TIE « Terug naar discussie overzicht

kwaliteit komt bovendrijven

13 Posts
[verwijderd]
0
ik zie hier de laatste tijd gewoon te veel onzin en belachelijkheden op de forums, en dat wil ik niet ook op "mijn" Tie forum zien gebruiken.
[verwijderd]
0
en ook niet op die van mij. Al zou dit ook als een belachelijk berichtje bestempeld kunnen worden:))
Highsand
6
Misschien even voor de duidelijkheid: Als iemand hier een "oneliner" plaatst waarin staat dat kwaliteit komt bovendrijven, en iemand anders vraagt (ik zie een vraagteken,,beetje kippig misschien?) welke kwaliteit dat is, dan komt onze moraalhoeder, bewaker van de normen en waarden op het TIE-forum, oftewel BVDH, in actie..... Als je deze functie nou zo graag wilt uitdragen, doe het dan goed !! Lever KWALITEIT !!!!! Aan opgeheven vingertjes hebben we weinig op dit forum. Discussie is wat we nodig hebben....Dit is uiteindelijk een basisbeginsel op een forum. Mocht je daar niet aan mee willen doen, of je aan een discussie ergeren...moet je lekker iets anders gaan doen !!
[verwijderd]
0
Hallo BvdH Ik heb het gewoon als een beetje humor ervaren. Maar ik weet niet zeker of het ook zo is bedoeld. Een beetje afreageren van de teleurstelling misschien. Groeten, Jaap
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
stot
0
wie koopt er nu 1 of 2 aandelen. denk eens aan de kosten. om winst te maken moeten ze op 10 euro komen volgens mij. wat een vertrouwen in tie
[verwijderd]
0
ja vind het ook raar. koersmanipulatie is het ook niet volgens mij. Omdat hij/zij ze kocht op 0,76 en daar stond tie al op. Misschien is het een foutje geweest? en is hij/zij een paar nullen achter de 2 vergeten.
13 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 2 mei 2024 16:06
Koers 1,400
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 2.943
Volume gisteren 999

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront