AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

Cruijff niet ingelicht!

2 Posts
[verwijderd]
1
Johan Cruijff is niet ingelicht noch gevraagd om advies en dat steekt hem zeer! Onbegrijpelijk vond Cruijff het dat hij op zo`n belangrijk moment, de beker en het kampioenschap liggen voor het oprapen, volledig werd overgeslagen!
"Ik hat se presies kunne vertelle hoe se hadde moete aanvalle om de vijant te verslaan! Met buitespelers en penetrerende verdediges hadde sonder enige moeite het tot een goed end kunne brenge!", zei de almachtige geschokt en gekwetst!
Hoe het nu verder moet is ongewis, Cruijff dreigt het bijltje erbij neer te gooien. Frank de Boer reageerde ook al met een verdrietige ondertoon: "Ja, god eeehhhh", zei de trainer....

Niemand in Amsterdam weet hoe het nu verder moet nu de wijsgeer overgeslagen is en dreigt zich definitief terug te trekken in Barcelona.

Tijdens een in alle spoed belegde persconferentie, die met zoveel spoed belegd was, dat buiten de journalist van Jackpotseller Newsworld, er geen journalist aanwezig was, verklaarde Johan Cruijff het volgende:
"Ik seg er nog een keer iets over en dan nooit weer! As die gotvergete amerikane egt denke dat se buite mij om Osama kenne pakke en levend kenne overdrage aan de regbank, dan wete se nu wel beter! Sonder mij krijge se em niet levend! Dat hep ik al jare terug tege Sjors Boes geseg en vorige maand nog tege Barak Osama, eh Obama! Ik ben seer teleurgestel, da`s looogies, lijk me!"

Hier kan niemand de almachtige Johan Cruijff iets kwalijk nemen en we geven hem de tijd om tot inkeer te komen en een besluit te nemen, hopende dat hij zich niet terug zal trekken in de bergen rond Barcelona in zijn villa....

Gr J.Kruif, journalist Jackpotseller Newsworld

Advies JSLAAAa* = VERKOOP nu het nog kan!

JSLAAAa = Jackpot Seller Looooogisch Aandeel Advies Aandeel ajax
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 mei 2024 16:57
Koers 10,450
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,500
Laag 10,350
Volume 1.687
Volume gemiddeld 2.145
Volume gisteren 887

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront