Gaussin « Terug naar discussie overzicht

Gaussin 2019

1.238 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Hangyodon
0
GAUSSIN: wins contract with Qatar Railways Company
Send by e-mail
24/06/2019 | 6:07 p.m.
(AOF) - Gaussin Manugistique announces the signing of an exclusive and renewable 2-year license with the state-owned Qatar Railways Company (QRC), covering the management of manual and autonomous vehicles fleet in Qatar. The contract includes initial entry fees, of a confidential amount, applicable to an exclusivity covering the territory of Qatar.

Qatar Rail is Qatar's national company that oversees the construction, operation and maintenance of Qatar's multi-billion dollar integrated railway system, the first line of which (the Red Line) has already been implemented. service.

In parallel with the granting of this license to Qatar Rail, Gaussin will undertake studies on the simulation of traffic and the supervision of the vehicle fleet, for the first and last kilometers of autonomous and electric transport.

Emphasis will be placed on applications in the semi-private sector, such as the Smart City Lusail project, the FIFA World Cup 2022, transport between metro stations and stadiums, and the University of Doha.
[verwijderd]
0
quote:

Bones schreef op 24 juni 2019 13:36:

eerst maar eens naar boven de 30
Gaat dus sneller dan ik dacht. Mooi nieuws (Y)
[verwijderd]
0
quote:

Arie40 schreef op 19 juni 2019 23:05:

Dank je Jan voor je complimenten en respectvolle benadering. Een onderbouwd tegengeluid is altijd welkom. Je maakt me nieuwschierig naar "meerdere ervarende beleggers ". Zijn ze in een produkt van Dexia, legio lease ofzo gestapt, hebben ze geld geleend en hoofdzakelijk in 1 enkel bedrijf gestopt of iets anders?! Vertel.

Spreiden in tijd en over voldoende aandelen is belangrijk. En geen Porsche of Ferrari kopen als je 3 ton in de plus staat maar pas een grote aankoop doen als de lening is afgelost. Als je dat al wil, zo'n vette bak of villa.

Een onafhankelijk, dus zelf uitgekozen, adviseur inschakelen is ook verstandig.
Ga ik wel doen tenminste. Als die me na een half uur niks nieuws heeft verteld, betaal ik hem en wens hem een fijne dag. Heeft ie wel wat bij te dragen dan betaal ik hem met liefde 1, 2 of meer uren. Bijvoorbeeld om het contract van de bank voor mij door te lezen. Eventuele kleine lettertjes enz.

1000 euro rentekosten bij een ton, 100 euro per jaar bij een lening van 10K. Bij 1% rente.
[verwijderd]
0
Hoi Arie, zoals ik zei heb ik een paar vrienden die goed beleggen! Ja maar wanneer doe je het goed! Een persoon heeft wel eens een adviseur thuis gehad maar na een half uur weggestuurd! Wat de adviseur zei kan ik zelf ook bedenken, vroeger ben ik ook wel eens bij de bank geweest, hij bleef maar vragen om mijn Robeco rek om te zetten naar hun bank, gelukkig niet gedaan......! Nu staat hij nog lekker in Rotterdam.....
Verder rijden die vrienden niet in een dikke auto, ja oké eentje dan, maar hij kan het ook permitteren...... verder mijn zwager belegd niet in aandelen, hij zit in onroerend goed en bouwd appartementen langs de Belgische kust tot Knokke toe....! Woont ook in België..... maar ik blijf nuchter en ben ook niet jaloers wat hun allemaal hebben want dan wil je meer, maar ik kan gewoon niet mee, maar gewoon wat beleggen voor de lol en hopelijk wordt het meer.....
Een vriend zei wel stop met werken en ga me volgen maar dat durf ik niet......ken ook mensen die zijn huis hebben moeten verkopen en gescheiden zijn van te veel belegd vermogen (opties ect.) en ik weet er zijn winnaars en de normale man zijn vaak de verliezers...... nou gr en kneut hier komt het goed.... op naar Dubai
Vaak wel
0
Wil ik best weten Jan. Ik ben leergierig.

Velen gaan met opties de boot in. Met beleggen gaat het meestal goed. Soms moet men even geduld hebben. Willen ze heel snel de beurs op omdat de koersen al weken omhoog schieten.

Ik heb het afgelopen 2 jaren zo'n 25 mensen aan het beleggen gekregen. 90% staat op winst. Vanwege deze goede start beleggen ze nu nog steeds. Juist bij de start zag ik het altijd misgaan. Mensen beginnen als iedereen jubelt over de beurs, ze worden verliefd op slechts 1 aandeel,..

Ik heb die 25 man Pharming aanbevolen toen die op 60 cent stond en de algehele beurs nog ver van all time high stond. En gezegd met een deel te beleggen dat ze konden missen. Velen gingen daarna uitbreiden naar andere biotech. Ook prima rendementen daar gemiddeld.
kneut
0
Ik heb nog maar ff 200 geïnvesteerd wie weet? Trouwens weer geen slechte dag voor gaussin weer dik 600 gepakt...gaat goed komen mensen!
kneut
0
En europlasma komt ook wel weer,een hoop beleggers hebben lang moeten wachten en gewoon eieren voor hun geld gekozen.
Hangyodon
0
nog niemand deze nieuws gepost volgens mij zijn er geen mensen hier die gaussin meer volgen.

GAUSSIN: kondigt licentie-inkomsten aan van € 11,3 miljoen in de eerste helft van 2019 Een stijging die een zeer positief effect zal hebben op het nettoresultaat van de Groep
delen met twitter delen met LinkedIn delen met Facebook delen via e-mail
0
26/06/2019 | 06:52
-

DRUK OP INFORMATIE

Héricourt, 26 juni 2019

GAUSSIN kondigt licentie-inkomsten aan van € 11,3 miljoen

1 ste helft 2019

Een stijging die een zeer positieve impact zal hebben op het nettoresultaat van de Groep

GAUSSIN Manugistique (ALGAU - FR0010342329) kondigt een belangrijke evolutie van haar bedrijfsmodel aan met de versnelling van de ontwikkeling van licentieverkopen. In de eerste helft van 2019, zal de verlening van vergunningen en facturering een bedrag van € 11.276.000 tegen alles wat in de 1 zijn ste helft van 2018.

De sterke groei van deze inkomsten versterkt de licentiestrategie die GAUSSIN heeft ingevoerd om haar technologische knowhow te verbeteren, met name op het gebied van autonome voertuigen. Opgemerkt moet worden dat licentie-inkomsten bijna geen bijbehorende kosten hebben en daarom in wezen een directe bijdrage aan het bedrijfsresultaat vormen.

De licentie-inkomsten: sterke groei in de 1 ste helft van 2019-11.276.000 €

De internationale licentiestrategie groeit sterk. Zo boekte Gaussin na een eerste semester van 2018 zonder licentie-inkomsten zijn eerste successen in de tweede helft van 2018 met een opbrengst van 400 K € die versneld werd in de eerste helft van 2019.

De totale inkomsten uit licentieverkoop in de eerste zes maanden van 2019 bedroegen € 11.276 miljoen en zijn voornamelijk gerelateerd aan de ST Engineering-klant met PSA Port Singapore Authority ( zie persbericht van 20 maart 2019 - http: // www .gaussin.com / wp-content / uploads / 2019/03 / CP- Gaussin-Command-Singapore-DEF.pdf ) en de licentie verleend aan Qatar Railways Company ( zie persbericht van 24 juni 2019 ).

In K €

2018

2019

totaal

S1

S2

S1

GEFACTUREERDE LICENTIES

0

400

11.276

11676

Tot nu toe bedroegen de totale gefactureerde licentie-inkomsten € 11,676 miljoen, een bedrag dat bijna 100% bijdraagt ??aan de bedrijfswinst omdat er vrijwel geen directe kosten zijn voor deze licenties.

Deze inkomsten markeren het succes van de inspanningen van de Groep op het gebied van onderzoek en industriële ontwikkeling in de afgelopen jaren. Opmerking: in overeenstemming met Franse boekhoudnormen worden de opbrengsten van de verkoop van licenties niet weergegeven in de omzet van het bedrijf, maar in andere gewone beheersproducten.

Naast deze vergunningen zullen royalty's worden toegevoegd die overeenkomen met een percentage van de omzet die de licentienemer heeft behaald bij de levering van voertuigen wanneer deze tussenkomen. Dit zal de Groep in staat stellen om terugkerende resultaten te behalen zonder te maken te hebben met grootschalige industrialisatieproblemen (variaties in grondstoffen, valuta's, enz.), Wat de zichtbaarheid en winstgevendheid van de Groep zal verbeteren.

Licentie-activiteit: een zeer voordelig bedrijfsmodel

De lancering van deze licentieactiviteit is een aanvulling op het traditionele aanbod voor de verkoop van

Gaussin-materiaal. Met deze strategie kan Gaussin zijn technologie veel meer verspreiden

Pagina 1 van 4

snel dat hij het niet alleen had kunnen doen, met name dankzij de industriële ervaring van

partners, hun locatie en hun lokale legitimiteit. Aldus kunnen exclusiviteiten per product of geografisch gebied worden verleend. Bovendien kan Gaussin dankzij het licentiebedrijf alle problemen voorkomen die gepaard gaan met de financiering van de behoefte aan werkkapitaal, inkoop en productie.

De toekenning van deze licentieovereenkomsten valideert de knowhow en patenten van de GAUSSIN Group op het gebied van autonome voertuigen die worden toegepast op elektrische, geautomatiseerde, zware, robuuste en betrouwbare bedrijfsvoertuigen.

Dit model bevestigt ook de belangstelling van grote internationale industriële groepen voor de technologieën die Gaussin heeft ontwikkeld voor zijn nieuwe productlijnen voor de sectoren haven, luchthaven, logistiek, industrie en mobiliteit van mensen.

Dus de overdracht van een licentie aan ST Engineering voor de marketing van havenvoertuigen

Autonome AGV heeft deze belangrijke industriële groep in Singapore toegestaan ??om een ??eerste controle te winnen 86 iconische voertuigen van PSA Port of Singapore Authority maart 2019. Deze vorm van samenwerking is een win-win, aangezien het de licentiehouder te winnen

internationale aanbestedingen op basis van Gaussin-technologie.

De duur van de licentieovereenkomsten varieert afhankelijk van de verschillende contracten die door het bedrijf zijn ondertekend. Als voorbeeld, de exclusieve licentieovereenkomst ondertekend met ST Engineering voor de marketing van AGV's in Singapore is voor een periode van twintig jaar om rekening te houden met de geschatte toekomstige volumes van 2.000 tot 3.000 AGV's, inclusief de onderhoud.

Met dit nieuwe bedrijfsmodel kan het bedrijf zijn aanbod sneller inzetten en des te meer omdat er momenteel besprekingen gaande zijn voor de concessie van 8 nieuwe licenties bij grote internationale groepen. Dit illustreert de aantrekkelijkheid van de technologieën die door Gaussin zijn ontwikkeld, met name in het autonome voertuig.

e-AB "electric-Autonomous Bus" 100% elektrisch 100% autonoom

youtu.be/oYxqCwi34yk

De GAUSSIN Group is genomineerd door de Road Transport Authority (RTA), de Dubai Road Transport Authority, als finalist voor de Dubai World Challenge for Self-Driving Transportation, een wereldwijde wedstrijd voor het autonome personenvervoer. De laatste fase van de wedstrijd vindt plaats in Dubai in september 2019 en de winnaar wint het exclusieve recht om op 15 oktober te werken in Dubai en een prijs van 3 miljoen US dollar.

Instagram Dubai World Challenge: www.instagram.com/p/By7LzErhPld/

Pagina 2 van 4

Volgende afspraak

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 28 juni 2019

Geconsolideerde jaarrekening 1e helft 2019 3 september

JDL Heftijd van 25 tot 27 september

Dubai World Challenge van 15 tot 16 oktober

Interairport München van 9 tot 12 oktober

SIA Belfort van 13 tot 14 november

Over GAUSSIN

GAUSSIN MANUGISTIQUE® is een ingenieursbureau dat innovatieve producten en diensten op het gebied van transport en logistiek ontwerpt, assembleert en op de markt brengt. De knowhow omvat het transport van goederen en personen, autonome technologieën voor gebruik zonder bestuurder, zoals Automotive Guided Vehicles en de integratie van alle typen batterijen, inclusief elektriciteit en waterstof. Met meer dan 50.000 voertuigen over de hele wereld geniet GAUSSIN Manugistique een sterke reputatie in vier snelgroeiende markten: haven- en luchthaventerminals, logistiek en mobiliteit van mensen. De groep heeft strategische partnerschappen gesmeed met grote wereldwijde spelers om haar commerciële penetratie te versnellen: Siemens Postal, Parcel & Airport Logistics op het luchthaventerrein, Bolloré Ports en ST Engineering in het havengebied, en Bluebus in personenvervoer. GAUSSIN MANUGISTIQUE® is sinds 2010 genoteerd aan Euronext Growth in Parijs.

Meer informatie op www.gaussin.com .

contacten

GAUSSIN

Ulysse-communicatie

Christophe Gaussin, invest@gaussin.com

Nicolas Daniels, ndaniels@ulysse-communication.com

kneut
0
Idd mooi bericht...ik koop nog een beetje in vandaag dan heb ik 50k aandelen hierin en dan maar achterover leunen en hopen dat dit mijn appeltje voor de dorst wordt.
Ferdinand 62
0
Dit is een uitermate interessante inkomstenbron voor Gaussin. Hier zijn vrijwel geen kosten aan verbonden en dus is vrijwel het hele bedrag een bijdrage aan de nettowinst. En met gesprekken over acht grote nieuwe licenties op dit moment gaat dit dus alleen maar toenemen. zelfs al halen ze hier de helft maar van binnen.
Ferdinand 62
0
Verstandig, ik nog niet. Ik verwacht dat het de komende tijd wel verder gaat stijgen, maar winst is winst zo is het ook wel weer.
[verwijderd]
0
ik heb nog 3000 gekocht op 0.23 , met 17000 stukjes vind ik het nu wel genoeg , ik hoop met jullie mee dat ons gevoel juist is ...
1.238 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 13 mei 2024 17:21
Koers 0,240
Verschil -0,003 (-1,03%)
Hoog 0,248
Laag 0,236
Volume 61.423
Volume gemiddeld 109.580
Volume gisteren 29.081

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront