Onward Medical « Terug naar discussie overzicht

Forum Onward Medical geopend

1.259 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 59 60 61 62 63 » | Laatste
Anna91
0
quote:

voda schreef op 28 maart 2023 10:54:

Beursblik: geen grote verrassing bij jaarcijfers Onward Medical

Degroof houdt vertrouwen in goedkeuring door toezichthouders.

(ABM FN-Dow Jones) De jaarcijfers van Onward Medical leverden geen grote verrassingen op. Dit stelde analist David Seynnaeve van Degroof Petercam dinsdag.

Seynnaeve handhaaft dan ook het koopadvies met een koersdoel van 14,10 euro.

Onward realiseerde in 2022 tal van klinische, IP- en bedrijfsmijlpalen, waaronder op de eerste plaats de succesvolle afronding van de cruciale studie met ARCEX voor arm- en handmobiliteit.

2023 wordt een druk jaar volgens Degroof met als hoogtepunt de ARCEX-goedkeuring.

Gevoed door een sterke kaspositie van 61,8 miljoen euro die voldoende financiële ruimte geeft tot eind 2024, ontwikkelt het bedrijf gestaag zijn pijplijn van neurostimulatietechnologieën.

Seynnaeve heeft veel vertrouwen in zowel de Amerikaanse als de EU-goedkeuring van ARCEX voor arm/hand-functionaliteit. Hij schat de kans op goedkeuring op 85 procent.

Het management verwacht niet langer dat er een cruciaal onderzoek nodig is om goedkeuring te verkrijgen voor thuisgebruik.

Het model van Degroof Petercam anticipeert al op de lancering in klinieken en thuis in 2024, dus de update van maandagavond heeft geen gevolgen voor de taxaties van de zakenbank.

De dossiers zullen dit jaar door Onward rond dezelfde tijd worden ingediend bij het EMA en bij de FDA, maar vanwege de huidige onvoorspelbaarheid van de nieuwe verordening inzake medische hulpmiddelen in Europa heeft Onward een "beoordelingsbuffer" opgenomen en wordt goedkeuring pas in 2024 voorzien.

Hoewel alles nog in een vroeg stadium zit, is Seynnaeve vooral enthousiast over de belofte van de BCI-technologie. Deze technologie zou de gebruikerservaring van de patiënten die met ARCTM-technologie worden behandeld aanzienlijk kunnen verbeteren.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Mooi!

Ze werken bij Onward al sinds 2014 hard.
Ben zelf erg enthousiast over het bezit van m’n aandelen Onward.
Vitavita
0
Voorop gesteld, Onward Medical heeft fantastische behandelmethoden ontwikkeld voor dwarsleasie patienten. De vreugde is en zal nog groter worden bij deze patienten.

Financieel gezien kunnen een paar prangende vragen worden gesteld:

- Ondertussen is Onward Medical dit jaar de grootste daler op de beurs, en liet 2022 ook een slechte koersprestatie zien.

- De methode van waardebepaling introductieprijs (IPO) lijkt discutabel, dit zou tot een rechtszaak kunnen lijden.

- Een goede optie is het wenden tot een sterke financieel strategische partner.

- Het management heeft tussentijds geen aandelen gekocht. Het roept vragen op als het management bij zeer verlaagde koersen niet aandurft aandelen te kopen.

- Vreemd is dat nog geen grote medische behandelaar het aandurft alvast een contract af te sluiten.

- Er zijn nog geen bezuinigingsmaatregelen aangekondigd, hoewel de aandeelhouder erg heeft geleden.

- Tot op heden weinig compassie getoond met de lijdende aandeelhouder. Geen mededelingen getoond waarmee de aandeelhouder zicht verkrijgt op betere financiële tijden.
Vitavita
0
Degroof Petercam..... "is een beetje de slager die zijn eigen vlees keurt"...

Wellicht is er zorg bij Degroof Petercam dat er juridisch acties aanstaande zijn.

Zie prospectus IPO 2021 met introductiekoers € 12,75 :

"The following restricted access pages of the website of Bank Degroof Petercam SA/NV (“Degroof Petercam”), acting in its capacity of Joint Global Coordinator and Joint Bookrunner, contain information in respect of the contemplated initial public offering (the “Offering”) of newly issued Ordinary Shares (the “Offer Shares”), with a nominal value of EUR 0.12 per share, of Onward Medical N.V."
Hercule Poirot
0
Juridische acties? Hoe kom je daar bij?
Dat gebeurt toch enkel bij fraude, bedrog en andere soortgelijke gevallen? Ik heb Onward nog nergens op kunnen betrappen..

Rome is niet in 1 dag gebouwd, uitgaven komen voor de inkomsten en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen. Maar dat geeft geen reden tot juridische acties.
Vitavita
0
....hangt af of de wijze van waardebepaling van de ipo-prijs €12,75 te rechtvaardigen is.

Daarnaast is de Degroof Petercam erg ongeloofwaardg als broker/bank dat ze met hun koersdoel van €14,10 geen geïnteresseerde partijen kunnen vinden bij een huidige aankoopkoers van €4,475. Dat is toch wel ietwat vreemd, vind je niet?
Hercule Poirot
0
quote:

Vitavita schreef op 28 maart 2023 12:33:

....hangt af of de wijze van waardebepaling van de ipo-prijs €12,75 te rechtvaardigen is.

Daarnaast is de Degroof Petercam erg ongeloofwaardg als broker/bank dat ze met hun koersdoel van €14,10 geen geïnteresseerde partijen kunnen vinden bij een huidige aankoopkoers van €4,475. Dat is toch wel ietwat vreemd, vind je niet?
Waarom moeten er nu geïnteresseerde partijen zijn/gevonden worden? Ik ben van mening dat Onward moet blijven doen wat het tot nu toe gedaan heeft. Communiceren waar nodig, aanvragen doen zoals ze gepland zijn en voor de rest hun projecten verder ontwikkelen volgens schema. Ik hecht zelf geen waarde aan het door Degroof gegeven koersdoel, maar ik vind dat op termijn na de aankomende aanvragen en updates dat een euro of 8 wel haalbaar kan zijn.

Mijn verwachting: Voor 31-12-2023 hebben we weer enkele hobbels genomen en staan we op 8,00. Dan zal ik ze ook verkopen.
WinstPercentage
1
Ik heb m'n positie vanochtend op de daling verdubbeld, deze technologie/behandeling heeft zo veel potentie. Er knutselen knappe koppen aan met verstand van zaken in Eindhoven (het Silicon Valley van nederland)
Ik zie een hele mooie toekomst tegemoet zodra de aanvraag gedaan is / eerste goedkeuringen binnen zijn dan gaat het hard.
Het is niet het zelfde verhaal als bij het medicijn Leniolisib van Pharming wat een zeer zeldzame ziekte betreft 1.5 op de miljoen mensen zou potentieel patiënt zijn.
Daar in tegen zijn er 'duizenden' mensen wereldwijd met een gedeeltelijke verlamming / dwarslaesie en komen er dagelijks patiënten bij door beknelling van zenuwen of zeer ernstige ongelukken en hoe mooi is het dat we deze mensen perspectief kunnen bieden. Zeker op deze 'Start-up koers een inkoop moment niet wakker van liggen en over 1.5 / 2 jaar nog eens naar kijken.
Hercule Poirot
1
Best wel een flink herstel vanaf 4,01. Wie weet kleuren we vandaag nog wel (even) groen.. :)
Bonsjoer
0
Verlies van vandaag is vooralsnog al bijna weggewerkt, groen lonkt..;)

Wel merkwaardig dat de analist van DeGroof de kaspositie als een sterk punt ziet.., terwijl er toch echt op redelijk korte termijn verse cash nodig is.., 2024 zijn we zo.., en de omzet/winst verwachting van de ARC EX lancering relatief klein , er zal nog jaren 'verlies' gedraaid worden cq geld verbrandt worden. Vers geld betekend verwatering.., helemaal als er noodgedwongen gevlucht moet worden naar Biocartis / Mithra constructies., magoed, zover is het voor Onward gelukkig nog niet.
Anna91
3
Verwachten eerste commerciele verkoop ARC-ex eind 2023.
Eerst US. Later EU.

Marver zegt: We zijn de eersten die deze techniek toepassen voor mensen met spinal cord injury. Daarom werken de allerbeste mensen en klinieken ter wereld met ons samen.

Robuuste en overtuigende klinische bewijzen van werkzaamheid beide platforms. EX en IM.

EX reeds topline positief.

IM goede tussentijdse resultaten bij mensen met te lage bloeddruk. 10 patiënten hadden er ALLEMAAL baat bij.
Betere kwaliteit van leven: langere autoritten, sneller verplaatsen bijv. Van bed naar rolstoel (2 minuten ipv 45 minuten bijvoorbeeld!)
Promising, encouraging.

Ook bij 2 mensen met parkinson goede resultaten: beter lopen, uithoudingsvermogen, evenwicht en minder vallen.

Veel artikelen in oa Nature. Awards gewonnen. Zoveel dat dat voor sommigen ’n hele carriere zou beslaan maar voor de mensen bij Onward is dit in ’n jaar gebeurd.

Dave Marver is trots op het kaliber van de mensen die bij Onward zijn komen werken.
Mensen met veel ervaring, connecties etc.
Bijv. Sarah Moore heeft in haar tijd bij J&J 20 medical devices gereleased.

Zijn nog steeds overtuigd van voldoende financiele middelen tot eind 2024.
Zullen zoeken naar meer geld. “In a smart way”. Zegt Marver.

Marver benadrukt: we hebben 8 BDD’s. Kent geen ander bedrijf dat er zoveel heeft.
BDD’s helpen om gestreamlinede approval procedures te hebben en veel tussentijds contact en afstemmen met de FDA.

Zijn erg verheugd over ARC-bci.
Deze is te koppelen aan ARC-im.
BCI leest hersensignalen en vertaalt die naar IM. Zo kunnen mensen uiteindelijk hopelijk gecontroleerde en natuurlijke bewegingen maken.
Veel specifiekere stimulans.

Werken met 2 partners aan aan BCI.
Voor commercialisering moeten we daarover ’n agreement met hun vinden uiteindelijk.
Anna91
0
Hercule Poirot
0
quote:

Anna91 schreef op 28 maart 2023 14:47:

Werd helaas onderbroken dus heb 'n groot deel van de vragen niet gehoord.
Mooie opsomming van punten Anna, waarvoor dank! Het is gewoon wachten op nieuws de komende maanden. Laat Onward maar mooi vooruitgang boeken, ik blijf tussendoor bijkopen.
Anna91
1
Wat betreft die financiering denk ik dat ze best geïnteresseerde partijen zullen kunnen vinden. Of bijv. samenwerkingen.

Verder zal het belangrijk zijn dat ARC-ex voor inkomen gaat zorgen. Hopelijk vanaf eind 2023. Anders begin 2024.

Doordat hij benoemt dat BCI zoveel specifiekere stimulans geeft, krijg ik ergens wel het idee dat sommige dingen echt nog in de kinderschoenen staan.

Maar goed, dat is denk ik ook zo. Aangezien veel van hun platforms pas in 2024/25/26 commercieel zullen worden. Naar verwachting. Als dingen volgens plan verlopen.

Mooi koersherstel vandaag. Da's toch fijn.
Repelsteeltje
2
quote:

Anna91 schreef op 28 maart 2023 10:44:

Wat mij opviel was dat er over ARC-BCI gesproken wordt als ‘ons nieuwe platform’.
Wil dat zeggen dat ARC-IM dan alweer bijna achterhaald is ten opzichte van BCI?
Het zijn twee platformen die op elkaar aansluiten zoals ik hem zo snel lees.

"Ik ben trots op het volume en het belang van de prestaties van ons team nu we ons voorbereiden op de commercialisering van onze eerste therapie eind 2023 of begin 2024," zei Dave Marver, CEO van ONWARD. "We hebben positieve topresultaten aangekondigd van onze essentiële Up-LIFT studie die het gebruik van onze externe ARC-EX Therapy evalueert om de functie van de bovenste ledematen te herstellen na ruggenmergletsel (SCI) en positieve tussentijdse resultaten van onze studies die het gebruik van onze implanteerbare ARC-IM Therapy evalueren om de bloeddruk na SCI beter te regelen. We hebben ook vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van het ARC-IM-systeem om de motorische functie te herstellen, waaronder de evaluatie van ons ARC-BCI-platform, dat is ontworpen als aanvulling op de ARC-IM-therapie om meer natuurlijke beweging mogelijk te maken. Dit unieke systeem voegt een brain-computer interface (BCI) toe die iemands intentie om te bewegen registreert en ons ruggenmergstimulatieplatform aanstuurt om die beweging mogelijk te maken met ARC-IM Therapy.

www.globenewswire.com/news-release/20...

ARCIM is our implantable platform, consisting of a neurostimulator (IPG) and lead placed near the spinal cord. ARCIM is controlled by wearable components and a smartwatch. The STIMO study demonstrated the ability of this therapy to enable long-paralyzed people to stand and walk again with little or no assistance.

www.onwd.com/
Anna91
0
Hoe zit het ook alweer met de 10% daling/stijging? Is dat vanaf openingskoers? Of vanaf slotkoers dag ervoor?

Ik lees:
"Een freeze ontstaat als 1 order een 5% beweging veroorzaakt of als een aandeel 10% op een dag beweegt vanaf de openingskoers. (bij niet dynamische koersen)"
Anna91
0
Is weer voorbij geloof ik. Waarschijnlijk dan door één grote order. Of in ieder geval 'n order met een grote koersverschuiving.
1.259 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 59 60 61 62 63 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 2 mei 2024 17:35
Koers 4,750
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 4,840
Laag 4,700
Volume 25.938
Volume gemiddeld 131.594
Volume gisteren 25.938

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront