GeoJunxion « Terug naar discussie overzicht

Alles of niets

5 Posts
[verwijderd]
1
Had niets beters te doen en maar een paar honderd gekocht toen de koers 0,09 was. Is toch maar gokken met dit aandeel. Of ik ben alles kwijt of ik win! Maar ik ga er zeker niet wakker van liggen!
[verwijderd]
1
Dat is nog eens speculeren. Megamario koopt maar liefst een paar honderd stukken op 0,09. De waarde van dit pakket bedraagt dus nog geen 100 gulden. Na deze fameuze aankoop, waarbij hij ook nog eens 5 keer teveel betaalt, opent hij een discussie met de kop "alles of niets" waarin hij aangeeft niet wakker te liggen van deze positie. Hartelijk dank voor deze ontboezeming !
[verwijderd]
0
Smallcap ziet het met humor! Gelukkig! De investering was trouwens meer dan 100 gulden. Maar liefst hfl 119,60 incl. kosten! Dat scheelt natuurlijk. Ik zal niet ontkennen dat ik maar net begonnen ben en nog niet zo een reuzebudget wist op te bouwen als "kleinpetje", maar misschien komt dit nog. Heb me trouwens goed geamuseerd! De groetjes
[verwijderd]
1
Wat dacht jij? Ik zoek het goedkoopste fonds op de nederlandse beurs en ik koop er maar liefst een paar HONDERD van, wat zullen mijn vrienden achteroverslaan van bewondering dat iemand uit hun vriendenkring zulke idioot grote orders plaatst waarbij zelfs instituten met hun ogen staan te knipperen! Gelukkig bestaan er nog helden,Leve Megamario!
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront