Eurocommercial Properties « Terug naar discussie overzicht

ECP 2020

6.925 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 ... 343 344 345 346 347 » | Laatste
Branco P
0
quote:

Gunther schreef op 13 november 2020 06:23:

Nog een toevoeging op het capex verhaal, zal het even exact vermelden waar het staat dan kun je het zelf nakijken NLValue: de splitsing van de Capital expenditure staat in de toelichting op vastgoedbeleggingen (zie noot 13 op pagina 102 van de jaarrekening voor het jaar 2017-2018). De Capital expenditure – general ziet op uitgaven die niet direct leiden tot extra huuropbrengsten (dus om de uitstraling op orde te houden), terwijl de Capital expenditure – extensions and refurbishments wel leidt tot extra huuropbrengsten, bijvoorbeeld doordat er extra verhuurbare ruimte ontstaat door een uitbreiding, etc.

Overigens is het bedrag aan kasstroom met als omschrijving Capital expenditure groter dan het bedrag in het mutatieoverzicht van de post vastgoedbeleggingen. Dit komt door de betaling van de crediteuren gemoeid met de Capital expenditure van het vorige boekjaar. Dit geldt voor het jaar 2017/2018, maar hoop dat zo duidelijk is hoe de jaarrekening en de Cash Flow te lezen.

Dank Gunther, weer een inzicht rijker! In die lijn: pagina 91 Jaarverslag 2018/2019:

2017/2018: Capex general 11,7mio en Capex E&R: 47,5mio
2018/2019: Capex general 33,3mio en Capex E&R: 18,9mio (totaal 52 mio terwijl de cash flow capex 62 mio was, dus 10 mio nabetalingen die betrekking hebben op 2017/2018.

In 2017/2018 werd er vooral waarde toegevoegd. In 2018/2019 vooral waarde behouden. In de landentoelichtingen lees je in 2018/2019 nauwelijks over opgeleverde projecten dus veel groot-onderhoudscapex en/of andere investeringen die zich niet vertalen in een hogere huur.

Wat mij nog opviel in de landentoelichtingen 2018/2019:

Belgie:
Woluwe: uitbreiding gepland (dit herinneren we ons wel)

Maar ook:

Frankrijk:
Val Thoiry: uitbreiding gepland 20.000m2 pre leasing aan major tenants is reeds gedaan

Italië
Carosello: uitbreiding in de planning
I Portali: uitbreiding in de planning
Collestrada: uitbreiding in de planning (eerst zou ook Ikea zich vestigen maar dat is ondertussen van de baan heb ik gelezen)
I Gigli: Oplevering van 3.500m2 fitness en 900m2 restaurant naast de bioscoop eind 2020

Nu zijn die winkelcentra: Val Thoiry, Carosello, Collestrada, I Portali en I Gigli allemaal zeer goedlopende projecten en hoewel deze projecten nu (stratgischerwijze) even niet in de pipeline vernoemd zijn omdat ze nog niet "committed" zijn, kun je er wel vanuit gaan dat op zijn minst een aantal van deze uitbreidingen er wel gaan komen.

Dat er wat minder jus in deze uitbreidingen zal zitten dan 10 jaar geleden, daar hoeven we niet over te discussiëren. Dat deze winkelcentra goed gepositioneerd zijn voor de toekomst lijkt me duidelijk. En in dat verband nog een keer wat feitjes:

* H&M opent in de afgelopen twee jaren 5 grote nieuwe H&M concepten in ECP centra
* Primark opent twee van haar eerste vestigingen in Italië in I Gigli en Fiordaliso
* 3500m2 Fitness vestigt zich in I Gigli eind 2020

ECP heeft dus geen URW winkelcentra in bezit waar ze met > 15% leegstand hebben te kampen en ook geen WHA centra waarbij men verplicht is om te gaan praten in termen als "sloop en woningbouw" om er nog enigszins een toekomstplaatje bij te hebben. Uiteraard zijn er wel ook mindere objecten in de ECP portefeuille waar weinig waarde meer valt toe te voegen en men wat zal moeten toegeven op de huurniveaus. Maar dat is een overduidelijke minderheid.

NLvalue
1
quote:

Moneyball schreef op 13 november 2020 08:52:

Maakt het veel uit of het capex of opex (property expenses) is? Cash wise blijft het toch hetzelfde en taxaties bepalen waardeontwikkeling, of dat nu via opex of capex gaat.

Volgens mij is het issue dat vastgoedbedrijven te weinig geld reserveren voor bijhouden/verhogen kwaliteit van de portefeuille. 60 miljoen capex op een portefeuille 4 miljard is 1.5%. In een groeiende retailmarkt kom je daar mee weg omdat de marktgroei het grootste deel van de waarde (gratis) brengt. In een dalende markt moet er worden geconcurreerd door het object en dus ook meer worden uitgegeven aan dat object om niet aan waarde te verliezen.

Je ziet het heel helder. branco is weer het verleden in gedoken .. de vraag is hoe dit in de toekomst eruit ziet: die 11,7 en 33,3m WC tegeltjes Capex

In Valbo is 10 miljoen capex uitgegeven, en direct weer afgeboekt. en omdat de market risk premiums voor de zweedse objecten van ecp hetzelfde zijn.. betekent dat dat er geen huurgroei wordt verwacht op die investering.

= 10 miljoen WC tegeltjes Capex.

Wat maakt het uit of WC tegeltjes lopen via Capex of property expense?:

155 Operating cashflow
-93 Dividend
-40 all in capex
= 22 beschikbaar om af te lossen

135 operating cashflow doordat 20 m wc tegeltjes voortaan in prop expense geboekt worden
- 75 dividend (door dat direct resultaat, en daarmee de dividend grondslag gedrukt wordt)
-20 "echte" capex
= 40 miljoen beschikbaar om af te lossen.

Die WC tegeltjes opboeken als Capex is de heroine in deze industrie - die verslaving was goed te verbergen door extensies te doen, rente daling, huurindexatie, refurb hier en daar, Die tijden zijn voorbij.

De afloscapaciteit van deze spelers moet omhoog.

Harm Wijk
1
Deze week een klein deel van de onder 10 euro gekochte aandelen verkocht. Toevallig was de winst gelijk aan het dividend dat ik normaal gesproken rond deze tijd op mijn oorspronkelijke positie zou hebben ontvangen. Zo blijft het een beetje leuk.

De reden om wat geld van de tafel te halen is dat ik mij grote zorgen maak over de virus situatie. Ik ben er niet gerust op dat de nu gesloten winkels op korte termijn weer open mogen. De zeer belangrijke feestdagen verkopen staan nu al onder grote druk. En er is een reeel risico dat iedereen de rest van het jaar dicht moet blijven. Het nieuws uit Belgie en Frankrijk is nog steeds slecht, en Italie verslechterd met de dag.

Gisteren bijvoorbeeld een verhaal op Bloomberg dat de franse organisatie van speelgoed winkeliers een brandbrief aan de overheid heeft gestuurd. Zij geven aan op omvallen te staan als niet nu weer open mogen. Maar de franse overheid geeft hieraan geen gehoor.

Deze zomer was ik steeds juist optimistisch over de virus cijfers en de toekomst, maar nu ben ik somber gestemd. Het gaat zeker heel 2021 duren voordat de hele bevolking is gevaccineerd. En ik acht het niet langer uitgesloten dat tientallen procenten van de winkeliers failliet gaan voordat we uit de donkere tunnel komen. In dat geval worden het harde klappen voor ECP. Ik hoop van harte dat ik hiermee te somber ben, maar voor dit moment voelt het niet goed.
jan6307
0
Ik heb vanmorgen alleen maar bijgekocht deze koers gaat nu weer richting de €20.00

www.iex.nl/Nieuws/ANP-131120-094/Aedi...

Inkomsten lopen bij de concurrenten ook maar op, succes
Branco P
1
quote:

Moneyball schreef op 13 november 2020 08:52:

Maakt het veel uit of het capex of opex (property expenses) is? Cash wise blijft het toch hetzelfde en taxaties bepalen waardeontwikkeling, of dat nu via opex of capex gaat.

Volgens mij is het issue dat vastgoedbedrijven te weinig geld reserveren voor bijhouden/verhogen kwaliteit van de portefeuille. 60 miljoen capex op een portefeuille 4 miljard is 1.5%. In een groeiende retailmarkt kom je daar mee weg omdat de marktgroei het grootste deel van de waarde (gratis) brengt. In een dalende markt moet er worden geconcurreerd door het object en dus ook meer worden uitgegeven aan dat object om niet aan waarde te verliezen.
Dat maakt zeker wat uit want meerhuur vertaalt zich in principe altijd in een hogere waarde en bij het moderniseren van een winkelpassage (Woluwe) of het overdekken van een parkeerterrein (Curno) heeft een taxateur toch meer moeite om er een waarde aan te hangen. Als je bezoekersaantallen of sales aantoonbaar zijn gestegen kun je wel iets doen in je yield.

Het is ook niet altijd even eenvoudig. Stel, je hebt een winkelcentrum met 20.000m2 en een kleine winkel (150m2) komt leeg en de buurman, een redelijk grote huurder (Kruidvat met 500m2) zegt: ik neem die winkel er graag bij en ik verleng het huurcontract voortijdig met 5 jaar... alleen.. ik ga geen extra huur betalen. Wat doe je dan als eigenaar? Je twee grootste huurders (Albert Heijn met 3.000m2 en H&M met 2.000m2) zijn in principe doorslaggevend voor de waarde van je object. Je besluit die 150m2 dan toch maar aan Kruidvat te "geven". De taxateur ziet aan het eind van het jaar de huurlijst en vindt dat er niet wezenlijk iets veranderd is en hanteert dezelfde Yield terwijl de huur iets lager is. Dus: de taxatiewaarde daalt een beetje. Echter, doordat je Kruidvat die 150m2 gegeven hebt komt Kruidvat de komende 5 a 7 jaar in ieder geval niet meer op het idee om net buiten jouw winkelcentrum die toevallig leeggekomen unit van 700m2 te nemen en bij jou het huurcontract op te zeggen. In de komende jaren merk je dat de vergrote Kruidvat echt wel lekker loopt en de kleine kiosk die er meteen naast zit heeft een expiratie en je weet zijn huur met 20% te verhogen. In het jaar daarna is de bloemenwinkel aan de beurt en die krijgt er 10%. De taxateur kijk aan het einde van dat tweede jaar naar de huurlijst en constateert dat jouw winkelcentrum nu toch echt wel iets meer waard is geworden. Ook ziet hij dat je leegstand wel erg laag is in vergelijking met de markt en hij verlaagt de yield met 0,1%. De waarde neemt extra toe. De verbouwing van Kruidvat, die jij ook nog eens hebt bekostigd, daarover heb je destijds nog een lange discussie gevoerd met de accountant, want hij vond het WC Tegeltjes Capex en geen echte Capex. Enfin je bent twee jaar later toch wel erg blij met je goedlopende winkelcentrum en je accountant kan zich opeens helemaal niet meer herinneren dat je destijds die discussie met hem gevoerd had.
Chessplayer1992
0
quote:

hjs64 schreef op 13 november 2020 09:36:

DES is met een update gekomen. Voor meer info zie:
www.deutsche-euroshop.com/ir

Yes - goede resultaten. De verkopers zijn er weer uit. KLEP is sinds gisteren weer rustig aan het stijgen. DES inmiddels ook weer. ECP komt ook langzaam op gang. Nog even rustig wachten bij WHV tot het verkoopbod van de Franse centra. Verder weinig nieuws deze maand verwacht ik. Afijn, volgende week detailresultaten bij Pfizer en de eerste resultaten van Moderna. Dat zal nog een kleine extra zet kunnen geven verwacht ik.
NLvalue
1
quote:

Harm Wijk schreef op 13 november 2020 09:56:

Deze week een klein deel van de onder 10 euro gekochte aandelen verkocht. Toevallig was de winst gelijk aan het dividend dat ik normaal gesproken rond deze tijd op mijn oorspronkelijke positie zou hebben ontvangen. Zo blijft het een beetje leuk.

De reden om wat geld van de tafel te halen is dat ik mij grote zorgen maak over de virus situatie. Ik ben er niet gerust op dat de nu gesloten winkels op korte termijn weer open mogen. De zeer belangrijke feestdagen verkopen staan nu al onder grote druk. En er is een reeel risico dat iedereen de rest van het jaar dicht moet blijven. Het nieuws uit Belgie en Frankrijk is nog steeds slecht, en Italie verslechterd met de dag.

Full disclosure - ik heb de positie van mijn kinderen verkocht op 14,70 - en in Ishares Digitalisation gestopt. Heeft weinig met virus te maken - wel met rendementsdoelstelling en voorsorteren op een gezellig kerst diner 2040. Word ik in ieder geval niet afgezeken door mijn eigen kinderen over domme beleggingskeuzes die ik met hun geld heb gemaakt.

Voor mijn eigen beleggingen heb ik een hoge risico tolerantie.

ECP blijft vaag over de toekomst.
Geen concrete outlook (WHA wel).
Geen herfinanciering geregeld (KLEP, WHA wel).
Geen reserve dub deb ingeboekt (KLEP, WHA wel)

Een exCFO met 25 jaar ervaring zou moeten weten dat beleggers niet zo van onzekerheid houden. Als je met die onzekerheid kan leven: - prima. Als je dat wegwuift dat er geen onzekerheid is: - naief.

NLvalue
0
quote:

hjs64 schreef op 13 november 2020 09:36:

DES is met een update gekomen. Voor meer info zie:
www.deutsche-euroshop.com/ir

Betere collections (92%) dan ECP 90% due & collectible. Maar toch een 27 m afboeking op debiteuren

Dat is de reden waarom vG geen outlook heeft durven af te geven.
Chessplayer1992
0
quote:

NLvalue schreef op 13 november 2020 11:25:

[...]

Betere collections (92%) dan ECP 90% due & collectible. Maar toch een 27 m afboeking op debiteuren

Dat is de reden waarom vG geen outlook heeft durven af te geven.
Wat mij betreft is 90 of 92 procent een detail. ECP zit misschien nog wel in lastigere markten met Frankrijk, waardoor het relatief zeker niet minder is. De afboeking is boekhoudkundig. Ik begrijp heel goed dat je daarmee wacht tot je het jaarverslag maakt. Dan is er immers meer informatie bekend. Als je eenmaal een reservering hebt genomen is het lastiger om die weer terug te boeken.
[verwijderd]
0
quote:

Chessplayer1992 schreef op 13 november 2020 11:54:

[...]

Wat mij betreft is 90 of 92 procent een detail. ECP zit misschien nog wel in lastigere markten met Frankrijk, waardoor het relatief zeker niet minder is. De afboeking is boekhoudkundig. Ik begrijp heel goed dat je daarmee wacht tot je het jaarverslag maakt. Dan is er immers meer informatie bekend. Als je eenmaal een reservering hebt genomen is het lastiger om die weer terug te boeken.
Mag je uitleggen, hoe is het lastiger als een dubdeb of deb zijn rekening betaald? Kan mij indenken dat het enige verschil het type incasso traject is.
NLvalue
0
quote:

Chessplayer1992 schreef op 13 november 2020 11:54:

[...]

Wat mij betreft is 90 of 92 procent een detail. ECP zit misschien nog wel in lastigere markten met Frankrijk, waardoor het relatief zeker niet minder is. De afboeking is boekhoudkundig. Ik begrijp heel goed dat je daarmee wacht tot je het jaarverslag maakt. Dan is er immers meer informatie bekend. Als je eenmaal een reservering hebt genomen is het lastiger om die weer terug te boeken.
ECP heeft een andere definitie. 92% geind bij DES (en alle anderen...) , of 90% van "due & collectable" geind is appels en peren.

IGD, DES, laten gewoon betere collection rates zien dan ECP. Kun je een verhaal ophangen dat dat "in het belang van de goede relatie met de huurders gebeurt". Of een verhaal dat de huurders denken "dikke sjaak - je hebt me jarenlang dikke huurverhogingen door mn strot geduwd - nu is t jouw beurt ECP". Kies maar - geen debat. hoeven niet weer hetzelfde verhaal te horen over de lage OCR.. dat interesseert geen enkele huurder die op t punt staat failliet te gaan.

En verder qua boekhouding: omzet - /- afboeken als dubieuze debiteur = geen omzet = geen cashflow.

En als vG pas wacht tot de jaarafsluiting om die beslissing te nemen - zegt hij ook dat hij minstens zoveel onzekerheid heeft over 2021.

t punt heb ik eerder gemaakt - WHA heeft besloten om nooit meer te mogen teleurstellen - en daardoor bij de juni cijfers een zeer forse reserve dub deb in te nemen. En een stukje laten vrijvallen - als de werkelijk % inningen iets beter uitvallen.

Dat kan, en mag - en neemt veel meer onzekerheid weg dan geen outlook durven af te geven als 15/18 mnd van je boekjaar al voorbij zijn.

Chessplayer1992
0
Nja - ben het er half mee eens. Bij Goodwill is het simpel. Je moet periodiek (minimaal jaarlijks) onder IFRS een impairment test uitvoeren, en eenmaal afgeschreven kun je bij een volgende impairment test een eventuele eerdere afschrijving niet weer terugboeken.

Bij voorziening dubieuze debiteuren moet je als organisatie een proces gevormd hebben, en die moet je hanteren. Dat zegt bijvoorbeeld dat na x dagen na het overschrijden van de betalingstermijn van een factuur je overgaat tot een x percentage voorziening. En dat loopt geleidelijk op. Kortom, als je nu 'ineens' een forse voorziening gaat boeken terwijl dat niet in lijn is met je proces, dan schep je willekeur m.i. Corona of niet, nu is corona een hot topic maar over een langere periode is het niets meer dan een event.

De voorziening kun je vervolgens laten vrijvallen nadat de vordering alsnog voldaan is. In die zin is het natuurlijk anders dan bij een impairment.

Maar een sterke stijging van de voorziening is enerzijds heel prudent, anderzijds ben ik wel van mening dat je een vast proces moet hanteren en toepassen om willekeur te voorkomen.

Er zit overigens een verschil tussen de huur factureren en vervolgens een voorziening oninbare debiteuren boeken of de huur kwijtschelden. Huur kwijtschelden is geen omzet. Huur factureren is omzet en vervolgens een last boeken voor voorziening oninbare huren.

Overigens, voor de volledigheid, wat ik eerder uit mijn kennissen kring begreep van een vastgoedanalist is dat de huur die ECP rekent vele malen vriendelijker is dan de huur die partijen als URW / KLEP rekenen. Huurders hebben over het algemeen niet zo de P in over ECP als verhuurder. Ook is ECP juist erg vriendelijk met huur kwijtschelden aan kleinere huurders. Misschien dat een analist op dit forum dit ook kan bevestigen (of juist niet).
Chessplayer1992
0
* en huur kwijtschelden maar vervolgens wel het contract openbreken, dan hangt het er vanaf maar wordt de huurkorting/ kwijtschelding gespreid over de looptijd van het contract.

Maar als zometeen de vooruitzichten dus veranderen en beter worden, kun je niet zomaar afboekingen terugboeken, dat wilde ik meer zeggen. Dan kun je beter je proces volgen en eventueel bij het jaarwerk proces eventuele impairment tests uitvoeren.
!@#$!@!
0
In de calls van ECP melden ze regelmatig hoe belangrijk ze een goede verstandhouding met hun huurders vinden. Wat je terug ziet in de huur kwijtschelding. Persoonlijk zie ik dat juist als een kracht en denk dat dat zeker van mede invloed is op de lage leegstand in hun winkelcentra.
Branco P
0
quote:

NLvalue schreef op 13 november 2020 11:25:

[...]

Betere collections (92%) dan ECP 90% due & collectible. Maar toch een 27 m afboeking op debiteuren

Dat is de reden waarom vG geen outlook heeft durven af te geven.
Pas op, DES heeft te maken gehad met een aantal faillissementen van een aantal grote huurders (waarvan gedeeltelijk huurders wel ook weer een doorstart gemaakt hebben). De huur die je dan in de tussentijd niet hebt gekregen ga je gewoon afboeken want de ervaring leert dat je van die huren 98% tot 100% nooit meer terugziet.

Verder was de lockdown in Duitsland destijds 1 a 1,5 maand en in Frankrijk, Italië en België waren de lockdowns langer en ook daarna de beperkende maatregelen ingrijpender dan in Duitsland.

Collections van DES met ECP vergelijken is dus appels met peren vergelijken.

Wat je wel kunt doen, en dat hebben we hier ook veelvuldig gedaan, is de collections Frankrijk tussen WHA, KLEP en ECP onderling vergelijken. En datzelfde zou je ook voor de andere regio's kunnen doen.

Er zullen bij ECP vast nog wat afboekingen volgen. We hebben het er al eerder over gehad, maar mijn insteek zou zijn: de betalingsregelingen voor de uitgestelde huren van Q2 2020 in stand houden en de huur van november (en december) van de huurders die nu in de tweede ronde moeten sluiten volledig kwijtschelden.
Chessplayer1992
0
quote:

!@#$!@! schreef op 13 november 2020 14:04:

In de calls van ECP melden ze regelmatig hoe belangrijk ze een goede verstandhouding met hun huurders vinden. Wat je terug ziet in de huur kwijtschelding. Persoonlijk zie ik dat juist als een kracht en denk dat dat zeker van mede invloed is op de lage leegstand in hun winkelcentra.
Eens.
Branco P
0
quote:

NLvalue schreef op 13 november 2020 13:22:

[...]
t punt heb ik eerder gemaakt - WHA heeft besloten om nooit meer te mogen teleurstellen - en daardoor bij de juni cijfers een zeer forse reserve dub deb in te nemen. En een stukje laten vrijvallen - als de werkelijk % inningen iets beter uitvallen.
Als jij denkt dat WHA nooit meer gaat teleurstellen, dan moet ik je teleurstellen. Daarvoor moet je naar de kwaliteit van de objecten kijken en de kwaliteit van de organisatie, iets dat jij weigert te doen omdat je de hele sector toch over 1 kam scheert. Wel zul je binnenkort eerst bij WHA, net als bij ECP, KLEP, etc. een tweede opleving van de koers zien zodra de vaccinatie-tijdsplanning duidelijker wordt en er daarmee zicht komt op het einde van de lockdowns. Tot die tijd kan het uiteraard vlak blijven of weer wat terugzakken.
[verwijderd]
3
quote:

NLvalue schreef op 13 november 2020 11:15:

[...]

ECP blijft vaag over de toekomst.
Geen concrete outlook (WHA wel).
Geen herfinanciering geregeld (KLEP, WHA wel).
Geen reserve dub deb ingeboekt (KLEP, WHA wel)

Een exCFO met 25 jaar ervaring zou moeten weten dat beleggers niet zo van onzekerheid houden. Als je met die onzekerheid kan leven: - prima. Als je dat wegwuift dat er geen onzekerheid is: - naief.
Ik begrijp de klacht van vaagheid tav de herfinanciering niet zo goed? Het laatste persbericht stelde:
"In July 2020 Italian subsidiaries of the Company entered into two new state guaranteed bank loans with Banca Popolare di Milano and Banca Intesa Sanpaolo for in total just over €24 million for a term of three years at normal commercial pricing conditions. The drawn down funds can be used for working capital purposes within the Italian group companies.

The short term borrowings as per 30 September 2020 include an amount of € 157 million of long term loans, which mature within the next twelve months. € 47 million is expiring by the end of December 2020 and € 110 million will expire in July 2021. We are already in advanced discussions with the relevant banks about renewing those loans."

Als ik dat lees, dan zie ik weinig aanleiding voor zorgen tav herfinancieringen. Daarnaast heeft ECP in hetzelfde persbericht een nieuwe target capital structure aangegeven van 40% LTV. Kortom, er zal worden afgelost, waardoor herfinancieringen in het algemeen makkelijker zullen worden. Die aflossingen zullen wellicht betaald worden uit gelden van het waarschijnlijke stock dividend dat er voor boekjaar 2020 aan zit te komen: die fondsen zullen al in kas zitten.

Kortom, vanwaar de onzekerheid over financieringen? Ik zie het niet.

De ontbrekende outlook siert het management natuurlijk: het is een erkenning van de onzekerheid van de ontwikkelingen rondom COVID-19. Dat overkomt ECP, waarmee de enig relevante vraag is hoe het management daarmee omgaat? Vooralsnog zijn daarvoor geen redenen tot zorg.
[verwijderd]
0
Binnen drie weken uitslag omtrent het Moderna vaccin. Hopelijk is dit ook een goedwerkend vaccin (niet dat ik er zelf een ga nemen), maar vaccinatie zal hierdoor sneller kunnen verlopen waardoor we eerder teruggaan naar het oude normaal. Goed voor ECP, de huurders en de mensheid.
6.925 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 ... 343 344 345 346 347 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 20,750
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 21,050
Laag 20,650
Volume 57.702
Volume gemiddeld 43.898
Volume gisteren 57.702

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront