Bitcoin en andere cryptocurrencies « Terug naar discussie overzicht

Bitcoin Black, eindelijk een 2e kans?

7 Posts
Skater
0
Wie van ons stapje 10 jaar geleden vol vertrouwen stevig in Bitcoin?
Wie wist zich in te houden teveel te verkopen bij de magische $1, $10, $100, $1.000, $10000, $40.000 om te wachten op $100.000?

Ik was er zoéén die de wallet al aangemaakt had, €5.000 errvoor geoormerkt, maar de trekker niet over kon halen. Niet helemaal 10 jaar geleden misschien, er staan me koersen van $8 en $50 bij.
Het voelde verkeerd. De manier waarop de waarde "gecreërd" werd, dat er geen aanspreekbare oprichter was, geen plan. Verkeerde vibes. Later hoorden we over de Silk Road en Afghanistan opium boom. Maar toch he, als ik de visie had gehad, had ik zonder veel kunst en vliegwerk tientallen miljoenen uit die positie getrokken en er nog steeds in gehad.

Konden we maar een 2e kans krijgen, toch? We zijn jong genoeg om er nog een keer 10 of zelfs 20 jaar zuinig mee om te gaan. Klein beetje instappen, geen centje pijn als het nooit wat oplevert. We geven een vriendelijke Straatkrant verkoper weleens meer dan we 10 jaar geleden graag in Bitcoin hadden gestoken, nietwaar?

Welnu, volgens mij ís er die nieuwe kans, en zonder de slechte vibes.
Bitcoin Black noemt zicht de "luxury" crypto. Een ambitieus project met al 620.000+ accounts.
Ze hebben besloten 1.000.000 accounts voor de IEO te vullen met een 3600 BCB airdrop ($36 bij IEO, altijd energetisch mooie getallen), vooral met oog op minder bedeelden. De huidige mobiele wallet werkt razendsnel peer to peer, zonder transactiekosten. Denk aan een combi van Tikkie en de ING app maar dan makkelijker en sneller. Dit lijkt mij de toekomst van betalen.

De verwachting is dat ze rond september 2021 live gaan op exchanges voor initieel $0.01/BCB met de ambitie om uiteindelijk een stevige top-10 positie in marketcap te gaan bekleden voor een ritje vergelijkbaar aan dat van BTC de afgelopen 10 jaar. Stel je voor dat je toen een 100 BTC airdrop had gehad, gewoon voor het invullen van je emailadres...
BCB kiest de weg van aangemoedigde adoptie en heeft nu al programma's om een ecosysteem van toepassingen en stichtingen op te zetten.

Pas recent heb ik doorgekregen dat de crypto space overgenomen is door mensen met goede bedoelingen voor de wereld. De bankiers moeten nu onderhandelen om er in mee te gaan doen.
Bitcoin Black lijkt mij oprecht een grote voor de toekomst, of dat nu 5, 10 of 20 jaar gaat duren. De moet waard om te hebben, zelfs een "luttele" $36 bij IEO, laat staan als je die gratis uitgereikt krijgt.

Zodra de 1.000.000 accounts ergens in februari of maart bereikt zijn, zal de airdrop uitgevoerd worden. Het vermoeden is dat je kunt kiezen tussen langere tijd vastzetten of wellicht staken, of meteen je $36 cashen omdat je niet in Bitcoin achtige projecten geloven wilt maar wel van gratis geld houdt. Die 3600 BCB vinden dan sterkere handen dan de jouwe.

Er is al wat onderhandse handel in BCB tussen hen die aan de reeds afgelopen pre-sale mee deden en degenen die niet de IEO prijs willen betalen voor hun volgende BCB. Alertheid is uiteraard geboden, de Nigeriaanse prins is al gesignaleerd, maar dat doet niets af aan het project zelf. Ik zag al boven de pre-sale prijs geboden ($0.0028 x 400.00 wilde iemand betalen) maar ik voel me niet verleid als is mijn gemiddelde instapprijs net de helft daarvan.

Airdrop: bitcoin.black/get-coins/#a_aid=5ffadf... of tinyurl.com/RetireYoung21

Er is genoeg scepse uiteraard, zoals het hoort.
Uitkijken moet je voor een scam en die is er al, onder de naam Bitcoin Black Cash. Ik was er al bijna in een andere val getrapt maar gelukkig viel mijn kooporder niet. bitcoin.black is de enige juiste homepage. De voorverkoop is gesloten, laat je door niemand niets anders wijsmaken.
De whitepaper stond vol spelfouten en de vraag is of dat nu onkunde was of opzettelijk om het grote geld af te schrikken tot een later stadium. In de IEO gaan standaard accounts maar beperkte volumes in wallet mogen nemen, BCB houdt het graag bij de whales die hen vroeg in het project kwamen steunen.

Wie van jullie is stiekem al ingestapt?
Wie vindt dat het nooit iets kan worden, allemaal onzin die 1000en crypto's, geen eentje kan slagen?
Wie heeft er niets tegen gratis geld dat nu een steak met redelijk glas waard is en heel misschien over 10 jaar een goede auto of huis? tinyurl.com/RetireYoung21

Homepage als je mij de reward niet gunt : bitcoin.black
Telegram groep: t.me/BitCoinBlack_English (kijk uit voor struikrovers)

Disclaimer:
Ik ben vol vertrouwen in BCB, vooral op spirtuele gronden (het blijft een geldcreatie zonder onderpand vooralsnog) en dan ook trotse houden van significante (voor een armoedzaaier) positie.
Hierboven is mijn persoonlijke link naar de gratis airdrop (ja kaaskop, écht gratis, geen reclame ofzo!).
Ik zou er volgens geruchten 200 BCB per bevestigd emailadres (1 per appraat per IP adres) aan over gaan houden maar ik heb dat nog niet bevestigd gezien. Mocht ik (halleluja) de top-110 van verwijzers halen ligt er een grote jackpot voor me klaar. BCB is heel gul naar wie hen steunt snel die 1.000.000 gebruikers te halen.
Als je zelf een rewards account neemt na mijn link gebruikt te hebben, verdien ik ook aan jouw promo mee, wat ik zeer op prijs zou stellen.
Skater
0
Heb het gecheckt, ik krijg géén 200 BCB per email, nakkus. Alleen een jackpot als ik er gruwelijk veel ophaal, dus geen stress :-) Maar ik breng graag wat accounts naar Nederlands en Vlaanderen :)
Keinscheisscoins
0
Bitcoin black klinkt heel frauduleus. Ik heb whitepaper even snel bekeken, maar het lijkt weinig anders te zijn dan een DAG gelijk Nano of Byteball. In 2017 waren er talloze van dit soort projecten met een gelikte website en gelikte marketing, maar uiteindelijk weinig inhoud. Ook het meeliften op de naam bitcoin is verdacht. Laat het maar eens even lopen en als het de top 50 binnenrolt ben je nog altijd op tijd om er wat van te kopen.
Skater
0
Verdacht, maar het werkt voor Bitcoin Cash, SV, etc :-)

Er zit een hoop energie achter, zeker met binnenkort 1 miljoen houders.

Skater
0
Niet iedereen houdt van mijn lappen text, dus een vriendin maakte deze video voor wat toegankelijkere informatie :)
Gratis is gratis, dus dit zou zelfs Nederlanders moeten intrigeren.
Wat heb je te verliezen, precies?
Hoop doet leven!

www.youtube.com/watch?v=lhVBQC-1c9k
multidynamics
0
Krijg sinds geruime tijd mails van Bitcoin Black , en heb dus al ingeschreven op die 1000 gratis coins , begrijp er eigenlijk helemaal niets van ... zou dus mensen moeten aanwakkeren om ook die gratis coins aan te vragen en daarmee zou ik dus extra blackcoins kunnen in mijn wallet verzamelen ?
Er is ook een andere mogelijkheid om zelf coins bij te kopen , maar ook daar kan ik niet volgen , moet dan ergens een wallet aanmaken maar weet niet hoe dat in zijn werk gaat .
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 jul 2021 09:35
Koers 39.845,78
Verschil +303,54 (+0,77%)
Hoog 40.406,27
Laag 39.551,40
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0