Heijmans - November 2016

2.466 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
TheBateman
0
Duidelijk dat Heijmans deze zaak gaat winnen. Daarom zijn 'ZIJ" ook degene die de zaak hebben ingediend bij de arbitrage rechter.
Daexter
0
quote:

AnalytischDenker schreef op 29 november 2016 18:42:


[...]

Ik zou hier nog maar niet te enthousiast over raken.

Volgens mij kan een contract/overeenkomst zonder handtekening toch rechtsgeldig worden door het aanvangen van de werkzaamheden door een aannemer.

blog.wetrecht.nl/overeenkomst-zonder-...

Zoals hierboven al is aangegeven, draait het om aanbod en aanvaarding. Is een schriftelijke overeenkomst waarover niet is onderhandeld en die niet is ondertekend wél ten uitvoer gelegd, dan kan uit die tenuitvoerlegging in veel gevallen een rechtsgeldige overeenkomst kunnen worden geconcludeerd.

Is er wél onderhandeld, maar is nooit een handtekening onder de overeenkomst gezet en wordt ook geweigerd om uitvoering hieraan te geven? Ook dan is de race nog niet gelopen. Er kan namelijk al tijdens het onderhandelen een kernovereenkomst over de belangrijkste bedingen zijn ontstaan. Als de handtekening enkel nog maar een formaliteit was, dan kan er vaak toch al worden gesproken van een overeenkomst.

Was de handtekening nog verder weg dan enkel een formaliteit en waren de onderhandelingen nog aan de gang, dan zou het toch kunnen dat er al een zekere vorm van aansprakelijkheid van de andere partij is ontstaan. Gezien de complexiteit van die materie, is het verstandig om een jurist te raadplegen hierover.


Conclusie: het ligt juridisch complexer. Misschien wint Heijmans de arbitrage wel, maar het ontbreken van een handtekening is daarvoor geen garantie.


Dank voor deze aanvulling. Het is inderdaad nog altijd een complexe situatie, maar hij ziet er op zijn minst al een stuk beter uit dan de afgelopen tijd leek. De bestuurders zijn iets minder beunhazen dan gesteld, ze hadden kennelijk al vanaf het begin hun bedenkingen anders hadden ze wel getekend.Het is niet gezegd dat Heijmans de arbitrage zaak zal winnen, maar de kans dat ze deze zal verliezen en dus geheel voor de kosten moet opdraaien, is hiermee aanzienlijk kleiner geworden. Ik verwacht dat er nog voor de arbitrage een compromis komt
TheBateman
0
Die hele arbitrage komt uiteraard niet, dat ligt veel te ver weg in tijd, vooral voor de provincie die gewoon dat project af moet hebben. Wordt inderdaad gewoon, dit kwartaal nog, een compromis gesloten.
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]

lokeend
0
quote:

Sjaky65+ schreef op 29 november 2016 13:07:


Problemen met de provincie Noord-Holland niet naar tevredenheid oplossen zal zeker gevolgen hebben voor opdrachten van de overige provincies dus onderschat het ambtenarenapparaat niet want die hebben overal lijntjes met elkaar.
grt. sjaak


Dit klopt helemaal allemaal het zijn namelijk allemaal profiteurs.

De reden dat Heijmans de klus heeft gekregen met of zonder handtekening is dat het waarschijnlijk is dat Heijmans de beste deal heeft geboden aan provincie voor de klus.
de mensen van provincie weten heus wel dat er uiteindelijk een significante post meerwerk aan zat te komen lijkt mij het zijn daar toch geen achterlijke.
de publiciteit is wel wat vroeg opgezocht vind ik lijkt mij dat de heren bij provincie daar niet op zitten te wachten.
het feit dat de zogenaamde ruzie tussen provincie en aannemer via de media word uitgevochten laat weer eens zien hoe er optimaal geprofiteerd word
wat een comedy allemaal
Bombo
0
Gelukkig ook af en toe nog positief nieuws! Heijmans krijgt opdracht twv 32 mio in gemeente a'dam voor woningbouw
Diegy
0
Bied neemt weer enorm toe met grote aantallen. Net weer 60 duizend stukken in de bied op 5,20 Gaan we weer net als vorige week naar de 5,70 toe in een paar minuten tijd?
shorterman
0
quote:

Diegy schreef op 30 november 2016 09:10:


Bied neemt weer enorm toe met grote aantallen. Net weer 60 duizend stukken in de bied op 5,20 Gaan we weer net als vorige week naar de 5,70 toe in een paar minuten tijd?
We gaan nog veel hoger Diegy, als je wat geduld hebt. Gewoon weer herstel van de koers naar 8 of 9 euro voor de Kerst.
shorterman
0
quote:

shorterman schreef op 30 november 2016 09:16:


[...]We gaan nog veel hoger Diegy, als je wat geduld hebt. Gewoon weer herstel van de koers naar 8 of 9 euro voor de Kerst.
Natuurlijk komen er nog wel enkele berentikken voor de Kerst. Dan presenteren zich hier op het forum ook weer de betaalde bashers. De grote jongens WETEN wanneer die berentikken zijn gepland, en huren dan die bashers in. Wij kleine beleggers weten dat helaas niet. Maar als je gewoon blijft zitten, dan doen ook jouw aandelen Heijmans binnenkort 8 tot 9 euro per stuk. Uiteraard is dit maar voor weinig mensen weggelegd, want de meeste kleine beleggers hebben geen stalen zenuwen, en stappen voortijdig uit. Dat weten de grote jongens, en het leeuwendeel van de superwinsten zijn voor hen.
Norton007
0
Heijmans stijgt weer geheel tot verdriet van profitmaker die zich onder zijn steen ligt te verbijten. Het lijkt allemaal niet zo somber als gedacht.
shorterman
0
quote:

Norton007 schreef op 30 november 2016 09:26:


Heijmans stijgt weer geheel tot verdriet van profitmaker die zich onder zijn steen ligt te verbijten. Het lijkt allemaal niet zo somber als gedacht.
Profitmaker weet heel goed, dat Heijmans gaat stijgen.
Diegy
0
[Modbreak IEX: Gelieve niet voortdurend dezelfde berichten op het forum te plaatsen, bericht is verwijderd.]
Diegy
0
Vorige week stegen we in een half uur tijd van 5,30 naar 5,70. Vandaag weer? Is wel duidelijk dat er een grote koper actief is.
duiveltje
0
TheBateman
0
[verwijderd]
0
Nico A. Inberg

Dat #Heijmans belang van ene Argos Funds is al op 10 november gemeld bij de AFM. Koers toen rond de 6 euro.

2.466 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 apr 2020 17:35
Koers 5,500
Verschil -0,260 (-4,51%)
Hoog 5,740
Laag 5,470
Volume 202.119
Volume gemiddeld 254.873
Volume gisteren 262.949