Arrowhead Research « Terug naar discussie overzicht

Andere interessante aandelen

568 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 » | Laatste
Wil Helmus
1
Ik heb toch maar even een nieuw draadje aangemaakt. Misschien kunnen hier de andere aandelen zoals NeuBase besproken worden.
Tom3
0
quote:

Wil Helmus schreef op 20 juli 2020 18:32:

Ik heb toch maar even een nieuw draadje aangemaakt. Misschien kunnen hier de andere aandelen zoals NeuBase besproken worden.
Zonder meer een van de meest volatiele aandelen die ik heb (gehad). Ik schat dat een dikke 70% nog in handen is van retail beleggers: dat is een garantie voor vuurwerk Op hun website heb ik geen data gevonden waar we weer spanning en sensatie mogen verwachten.
Missolapola
0
Bij deze mijn aanmelding op dit draadje.
Enkele recentere aankopen : Novabay (NBY, voor de kortere termijn) en Verastem (VSTM).
Hulskof
0
De pennystocks lijken ineens weer in trek. De afgelopen dagen al Arbutus en Onconova en vandaag lijkt Miragen er als een speer vandoor te gaan. Redenen ontgaan me enigszins, maar mogelijk doen covid en rechtszaak (Arbutus), naderende data (Onconova) en koersdoelverhoging (Onconova) een duit in het zakje. Ik heb ze overigens niet, wel alle drie gehad. ;-)
Tom3
0
quote:

Missolapola schreef op 21 juli 2020 11:33:

Bij deze mijn aanmelding op dit draadje.
Enkele recentere aankopen : Novabay (NBY, voor de kortere termijn) en Verastem (VSTM).
Novabay ga ik me in verdiepen. Het Verastem avontuur heb ik reeds verlaten met een flinke kater. Ik meen me ter herinneren dat deze titel indertijd in bezit was van Life Sciences Partners (Amsterdam). Die hebben ook een (dik) verlies geleden. Het valt niet mee een middel dat door big pharma is verlaten alsnog aan de man te brengen. Ben er ooit tegen $ 5 in gestapt nadat het van $10+ was afgedaald. Zie dat de koers nog steeds een miniemen $ 1,50 is. Hun lead product verkoopt kennelijk nog steeds slecht. Ik heb me voor genomen alleen nog te investeren in cutting edge technologie. Zo wil ik tzt nog een keer Fate in porto nemen ( nadat ik te vroeg afscheid had genomen). Het aandeel is er niet voor niets als een speer van door gegaan. Elke keer als je denkt, kan het nog duurder, doet het fonds er een schepje boven op. Het wachten op een dip duurt lang. Grr.
Hulskof
0
quote:

Tom3 schreef op 21 juli 2020 13:09:

[...]

Zo wil ik tzt nog een keer Fate in porto nemen ( nadat ik te vroeg afscheid had genomen). Het aandeel is er niet voor niets als een speer van door gegaan. Elke keer als je denkt, kan het nog duurder, doet het fonds er een schepje boven op. Het wachten op een dip duurt lang. Grr.
In maart was er een mooi instapmoment. Maar ja, waar niet? ;-)
holenbeer
0
Leuk, zo'n draadje. Hopelijk bouwen we net zo'n collectie draadjes en euro's op als bij GLPG :-)
Heb me voorgenomen in een aantal van die beginnende biotechs eens gewoon te blijven zitten nadat ik de inleg eruit heb, en pas bij verdubbeling oid af en toe 10 % af te romen.
Wil Helmus
0
Ik heb het al vaker aangegeven, maar ik verwacht veel van Abivax. Hun lead target ABX464 liet in fase 2a zeer goede resultaten zien tegen Colitis Ulcerosa (chronische darmontsteking). ABX464 kan ingezet worden voor meerdere indicaties. Behalve CU en HIV is er ook een fase 2 onderzoek gestart voor de behandeling van Reuma en de ziekte van Crohn. Potentiële nieuwe indicaties zijn Parkinson, MS, NASH en Psoriasis.  Oh ja, er loopt ook nog een fase 2b/3 ABX464 Covid-19 clinical trial:

ABX464 is a convenient once-daily orally available small molecule with a unique mechanism of action, upregulating a microRNA, miR-124, with anti-inflammatory, antiviral and tissue repair properties. With its triple effect, the molecule is uniquely positioned to potentially limit replication of SARS-CoV-2 virus, prevent, and treat the cytokine storm, hyper-inflammation, and acute respiratory failure syndrome as well as potentially limit long-term lung injury. ABX464 is the only molecule known to have this triple effect.

De verwachting is dat er in de eerste helft van 2021 weer geld nodig is. Tenzij ze tegen die tijd een partner gevonden hebben
Wil Helmus
0
quote:

de tuinman schreef op 22 juli 2020 15:40:

Abivax is wel een beetje een one-trick pony. Enorm probleem als 464 bijwerkingen geeft.

www.abivax.com/pipeline/
Eens hoor. Mocht ABX464 mislukken, dan blijft er niet veel over. Toch blijkt het met de bijwerken voorlopig nog wel mee te vallen. Uit hun corporatie presentation:

Good safety and tolerability of chronic treatment
with ABX464 50mg QD in patients with UC
Conclusion is supported by safety analysis in
more than 300 healthy volunteers and patients (no serious
adverse reactions, no severe infections, no lymphopenia, no
neutropenia)
Most frequently reported adverse events were transient and
mild headache, nausea, gastro-intestinal pain
Wil Helmus
0
quote:

de tuinman schreef op 22 juli 2020 16:41:

Werken er maar 26 man? Dat is toch onmogelijk?
Is dat zo? Ze zijn pas sinds juni 2015 beursgenoteerd. Dan lijkt me 26 niet zo'n gek aantal. Kijk bijvoorbeeld eens naar het hierboven besproken NeuBase. Daar werken er maar 9
4finance
0
quote:

Wil Helmus schreef op 22 juli 2020 17:12:

[...]
Is dat zo? Ze zijn pas sinds juni 2015 beursgenoteerd. Dan lijkt me 26 niet zo'n gek aantal. Kijk bijvoorbeeld eens naar het hierboven besproken NeuBase. Daar werken er maar 9
Ik ben dat Neubase ook aan het volgen. Het loopt aardig wat terug in koers. Kan niet echt veel nuttige info over deze hut vinden. Ik zie maar 2 stuks data in PRE-CLINICAL zitten. Kortom hier is de weg nog heel lang.... Op 30 april is er nog een emissie geweest op $6,00. Lijkt een beetje op het ProQR verhaal.

StofkeVN
0
Vorige week ingestapt in Nio, gemiddelde nu 14,30. Wordt al de Chinese Tesla genoemd.
nb
0
Ja, na zo'n enorme stijging is het voor mij altijd een hoge drempel. Maar misschien is het hier ook the sky the limit
StofkeVN
0
Ik zit ook in Digital Turbine, ook heel interessant om eens te bekijken. Al twee dagen een pull back bezig en denk dat het nu rond 24 terug mooi moment is om in te stappen. Indien cijfers goed zijn in november is 30-35 mogelijk EOY
nb
0
Toch wat nio gekocht, wie weet. Voor 17,42. Het gaat wel ten koste van de mogelijkheid om arwh terug te kopen
StofkeVN
0
Mooie aankoop. Ik heb er juist voor de close nog wat bijgekocht, wel stuk Arrowhead verkocht daarvoor. Long Nio zonder twijfel.
568 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 21 jun 2024 22:00
Koers 25,500
Verschil +1,710 (+7,19%)
Hoog 25,705
Laag 23,470
Volume 3.479.143
Volume gemiddeld 970.370
Volume gisteren 886.845

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront