Amsterdam Commodities « Terug naar discussie overzicht

rendement

4 Posts
[verwijderd]
0
Het rendement op acomodo is nog steeds prima toch doet de koers niet veel hij gaat zelfs naar beneden. Wel minder winst dan verleden jaar
[verwijderd]
1
Toch vandaag afscheid genomen van mijn stukken (na een jaar of 5). Olieprijs zakt weer naar oude waarden en ik vrees dat daardoor de rubberprijs weer naar zijn rockbottom lage niveau zal terugdalen waardoor de marges ook wel weer zullen zakken. Tel daarbij op dat de dollar erg laag staat en je hebt een tweede reden voor een lagere winst.
OK het divident rendement zal dan op een 6 a 7% blijven uitkomen, maar daar is meer keuze in fondsen en zijn er andere factoren die gaan meettellen. Die zijn er misschien ook voor Acomo maar het zou het management sieren daar dan duidelijker over te zijn.

Groet,

Marco
[verwijderd]
0
Dit gebeurt elk jaar voor het bereiken van de ex-divident datum. Daarna zakt het weer in; onevenredig met de verkregen uitkering. Misschien is het dit jaar anders. Ik hoop het voor je! Bij aandelentransacties denken verkopers en kopers altijd gelijk te hebben. De tijd zal leren waar de waarheid ligt.

Marco
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 mei 2024 17:37
Koers 17,600
Verschil +0,040 (+0,23%)
Hoog 17,660
Laag 17,520
Volume 24.396
Volume gemiddeld 21.125
Volume gisteren 3.879

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront