AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

Johan Cruijff regeert met fluwelen handschoenen

2 Posts
[verwijderd]
1
Na een gezellige meeting in de areeeena, zijn er gister knopen doorgehakt bij deze bruisende club. Johan Cruijff liet zijn hart, d.m.v zijn woordvoerder, spreken. Hij wil de volledige macht, maar er niet altijd bij zijn. Het voltallige bestuur, op eentje na, is opgestapt. Die ene wacht zijn afvloeiingsregeling nog even af.
De almachtige vertelde de heren dat ze moesten oprotten, anders zou hij ze kapotmaken. Cruijff vertelde dit hun zelf al eerder: "As jullie niet oprotte maak ik jullie helemaal kapot in mijn kolum in de Telegraf".
Hij voegde er echter aan toe: "Die Telegraf ken van mijn trouwes ook de pot op, se sgreife altijd anders dan ik bij hen inlever".
Het commentaar van de Telegraaf hierop was dat zijn stukjes altijd onder de taalfouten zitten. Waarop Cruijff regeerde: "Taalfoute? Sei doen et fout, ik niet, as hunnie denke dat sei beter schreife dan ik, sal ik se wel effe nederlants lere! Mar dar hep ik nu geen tijd voor, dat wort mein volgende projekt. Ik hep `t nu te druk met ajaks".
Cruijff is natuurlijk erg begaan met ajax, maar is desalniettemin vertrokken naar Barcelona:
"Daar hebbe se me ook nodig, daar gaat `t voebol ook waardeloos, dat ken ook veel beter, van hunnie siet `t nivo er ook niet uit. Daar hebbe se Messi, dat scheint un goeie voeboller te sein. La me nie lache, ik noem em altijd Missie, as ie weer gemist hep. Lol dat ik dan hep".
Op de vraag of Messi misschien bij de grootste voetballers aller tijden hoort, reageert Cruijff geagiteerd: "Der ken natuurlijk mar een de grootste sein, hunnie noemde die daaro toen altijd 'El Salvador', en dat ben ikke dus".
De huidige trainer Frank de Boer is verbaasd dat er zoveel consternatie rond zijn club is en haalde vernietigend uit naar de pers die volgens hem van een mug een olifant maakt. Zijn reactie: "Jaaah god eeehhhh", maakte iedereen duidelijk dat hij niet van plan is op te stappen!

Binnenkort meer ajax-nieuws van Jackpotsellernewsworld.

Advies JSACAa*=VERKOOP!!!!!!

Gr J.Kruif

JSACAa*= Jackpot Seller Advies Chaotisch Aandeel ajax
mr.Franz
0
flinke afstort aan de gang,
kan de bied de verkoopdruk opvangen? terug richting de 6,30?

3-0 winnen van heracles toch niet genoeg? Of een opgestapte bestuurder die zijn stukjes verkoopt! wie zal het zeggen!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 mei 2024 16:57
Koers 10,450
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,500
Laag 10,350
Volume 1.687
Volume gemiddeld 2.145
Volume gisteren 887

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront