk wel !!! Jan Baan heeft zijn sporen verdient op de technologische vooruitgang in de informatietechnologie. Op zijn leeftijd is hij nog steeds gedreven om zaken technologisch te vereenvoudigen.
Jan Baan is een prachtig mens om over nieuwe ontwikkelingen te discussiëren !!!.
In mijn idee geloof ik dat het management van Tie Kinetix geen betere keuze had kunnen maken dan Jan Baan als adviseur in de hand te nemen.
Waarschijnlijk kan hij ook bruggen bouwen voor de weg naar de toekomst.
DeZwarteRidder
0
quote:

Olie B Bommel schreef op 1 juni 2018 17:42:

Waarschijnlijk wel !!! Jan Baan heeft zijn sporen verdient op de technologische vooruitgang in de informatietechnologie. Op zijn leeftijd is hij nog steeds gedreven om zaken technologisch te vereenvoudigen.
Jan Baan is een prachtig mens om over nieuwe ontwikkelingen te discussiëren !!!.
In mijn idee geloof ik dat het management van Tie Kinetix geen betere keuze had kunnen maken dan Jan Baan als adviseur in de hand te nemen.
Waarschijnlijk kan hij ook bruggen bouwen voor de weg naar de toekomst.
Dus jij vergeet voor het gemak hoe de familie Baan boekhoudfraude gepleegd heeft en Baan voor veel te veel geld op de beurs verkocht heeft...??
Dinald
0
De namen die zich verbinden aan TIE zijn OK. Dhr Baan als adviseur is een mooie oplossing. De koers deed niks op het nieuws, dat is veelzeggend. Kennelijk verwacht de markt geen wonderen van de nieuwe toezichthouders. Het wachten is op de eerste lichtpuntjes. Dat doen we dus maar (weer).
aextracker
0
quote:

scheiber schreef op 4 juni 2018 10:28:

Ik geloof dat ik al 20 jaar wacht op lichtpuntjes ....

In relatie tot de ervaring van de respektievelijke RvC kandidaten en adviseur is 20 jaar een peuleschilletje.
wanneer je in die 20 jaar niets anders gedaan hebt dan wachten, ga je het licht bij TIE niet meer zien vrees ik :).

Anyway, de kandidaten hebben met elkaar mogen snuffelen en zijn door het MT (en de insiders\grootaandeelhouders) goedbevonden vs. evt. andere kanddiaten.

Op 13 juli dan een Bava en iedereen kan vanaf dan weer gaan opletten of de H-1 teleurstelling een "tijdelijke tegenvaller in de nieuwe strategie was", danwel een nieuwe tegenvaller van een gewijzigde en tijdelijke strategie vormde.

Gezien de RvC compositie , worden er nu ook andere competenties aan boord getrokken die ongetwijfeld gedragen worden vanuit grootaandeelhouders die allen "onder water staan voor ettelijke miljoenen geinvesteerd vermogen". Ik verwacht niet dat de top-4 grootaandeelhouders de horizon op 20 jaar hadden ingestoken. Ergo ; TIE'm voor wwat positieve dynamiek en reflecties, zo mogelijk met "de markt".

Tracker
marcello106
0

Gemeente Tilburg kiest voor e-facturatie van TIE Kinetix

20 juli 2018 -

Zoals zovele andere gemeenten kiest ook de gemeente Tilburg voor TIE Kinetix. TIE Kinetix ondersteunt de gemeente Tilburg door alle leveranciers te onboarden op het FLOW platform van TIE Kinetix voor volledige ontzorging op e-facturatie. 

Uiterlijk 18 april 2019 dienen alle aanbestedende overheidsdiensten e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt e-facturatie oplossingen tussen bedrijven onderling en e-facturatie oplossingen naar de overheid in diverse modules voor geautomatiseerde uitwisseling van facturen via EDI/XML, PDF of handmatig via een factuurportaal.

TIE Kinetix is een pionier in de e-facturatie markt met meer dan 30 jaar ervaring in e-facturatie voor overheid en bedrijfsleven.

Over TIE Kinetix
TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen.Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie.

Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten. TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Meer informatie:           
TIE Kinetix N.V.
Michiel Wolfswinkel
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen

T: +31-88-369-8000
E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com
Volg TIE Kinetix op Twitter: https://twitter.com/TIEKinetix  
Volg TIE Kinetix op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/TIE-Kinetix
Volg TIE Kinetix op Facebook: https://www.facebook.com/TIEKinetix

einde persbericht

1.709 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 82 83 84 85 86 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 16:18
Koers 1,410
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,420
Laag 1,410
Volume 896
Volume gemiddeld 2.817
Volume gisteren 1.221

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront