Nieuws van vrijdag 5 maart 2021

'Investeerders zetten LeasePlan in etalage'

AMSTERDAM (ANP) - LeasePlan komt naar verluidt in de etalage te staan. Investeerders achter de Nederlandse autoleasemaatschappij denken erover hun aandelen in de onderneming te verkopen, meldt pers...

05 mrt | meer...

Fabrieken houden economie Duitsland draaiende

BERLIJN (ANP) - De Duitse industrie houdt de economie van het land goeddeels draaiende. In de eerste maand van 2021 was sprake van een toename van het aantal fabrieksorders met 1,4 procent. De toen...

05 mrt | meer...

'Vanaf de zomer herstel voor transportsector'

AMSTERDAM (ANP) - De transport en logistiek kan dit jaar rekenen op een groei van 2,5 procent, waarmee het einde van de crisis voor de sector in zicht is. Het herstel volgt op een krimp in de trans...

05 mrt | meer...