Hetgeen verwacht werd, is geschied. Kansloos is ajax door Spartak Moskou uit de euroleague geknikkerd. PSV en Twente gingen wel door omdat zij simpelweg op een hoger niveau staan dan ajax.
De altijd vrolijke trainer van ajax, Frank de Boer reageerde laconiek, maar toch met een serieuze ondertoon, op de vraag hoe het nu verder moet. "Ja, god ehhhhh", was zijn veelzeggende antwoord.
Over het overgewicht van zijn keeper was hij minder te spreken. Op de vraag of deze jongen in plaats van 5 patatjes met, 6 frikandellen speciaal met een extra klodder mosterd en een kratje bier per dag, niet terug zou kunnen naar 2 patatjes 4 frikandellen en 18 flesjes heerlijk, helder Heineken zei hij op duidelijke toon: "Ja, god ehhhhhh!"

Preud`homme, de coach van Twente was verrukt met de nederlaag van zijn team met 2-0: "Zeer choed chedaan, we ebben ze teruch laten komen tot 2-0 en daagna et doel dichtchespijkerd, dat adden we afchesproken".

Fred Rutten van PSV was ook tevreden: "PSSSSSV heeft goed gessssspeeld. Dat geklaag over die handssssssbal wasssss niet terecht. Glassssssgow wassssss niet sssssssssso goed".

De clubfilosoof Johan Cruijff was ook duidelijk over de spelers van zijn club: "Die spelers sein so dom, dat se selfs denke dat se meer verstand hebbe dan ik. Maar ik hep se duidelijk gesegt dat die bal een kubus sonder hoeke is!"

Advies JSIAAa*= VERKOOP!!!!
Dit advies wordt vandaag goeds opgevolgd met een omzet van 5 stuks!

Gr J.Kruif

JSIAAAa*= Jackpot Sales Interessant Aandelen Advies ajax