Pharming januari 2019

9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Dekkie
1
quote:

Lunten schreef op 11 januari 2019 17:38:


[...]

Ging je ze daarom kopen? Om mee omlaag te gaan?

Man... je spreekt je eigen acties keihard tegen

Ja die pppffff roept zoveel onzin dat hij zelf niet meer weet wat ie zegt.
Is niet grappig meer, maar zielig
Bonbini
0
up en down
0
Volgende week wederom begint het piramide spel weer van voren of aan Dus verkopen bij geringe winst dan maar!! Vanmorgen heb ik dat niet gedaan en verlies, op het einde van de dag,maar dat geeft niet het pokerspelletje kan altijd weer hervat worden en denk nou niet dat we doorschieten naar 1 euro!! want dromen zijn bedrog!!
Omdat pharming miljoenen aandelen in omloop heeft is het wisselen van eigenaar sneller dan je denkt want dan gaat met de honderd duizenden tegelijk in in en verkoop Dus stabiliteit is een utopie aan het worden van het aandeel
Veel succes gewenst voor de komende week...
Beurs-watcher
1
quote:

toerist! schreef op 11 januari 2019 18:16:


[...]
vertel, waarom verwacht jij dit? Fingerspitzen gefühl???


De koers noteert boven de weerstand van 0,82 en geeft een opwaartse trend.
De verwachting is dus dat de koers een opwaartse beweging maakt, ook gezien het afnemen van het shorter percentage.
Dus deze aangegeven koers is goed mogelijk, maar kan ook lager liggen.

Op 7 maart worden de cijfers gepresenteerd en de verwachtingen zijn positief.
Dus het wordt goed timen om op tijd in de boot te springen anders is er de kans dat je moet zwemmen :)
toerist!
0
quote:

Beurs-watcher schreef op 11 januari 2019 18:34:


[...]

De koers noteert boven de weerstand van 0,82 en geeft een opwaartse trend.
De verwachting is dus dat de koers een opwaartse beweging maakt, ook gezien het afnemen van het shorter percentage.
Dus deze aangegeven koers is goed mogelijk, maar kan ook lager liggen.

Op 7 maart worden de cijfers gepresenteerd en de verwachtingen zijn positief.
Dus het wordt goed timen om op tijd in de boot te springen anders is er de kans dat je moet zwemmen :)
ik zit er tot over mijn oren in, al geruime tijd!

Uiteraard zal je mij niet horen klagen, ben helemaal niet te spreken over de koers op dit moment, hij geeft zeker niet de waarde van het bedrijf weer dat het verdiend.

DeHardeWerker
0
quote:

antop schreef op 11 januari 2019 18:03:


LT'ers in het voordeel ? Denk het niet. Vooral vasthouden... van 1,60 naar 0,80 en lager. In dit geval hebben LT'ers al de helft van hun kapitaal ingeleverd dus hoezo voordeel ?


we;;echt jij pffff maar de meeste zitten hier LT en hebben koersstijgingen van 0,205 na de emissie meegemaakt naar €1,69...slot was wellicht op 1,62...maar als je ze voor die prijs hebt had je nu allang kunnen middelen...maar jij zit hier per dag....en heb ze niet...wil ze voor 0,40,omdat Kempen dat zegt...succes!
Stap op tijd in....;-)


Wanneer leer je nu eens op een juiste wijze te quoten ?
Techspec
0
quote:

odA neD gaaH schreef op 11 januari 2019 18:13:


[...]
Als ik mag geloven hoeveel aandelen jij steeds koopt en dat als LT-er heb je zo langzamerhand zeker meldingsplicht.


Nee, ik heb er nog geen 19.500.000 haha ofschoon ik dat wel zou willen........
Had ik het geld daarvoor liggen zou ik niet aarzelen om boven de meldingsplicht van 3% te komen....
Kompas
0
quote:

De amateur schreef op 11 januari 2019 18:54:


8.5% omhoog deze week en nog zoveel klagers.


Mij hoor je zeker niet klagen. De gehele week terug in de 80-ers op een gemiddeld redelijk volume. De perfecte opmaat richting de aanstaande verwachte Pb's voor de start van diverse nieuwe onderzoeken, de Q4 2018 cijfers en wellicht nog een verrassing volgend op de JP Morgon Healtcare conference...

Wat mij betreft was dit een TOP-week en nu op naar de volgende !!
voda
1
quote:

Kompas schreef op 11 januari 2019 19:06:


[...]

Mij hoor je zeker niet klagen. De gehele week terug in de 80-ers op een gemiddeld redelijk volume. De perfecte opmaat richting de aanstaande verwachte Pb's voor de start van diverse nieuwe onderzoeken, de Q4 2018 cijfers en wellicht nog een verrassing volgend op de JP Morgon Healtcare conference...

Wat mij betreft was dit een TOP-week en nu op naar de volgende !!


Zeker een TOP-WEEK!

Hier weer het bekende week / maandoverzicht over 2019.

Slotkoers 31 dec. 2018 0.7575

Slotkoers 04 jan. 2019 0.757 -0.005 = -0.67%
Slotkoers 11 jan. 2019 0.8215 +0.0645 = +8.52%


Jaarrendement t.o.v. van 31 december 2018 -0.064 = +8.45%

Maandrendementen: (t.o.v. slot vorige maand)

Slotkoers 11 jan. 2019 0.8215 -0.064 +8.45%

---------------------------------------------------------------------

Ook t.o.v. de andere fondsen in de AScX deden wij het zeer goed, zie deze draad:

www.iex.nl/Forum/Topic/1291122/18/His...
voda
1
Uitgelicht: biotech in trek op de beurs

(ABM FN-Dow Jones) Aandelen van biotechfondsen waren deze week in trek in Amsterdam en Brussel. Bedrijven als Galapagos, Biocartis, Mithra en Celyad deden het goed, net als Pharming, Bone Therapeutics en MDxHealth. Een aantal van die bedrijven stond ook in de spotlights tijdens de jaarlijkse JPMorgan Healthcare Conference in het Amerikaanse San Francisco.

Vliegende start voor biotech in 2019 door overnames

In de eerste twee weken van 2019 was er sowieso voldoende nieuws rond de sector. Al was het alleen maar vanwege twee grote overnames in de Amerikaanse farmaceutische industrie. Zo werd bekend dat Eli Lilly voor ongeveer 8 miljard dollar Loxo Oncology overneemt en betaalt Bristol-Myers Squibb voor biofarmaceut Celgene liefst 74 miljard dollar.

Analist Peter Welford van Jefferies verwacht dat de sector verder zal consolideren en er dus meer overnames in het verschiet liggen. In het algemeen zijn biotechaandelen een aantrekkelijke belegging, aldus Welford.

Galapagos vindt weg omhoog

Het eind van 2018 verliep moeizaam voor Galapagos, dat in december de complete jaarwinst zag verdampen. In 2019 kende het Belgisch-Nederlandse biotechbedrijf evenwel een voortvarende start want in de eerste twee handelsweken van het nieuwe jaar nam de beurswaarde met ruim 13 procent toe. Jefferies zette het aandeel onlangs op zijn favorietenlijst en verwacht dat ontstekingsremmer filgotinib nog altijd de grootste aanjager is. Maar ook andere programma's waarde kunnen creëren via mogelijke mijlpaalbetalingen uit bestaande en nieuwe deals. In 2019 worden vooral de Fase 3 FINCH-1 en FINCH-3 onderzoeksresultaten zeer belangrijk, aldus Jefferies.

Deze week was er voldoende nieuws rond Galapagos, dat op weekbasis 7,7 procent steeg. Zo werd bekend dat het biotechbedrijf zijn klinische fibrose-programma uit gaat breiden met de start van een Fase 2a-studie, waarbij GLPG1690 wordt getest als potentiële behandeling tegen systemische sclerose. Ook gaat het bedrijf samenwerken met het Canadese Fibrocor Therapeutics in de vorm van een nieuw gemeenschappelijk onderzoeksprogramma voor longfibrose en andere indicaties.

Verder lanceerde Galapagos een Fase 1-studie met GLPG3312, een eerste generatie compound, tegen een nieuwe, nog niet bekendgemaakte target klasse in ontstekingsziekten. Tijdens de JPMorgan Healthcare Conference sprak CEO Onno van de Stolpe zijn vertrouwen uit over deze Toledo-compound, die mogelijk geldt als opvolger van filgotinib.

Uit de presentatie bleek ook dat Galapagos er naar streeft om elk jaar 3 pre-klinische kandidaatmedicijnen te identificeren en elke twee jaar een Fase 3 onderzoek te starten. Van de Stolpe sprak tevens de ambitie uit om onafhankelijk te blijven. Daarbij kan het bericht dat investeerder Sands Capital een belang van 5,7 procent in Galapagos heeft helpen. Op 27 december 2018 ontving Galapagos reeds de melding van Sands Capital, dat op 13 september vorig jaar bijna 3,1 miljoen stemrechten had in de vorm van zogeheten American Depository Shares. Overigens ging het destijds om een belang van 6,02 procent, maar doordat er inmiddels meer aandelen Galapagos uitstaan, daalde het belang naar 5,7 procent.

Volgens Van de Stolpe is een overname van Galapagos momenteel niet aan de orde, zo liet hij vrijdag optekenen door De Tijd. "Onze conclusie is: alle opties liggen open voor Galapagos. We hebben investeerders en we hebben farmapartners die ons willen steunen", citeerde de krant de Galapagos topman.

Mithra zet in op levenslange oplossing vrouwen

Mithra kondigde deze week aan dat het zijn E4-platform uitbreidt en richt zich daarbij op de markt voor vrouwen in de perimenopauze. Het kandidaatmiddel PeriNesta heeft de potentie om het eerste product te worden om vrouwen die hier last van hebben een verbeterd anticonceptiemiddel te bieden en daarbij opvliegers aan te pakken, volgens het bedrijf.

Mithra hoopt PeriNesta op zijn vroegst in 2023 te kunnen lanceren. Perimenopause treft zeker 18 miljoen vrouwen in belangrijke Europese markten en de Verenigde Staten, aldus het bedrijf.

Verder is Mithra van plan om de voorbereidingen voor zijn geplande Fase3-studie met het middel Donesta te versnellen. Daarom is onderzoeksbedrijf ICON aangesteld om de onderzoeksstudie met de potentiële hormoontherapie voor vrouwen in de overgang te leiden. De patiëntenwerving begint naar verwachting in de tweede helft van 2019, afhankelijk van de benodigde goedkeuring van toezichthouders, aldus het bedrijf. Mithra hoopt Donesta eind 2023 te kunnen lanceren. De markt voor vrouwen in de overgang groeit in 2025 naar 16 miljard dollar, verwacht Mithra.

Met Estelle als anticonceptiemiddel, PeriNesta in de perimenopauze en Donesta in de menopauze kan Mithra vrouwen een "levenslange oplossing bieden" zonder dat ze van geneesmiddel hoeven wisselen. En dat kan de potentiële verkoop van het geneesmiddel "een boost geven", verwacht KBC Securities. Het aandeel Mithra steeg deze week ruim 8 procent.

Succesvol 2018 goed uitgangspunt voor Biocartis in 2019

Het jaar 2018 was voor Biocartis succesvol, zo bleek deze week uit een update. Dat nieuws zette het aandeel op weekbasis ruim 19 procent in de plus. Het bedrijf wist ruimschoots zijn jaardoelstelling te bereiken met de installatie van 326 van zijn Idylla
moleculaire diagnose platformen, waar werd gemikt op slechts 300. De kaspositie stond eind 2018 op 64 miljoen euro waar 55 miljoen euro werd voorzien en het cartridge-volume kwam met 133.000 precies binnen de bandbreedte van de doelstelling uit. Verder meldde het bedrijf dat er een samenwerkingsovereenkomst is gesloten met het Japanse Nichirei Biosciences voor de distributie van Idylla-producten in Japan.

Dat laatste zal Biocartis volgens KBC Securities helpen bij het verkrijgen van goedkeuring voor zijn producten in het Aziatische land. Dat proces neemt vermoedelijk een jaar in beslag, denkt analist Lenny van Steenhuyse, waarna de eerste verkopen in 2020 worden verwacht.

Door de samenwerkingsovereenkomst met Nichirei covert Biocartis nu "alle belangrijke markten voor moleculaire diagnostiek wereldwijd."

Het succes in 2018 is bovendien een "sterk uitgangspunt voor 2019", volgens KBC Securities, dat verder verwacht dat de Verenigde Staten goed zijn voor 40 tot 50 procent van het totaal aantal installaties van Biocartis.

Veel andere farmaceuten ook in de lift

Ook veel andere Nederlandse en Belgische farmaceuten zagen de beurswaarde deze week toenemen. Aandelen van bedrijven als Argen-X, Pharming, Bone Therapeutics, Curetis, Celyad en MDxHealth lagen er goed bij, met winsten variërend van ruim een procent voor Argen-X, dat onlangs een koopaanbeveling kreeg van Morgan Stanley, tot zelfs ruim 11 procent voor MDxHealth, dat aanstaande maandag met voorlopige jaarcijfers over 2018 komt.

Dissidenten waren Kiadis Pharma en Probiodrug in Amsterdam. De aandelen van deze bedrijven daalden met 5 tot 6 procent op weekbasis. In Brussel konden ASIT biotech en Acacia Pharma geen potten breken, met koersvallen van bijna 6 tot 11 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Wishdom
0
quote:

De koers is van ons schreef op 11 januari 2019 16:49:


[...]

Habibi had beter jou alias gehad want hij verwoordt perfect de LT visie...


Dag lieve Pharming vriend.
Als jij dat zo voelt als LTer, wie ben ik dan om jou uit de droom te helpen.

Houd moed lieve Pharming belegger, want eens.......ooit..........misschien......................

Met vriendelijke groet.

Wishdom with love.
de schaatser
0
Jammer Voda,dat Galapagos alle aandacht krijgt.
Ik hoop op het moment dat wij allen een lange neus naar Galapagos kunnen maken.
De analisten zetten lekker veilig op de grote jongens in.
Waarom zal je je ook verdiepen in bijvoorbeeld Pharming.
Wij zitten nog in de garage fase, maar met een enorme potentie en krijgen door de houding van analisten geen podium. Behalve Nico dan.
Ik zie het zo de kok met zijn 3 sterren is ooit als leerling begonnen, maar heeft uiteindelijk de 3 sterren weten binnen gehaald. Kortom ik ben gefrustreerd!!!
voda
0
De koers is van ons
0
quote:

Wishdom schreef op 11 januari 2019 20:03:


[...]

Dag lieve Pharming vriend.
Als jij dat zo voelt als LTer, wie ben ik dan om jou uit de droom te helpen.

Houd moed lieve Pharming belegger, want eens.......ooit..........misschien......................

Met vriendelijke groet.

Wishdom with love.
Dank je wel, de tijd zal het vertellen. Laat mij maar dromen, alhoewel..realiteit denk ik eerder maar binnenkort , en dat kan gerust 12 a18 maanden zijn, spreken we nog eens. Dan zijn we al heel wat wijzer qua ontwikkelingen, LT remember ...

Winstgevend
0
quote:

voda schreef op 11 januari 2019 20:42:


Ik ben benieuwd wat Sijmen maandag te melden heeft over de JP Morgan conference.


Hij heeft wellicht die vergeelde sheets laten zien en
is iedereen bulderend van het lachen de zaal uitgekropen.

Wat is deze man toch een ramp geweest voor de belegger. (en nog steeds)

Nog 82 losse centen over in 12 maanden tijd - dat had nooit mogen gebeuren.


BassieNL
0
quote:

voda schreef op 11 januari 2019 20:42:


Ik ben benieuwd wat Sijmen maandag te melden heeft over de JP Morgan conference.

Dus je gaat er van uit dat Simon iets gaat melden. Optimist ;)
Ron61
0
quote:

voda schreef op 11 januari 2019 20:42:


Ik ben benieuwd wat Sijmen maandag te melden heeft over de JP Morgan conference.

Zou maandag of volgende week zomaar eens kunnen. Het oeverloze geleuter van een aantal gaat hier maar door maar wat mij betreft blijkt uit alles dat het aandeel omhoog wil. Ik wacht het rustig en geheel gerust af. Fijn weekend!
Ron61
0
9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 apr 2020 17:35
Koers 0,925
Verschil -0,025 (-2,61%)
Hoog 0,947
Laag 0,921
Volume 5.879.733
Volume gemiddeld 15.746.653
Volume gisteren 12.639.367