Pharming « Terug naar discussie overzicht

“What the f**k is going on?!?;

31 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
jurpsy
25
is er binnen Pharming een Informatielek?”

Sinds geruime tijd wordt de koers van het aandeel “Pharming” op een onbeschofte wijze gemanipuleerd. Op “GEZETTE” tijdstippen maakt het aandeel de meest markante bewegingen ZONDER dat daartoe enige aanleiding is….

“Is Pharming op de hoogte” ?

Er is ,tot vervelends toe, contact genomen met Pharming’s commercieel directeur ; naast dat er melding is gemaakt van de extreme koersontwikkelingen is er om opheldering gevraagd over het ‘HOE’ Pharming als bedrijf deze macabere praktijken te lijf denkt te gaan. Haar eigen bestaansrecht, maar ook een stuk geloofwaardigheid richting haar aandeelhouders komt steeds meer onder druk te staan: Hoogtijd dat men in LEIDEN WAKKER wordt!

Het frappante aan de handel in het aandeel Pharming is dat er op bepaalde fora al geruime tijd enkele individuen zich manifesteren, die met behulp van ‘vermeende contacten’ iedere keer weer op handen zijnde koersmanipulatie niet alleen aankondigen, maar daarnaast ook hun ‘informatie lekkende’ bronnen aanprijzen. Ook van deze praktijken is Pharming door menig aandeelhouder op de hoogte gebracht.EN…. Je kan je wellicht dan de vraag stellen of er bij het “stuntelwerk” van het PB van 29 oktober ll. vanuit Pharming info is gelekt…..

“lijdzaam toezien of in actie komen” ?

Het is inderdaad GEEN nieuw gegeven dat de voornoemde “VERDEEL & HEERS “ -tactiek wordt gehanteerd door verschillende ( malafide ) personen/instanties met als doel anderen een financiële hak te zetten. Het is ook niet nieuw dat de beurswereld een wansmakelijke naam heeft op dit vlak . Geld is macht en macht maakt nu eenmaal dat “de” mens bereid is erg ver te gaan in dit soort zaken
ECHTER, dit laatste wil niet zeggen dat men slaafs moet toegeven aan dit soort wanpraktijken. INDIEN voornoemde praktijken gepaard gaan met mogelijke ‘informatielekken’, dan is een degelijke en KEIHARDE aanpak om de belangen van de correcte en serieuze aandeelhouder te beschermen niet alleen gewenst maar ook hoog nodig…

“De feiten nog eens op een rij.”

Het zenuwachtige gedoe tijdens het uitbrengen van het PB op 29 oktober 2007 (Pharming Announces Completion Of Randomized Treatments In North American Clinical Trial With Rhucin® ) roept HEEL VEEL vragen op. Er werd een half uur voor het uitbrengen van dit bericht “fors” in het aandeel Pharming gehandeld. De ‘buitenwacht’ had geen enkel aanknopingspunt op dat moment, 30 minuten na de explosieve handelsomzet in het aandeel Pharming werd het een en ander snel duidelijk.
Pharming liet op dat moment (via verschillende mediakanalen) weten NIET te begrijpen WAAR in het proces informatie naar buiten is gelekt… De Autoriteit Financiële Markten (AFM) zou al geruime tijd over de koersmanipulatie van het aandeel op de hoogte zijn en deze zaak ‘onderzoeken’. Met belangstelling kijk ik uit naar het resultaat van dit onderzoek.

Pharming verwacht einde dit jaar via de EMEA de goedkeuring te krijgen voor haar eerste product, ‘Rhucin’. Eerder dit jaar werd door Pharming melding gemaakt via diverse PB's en het te woord staan van diverse vakjournalisten dat goedkeuring van 'Rhucin' eerst in Q4 en daarna óp z'n vroegst in november werd verwacht; later werd dit bijgesteld tot 'eind 2007'... Pharming onderhoud zéér nauwe banden met de EMEA; veel van wat er zich achter de schermen afspeelt, wordt NIET wereldkundig gemaakt; enerzijds bevordert dit de informele samenwerking en anderzijds maakt het waarschijnlijk dat Pharming redelijk nauwkeurig een inschatting kan maken 'WAAR' het momenteel PRECIES in het MAA-proces staat. Het beschikken over deze expliciete kennis is CRUCIAAL en voor diegenen die koersmanipulatie willen bewerkstelligen HET gegeven om op handen zijnde koersbewegingen niet alleen met een zekere waarschijnlijkheid te kunnen voorspellen maar OOK extreme uitslagen te kunnen stimuleren......


Terwijl heel wat aandeelhouders het EMEA-oordeel afwachten wisten een aantal individuen de dag voordien al aan te geven dat ‘DE’ ‘opinion’ er ‘nu’ niet zat aan te komen. Speculatie? U zegt het maar.
Ook hun bronnen ( ?) hebben uiteraard moeten wachten tot de morgen na de laatste zittingsdag om zeker te zijn of Pharming een bericht ontvangen had en dat meteen diende uit te brengen zoals elk beursgenoteerd bedrijf het hoort te doen. ….We hebben het geweten vrijdag….

[Modbreak Thijs(forum@iex.nl): Een deel van dit bericht is verwijderd in verband met smaad / privacybescherming.]
jurpsy
4
[Modbreak Thijs(forum@iex.nl): Dit bericht is verwijderd in verband met smaad. Gelieve personen niet publiekelijk te beschadigen, maar uw bevindingen eventueel te presenteren aan de AFM/Pharming.]
[verwijderd]
0
Deurspion
U brengt verbanden in uw betoog
En beticht enkelen personen van corruptie
Dat mag volgens de Nederlandse strafrecht niet.
Het val in de strafrecht onder de noemer smaad
Maar het is wel een interessante conclusie

De onderstaande regels in uw pleidooi staat haaks op uw mening uiting
(disclamer)
Jammer wees een vent en doe aangiften bij de NMA
en plaats niet een disclamer waar achter u probeer te schuilen

Nb: Gelieve nota te nemen dat ik enkel aanhaal wat publiekelijk is gekend en niemand aantijg in welke mate dan ook en louter en alléén vaststellingen onder woorden breng.





[verwijderd]
0
Voor de goede orde dit is een mooi stukje werk

Ik heb het opgeslagen omdat ik van mening bent dat iex dit weg zal halen

AB van mij

vriendelijke groet,
[verwijderd]
0
Wat een conspiricy, maar wel wat rare zaken gaande.

WAt denk je voor december? Heb een beetje gtcb onderbuik gevoel.

arak
[verwijderd]
0
simpel arak
op de hoogste punt er uit
Groet,

quote:

arak schreef:

Wat een conspiricy, maar wel wat rare zaken gaande.

WAt denk je voor december? Heb een beetje gtcb onderbuik gevoel.

arak
[verwijderd]
0
fraai stuk jp. zet ook maar op eb. heeft n ook wat te lezen
arak: goedkeuring zal sowieso niet meer gebeuren daar na pos opinion op zijn vroegst jan 2008 goedkeuring kan komen
[verwijderd]
1
Prima werk Jurp

Op Eurobench is die vent te volgen en hij is al heel lang bezig de koers telkens onderuit te halen ten koste van vele anderen. De koers van Pharming dient juist in de huidige situatie omhoog te gaan. Waarom beleggen we anders? Die ongure snuiter presteert het telkens weer, zelfs in de huidige pos. omstandigheden waar bijna een mooi medicijn op de markt wordt gebracht, de koers helemaal onderuit te halen met zijn machtspelletjes. Al maanden lang manipuleert deze "rijke" vent de koers en weet telkens de koers naar zijn hand te zetten: zie zijn laatste opm. in de veiling van vrijdag j.l. ! Heel veel onrecht heeft hij door zijn manipulatie, beleggers aangedaan. De manipulatie heeft m.i. zeer ernstige ontoelaatbare vormen aangenomen.
De koers nu nog onderuit halen, terwijl de goedkeuring voor de deur staat, betekent alleen maar "ik kan doen wat ik wil met de koers en jullie lekker niet". Het is je zuiverste machtsmisbruik wat die vent ten behoeve alleen zijn gewin en belang. Hij vertoont m.i. ziekelijk gedrag om alleen zijn macht te kunnen tonen. Hij kickt erop.
Uiteindelijk heeft hij het bedrijf er ook nog eens mee, want anders was er al lang een emissie geweest op hogere koers. Uit de woorden van dhr. Strijker was dat op te merken/ventileren.
Ik vind, alles op een rijtje zettend, dit een zaak is voor de AFM. Die moet zeker die vent op het matje roepen.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
2
Jurpsy, je beschrijft precies wat ik op mijn manier heb willen zeggen, maar dan veel beter.

Het is naast de afwezigheid van echt goede inhoudelijke reacties op bijvoorbeeld het Kempenrapport de reden waarom ik niet meer in Pharming ga beleggen.

Ondanks mijn interesse in de potentie van biotech zal ik mij hier minder vaak laten zien.

Groet, Jonas
[verwijderd]
0
quote:

jonas schreef:

...

Ondanks mijn interesse in de potentie van biotech zal ik mij hier minder vaak laten zien.

Groet, Jonas
Jurpszzzz, mooi speurwerk... Jonas bedankt voor je post.. het maakt mn dag weer goed.. heerlijk! puntje erbij voor jullie allebei!
[verwijderd]
0
“What the f**k is going on?!?;

Jurpsy, dank voor je openhartigheid .
Nogmaals , naast Economie is Psychologie een goede keuze.

groet Camobs
Dennis V.
0
quote:

NBeets schreef:

Nah ?? Dennis ??

Kep er zin an.

groet Camobs
Bij nader inzien heb ik mijn reactie achtergehouden (verwijderd).
In een bepaalde situatie kan je beter de ontwikkelingen even afwachten.
[verwijderd]
0
quote:

Dennis V. schreef:

[quote=NBeets]
Nah ?? Dennis ??

Kep er zin an.

groet Camobs
[/quote]
Bij nader inzien heb ik mijn reactie achtergehouden (verwijderd).
In een bepaalde situatie kan je beter de ontwikkelingen even afwachten.
Dus toch Visie en Ballen ?

groet Camobs
[verwijderd]
0
31 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 0,900
Verschil +0,019 (+2,16%)
Hoog 0,903
Laag 0,883
Volume 3.641.122
Volume gemiddeld 6.805.258
Volume gisteren 4.203.859

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront