Pharming « Terug naar discussie overzicht

Whats going on?

5 Posts
Peukie
1
Wat is er nu toch aan de hand? Slecht weer op komst? Of is pharming zelf al aandeeltjes aan het drukken? Hopelijk zien we vandaag nog een ommekeer want op deze manier komt de 0,30 eurocent wel heel snel in zicht. En dat terwijl de berichten toch zeer positief zijn geweest de laatste maand.
[verwijderd]
1
En dat terwijl de berichten toch zeer positief zijn geweest de laatste maand.
---------
En daar houd ik mij aan vast....
jacoba
2
Verwachting, daar hou ik me ook aan vast en inderdaad de berichtgeving is positief, Je vraagt je dan ook af waar die verkoopdruk vandaan komt.
Overigens heb ik waardering voor je doorzettingsvermogen en je positiviteit. De keren dat je afgebrand wordt is zoveel, ik zou al lang gestopt zijn met berichten te plaatsen
sniper22
1
Sijmen heeft zelf gezegd geen voorstander van een claimemissie te zijn maar sluit het ook niet uit...per begin mei moet er duidelijkheid over komen hoe men extra financiering gaat aantrekken..niet voor niets hebben ze hiervoor een bureau aangetrokken...nood is hoog dus anders ging men wel de kapitaalmarkt op als beursnotering maar weinig partijen durven zich te branden aan Pharming gezien de grote beloften van het verleden en de harde klappen erna...

Voorspelling is dat een claimemissie zeer waarschijnlijk gaat worden en dat banken of andere grote partijen het onderste uit de pan zullen eisen. Dit betekent dat zij zo laag mogelijk een claim willen kunnen uitoefenen en daarbij is het belangrijk de koers zo laag mogelijk te krijgen...de meer wordt er gevangen bij goedkeuring rhucin...ten nadele uiteraard van de zittende aandeelhouders...je wordt als aandeelhouder net zo hard uitgemolken als de konijnen van pharming..pas maar op!
[verwijderd]
0
Wat maakt het uit als de koers straks naar een ondenbare hoogte stijgt.Dus pas maar dat je straks niet met lege handen staat.Dat is mijn v.erwachting.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 7 mei 2024 17:39
Koers 0,895
Verschil -0,005 (-0,56%)
Hoog 0,906
Laag 0,895
Volume 6.497.833
Volume gemiddeld 6.624.853
Volume gisteren 4.498.156

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront