Nieuws van maandag 27 juni 2022

Europese beurzen staan hoger

De Europese beurzen noteren maandag rond het middaguur hoger, meeverend op de koerswinsten op Wall Street van vrijdag, toen cijfers over een vertragende Amerikaanse economie de hoop voedden op een...

12:29 | meer...

UBS verlaagt koersdoelen CTP en WDP

UBS heeft de koersdoelen voor de vastgoedinvesteerders CTP en WDP verlaagd, maar handhaafde de koopadviezen voor beide aandelen. Dit bleek maandag uit een sectorrapport van de Zwitserse bank.

11:38 | meer...

Prosus aan kop op groen Damrak

De Amsterdamse beurs gaat maandag door met de koersstijging van vrijdag, toen er bijna 4 procent bijkwam. Prosus voert vandaag de stijgers aan.

11:14 | meer...

Prosus duwt AEX omhoog

De AEX index koerste maandag kort na de beursgong 1,3 procent hoger naar 669,11 punten, terwijl de Midkap ook 1,3 procent won.

09:24 | meer...

Morgan Stanley zet Randstad op verkooplijst

Morgan Stanley heeft het advies voor Randstad verlaagd van Gelijkgewogen naar Onderwogen en het koersdoel teruggebracht van 69,50 naar 49,00 euro. Dit bleek maandag uit een sectorrapport van de Am...

09:23 | meer...

Prosus meldt meer omzetgroei

Prosus heeft in het afgelopen boekjaar 24 procent meer omzet geboekt dan een jaar eerder. Dat maakte de internetinvesteerder met een notering op het Damrak maandag bekend.

08:18 | meer...

AEX probeert herstel verder vorm te geven

De Amsterdamse beurs gaat maandag naar verwachting een licht hogere opening tegemoet. Futures op de AEX index wezen ongeveer een uur voor de beursgong op een winst van 0,2 procent. 

07:59 | meer...

Prosus gaat eigen aandelen inkopen

Prosus en het voormalig moederbedrijf Naspers gaan over een langere termijn eigen aandelen inkopen, om de korting op het aandeel op de onderliggende waarde van met name het belang in Tencent te ve...

07:43 | meer...

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront