Heijmans « Terug naar discussie overzicht

Heijmans november 2012

641 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 29 30 31 32 33 » | Laatste
jan6307
0
Na een stevige rode maand gaat er nu een herstel maand komen met koersen richting de 8.00

USA daalt ook al bijna 2 weken na een leuk herstel, dit zal met Heijmans ook vanzelf gaan komen mits je geduld hebt.

Ik profiteer momenteel en koop regelmatig bij om mijn gemiddelde koers te drukken, ondertussen al gedaald van €7.50 naar €6.95

Succes
[verwijderd]
0
Net op radio 538 werdt er gesprokrn over de slimme snelwegen met wat uitleg van de bedenker. Ik heb hier erg veel vertrouwen in.
Guus_Geluk
0
quote:

KonVicT *G* schreef op 1 november 2012 07:34:

Extra voer voor doemdenkers en manipuleerders www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/13138...
De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zullen vooral gevolgen hebben voor uitzenders Randstad en USG People. „Deze bedrijven zijn afhankelijk van economische groei, dynamiek op de arbeidsmarkt en banengroei. Als dat uitblijft, kunnen de uitzenders minder vacatures plaatsen”, zegt analist Philip Scholte.

Maar ook bedrijven waar het personeel de grootste kostenpost vormt, worden getroffen. „PostNL is daar een goed voorbeeld van”, zegt Scholte. „Een stijging van de ww-premie heeft al snel invloed op de marges.” Dat geldt ook voor bouwbedrijven zoals BAM, Heijmans en Ballast Nedam die naast het personeel te maken hebben met materiële kosten.
------------------------------

Tja, het nieuwe kabinet is HEEL goed voor de woningmarkt! :-(
Ik heb er spijt van dat ik op de VVD gestemd heb. Mijn stem gaat nooit meer naar deze bedriegers.

bartvde
0
Guus_Geluk
0
quote:

bartvde schreef op 1 november 2012 11:25:

als je in een depressie wil belanden, koop Heijmans en AMG aandelen :-)
Laat ik ze nu allebei hebben! ;-)
[verwijderd]
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 1 november 2012 12:29:

[...]
Laat ik ze nu allebei hebben! ;-)
wat ben jij een geluksvogel
Guus_Geluk
0
quote:

KonVicT *G* schreef op 1 november 2012 12:50:

[...]wat ben jij een geluksvogel
AMG doet het vooralsnog een stuk beter dan Heijmans. Heijmans wordt voor de zoveelste keer weer verder de grond in gestampt. En BAM? Die gaat gewoon weer verder omhoog! Om met Heijmans geld te verdienen kan je het beste short gaan, dat is nu wel duidelijk.
sandman70
0
quote:

bartvde schreef op 1 november 2012 11:25:

als je in een depressie wil belanden, koop Heijmans en AMG aandelen :-)
en KPN en arcelor
[verwijderd]
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 1 november 2012 13:00:

[...]

AMG doet het vooralsnog een stuk beter dan Heijmans. Heijmans wordt voor de zoveelste keer weer verder de grond in gestampt. En BAM? Die gaat gewoon weer verder omhoog! Om met Heijmans geld te verdienen kan je het beste short gaan, dat is nu wel duidelijk.
was te verwachten he, hogere beurs en weer een lagere heijmans. Al de 5e dag op rij lager. En dat moet 3 dagen een groene aex...
sandman70
0
quote:

KonVicT *G* schreef op 1 november 2012 13:06:

[...]was te verwachten he, hogere beurs en weer een lagere heijmans. Al de 5e dag op rij lager. En dat moet 3 dagen een groene aex...
Moet je nagaan als de aex gaat zakken dan knalt heijmans mee naar beneden.
Heel erg allemaal maar ooit komt het goed alleen wanneer.
[verwijderd]
0
En weer omlaag bij een groene beurs! Wat een draak van een aandeel is dit toch!!! Ik heb gisteren net Acelor Mittal verkocht met een mega verlies en mijn tweede investering die ik nog heb is dit drama. Het is werkelijk ongelooflijk wat een neus ik heb voor de slechst presterende aandelen van de beurs.
jan6307
0
Licht herstel gehad vandaag van +1%.

Toch eens een dag groen gezien, futures staan ook groen.
Nu op naar een herstel van minimaal 2% op de vrijdag, succes
[verwijderd]
0
Vrijdag is laatste weken bijna altijd omlaag. Waarom weet ik niet. Hopelijk morgen een keer flink ik de plus. Al ben ik bang dat het tot aan de trading updat een soort status quo blijft.
Guus_Geluk
0
Heijmans-project Katendrecht Rotterdam wint FIABCI Prix d'Excellence

De gebiedsontwikkeling Katendrecht in Rotterdam, door Heijmans ontwikkeld onder de merknaam Proper-Stok, heeft de FIABCI Prix d'Excellence The Netherlands gewonnen. Het succesvolle project in Rotterdam-Zuid won in de categorie Environmental (Rehabilitation/Restoration). Heijmans/Proper-Stok ontwikkelt Katendrecht in nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam en corporatie Woonstad. De FIABCI Prix d'Excellence wordt ook wel de Oscar van het vastgoed genoemd. Met deze prijs in Nederland is Katendrecht ook genomineerd voor de internationale editie.

Katendrecht is een hoog gewaardeerde ontwikkeling, onderdeel van de gebiedstransformatie Stadshavens in Rotterdam. Niet alleen blijft de haventong populair voor woningzoekenden en bezoekers van evenementen, het is de volgende prijs in een aardige rij die de transformatie in de prijzenkast mag zetten. Eerder dit jaar werd de Gulden Feniks toegekend, nadat eerder al de Rotterdamse Bouwkwaliteitsprijs naar Katendrecht ging en de gebiedsontwikkeling in 2011 nipt tweede werd bij de prestigieuze Gouden Piramide achter het winnende Heijmans-project Het Funen. Vermeldenswaardig is ook dat op Katendrecht georganiseerde evenementen, zoals de Nacht van de Kaap, prijzen in de wacht sleepten in de afgelopen jaren.

Doorgaan op Katendrecht Het volgende beeldbepalende project op Katendrecht is de Fenixloodsen. De ontwikkeling hiervan is onlangs gestart. De Fenixloodsen wordt een plek waar je niet alleen kan wonen in een van de meest aansprekende gebouwen in Rotterdam, maar een rijk uitgaansleven zich aan je voeten zal bevinden.

www.nieuwsbank.nl/inp/2012/11/01/P060...
[verwijderd]
0
De koers is per saldo inderdaad niet veel van haar plek gekomen de afgelopen maanden. Toch staan al mijn shortputs op winst vanwege de tijdswaarde die er steeds verder uitloopt. De aandelen staan te wachten op triggers die gaan komen, ik weet alleen niet wanneer, maar haast heb ik niet. Depositorente doet max 2% als je het al krijgt van je fijne Staatsbank, heb ik liever Heijmans.
641 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 29 30 31 32 33 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 28 mei 2024 17:35
Koers 20,850
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 21,450
Laag 20,750
Volume 130.087
Volume gemiddeld 143.693
Volume gisteren 130.087

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront