7 topaandelen die niemand kent | Belegger.nl

7 topaandelen die niemand kent

Door Belegger.nl op 25 nov 2019 om 10:00 | Views: 21.906

7 topaandelen die niemand kent

De meeste beleggers zijn kuddedieren, en stappen veelal in aandelen die iedereen kent, zoals Googles Alphabet. Toch loont het om een gok te wagen op minder bekende bedrijven.

Volgens analisten op Wall Street bieden zulke aandelen over het algemeen meer groeimogelijkheden dan de bekende namen. Investorplace zette, met behulp van TipRanks, de beste 7 aandelen van onbekende bedrijven op een rij. Ze hebben allemaal een sterk koopadvies gekregen in de afgelopen drie maanden.

Wanda Sports Group

Hoewel de koers van het aandeel sinds de beursgang in juli is weggezakt, biedt deze Chinese organisator van Ironman triathlons en eigenaar van mediabedrijf Swiss Infront beleggers nog genoeg kansen. Zo is wereldvoetbalorganisatie FIFA een klant van Swiss Infront, en is Wanda onlangs begonnen met de organisatie van populaire wedstrijden for kinderen, genaamd Ironkids.

Analist Gary Yu van Morgan Stanley geeft het aandeel een koersdoel van 8 dollar, waar het slot vrijdag 2,75 dollar was.

Huya

Huya, een van de meest toonaangevende aanbieders van live game streaming in China, imponeerde analisten met een netto omzet van 316,9 miljoen dollar in het derde kwartaal. Dat was 77% hoger dan tijdens dezelfde periode een jaar geleden.

Huya heeft nu 146 miljoen actieve gebruikers, een stijging van 48%. Reden voor analist Binnie Wong van HSBC om het aandeel een koersdoel te geven van 50 dollar. Het sloot vrijdag op 21,77 dollar. 

Chart Industries

Deze producent van apparatuur voor gaswinning moest onlangs zijn winstverwachting voor 2019 en 2020 verlagen omdat een aantal grote projecten wat later van start zou gaan dan gepland. Toch zou dat volgens analist Robert Brown van Lake Street geen probleem moeten zijn voor beleggers.

De orderportefeuille is nog steeds goed gevuld, terwijl de groei van distributie en opslag naar verwachting tussen de 7 en 8% zal stijgen, hetgeen hoger is dan de gemiddelde groei in het verleden. Brown ziet voor Chart Industries dan ook een koersdoel van 109 dollar, en het slot op vrijdag was 52,99 dollar.

Inseego

Deze aanbieder van 5G cloud-diensten stelt bedrijven in staat om hoogwaardige applicaties te bouwen zonder dat daarvoor het hele IT-systeem moet worden platgelegd. Geen wonder dat het aandeel een gemiddeld koersdoel heeft van analisten van 7 dollar. Het aandeel sloot op vrijdag op 5,05 dollar.

Qurate Retail

De eigenaar van koopjestelevisiekanaal QVC zag de omzet in het derde kwartaal met 4% dalen tot 3,1 miljard dollar. Toch verwacht Alex Fuhrma, analist van Craig-Hallum, dat de synergie na de overname van Home Shopping Network een positieve bijdrage zal leveren aan de inkomsten.

Analisten op Wall Street hebben een gemiddeld koersdoel voor het aandeel van 16 dollar, waar het vrijdag sloot op 9,22 dollar.

Elastic

Deze aanbieder van informatietechnologie en data-analyse op het gebied van monitoring, beveiliging en clouddiensten kondigde eerder dit jaar een intensiever samenwerkingsverband aan met Google Cloud Platform.

Elastic biedt beleggers volgens analist Brent Bracelin van Piper Jaffray aantrekkelijke groeimogelijkheden. Hij voorspelt een koersstijging van 49%.

ShotSpotter

Deze speler in de strijd tegen wapengeweld in de VS heeft een innovatief systeem ontwikkeld van sensoren, algoritmes en kunstmatige intelligentie dat de politie helpt om pistoolschoten op te sporen. Het product wordt wordt beschouwd als een van de toonaangevende systemen op het gebied van schotendetectie en wordt al in meer dan 100 steden gebruikt.

De omzet steeg in het derde kwartaal met 8% tot 10 miljoen dollar. Reden waarom analisten op Wall Street het bedrijf een gemiddeld koersdoel hebben gegeven van 34 dollar, waar het sloot op 23,25 dollar afgelopen vrijdag.

Lees ook: 8 tegendraadse aandelen om te kopen

Reacties

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
crosover
0
Nog een onbekend aandeel, dat volgens mij enorm potentieel heeft: NIOCORP ticker op Canada NB.TO 'Toront Stock exchange ) noteert ook op de Duitse beurs én op de OTCQB beurs.
Het bedrijf handeld in , volgens de USA regering" critical Minarls " Deze mineralen zijn zo zeldzaam en belangrijk dat ze als " critical" worden beschouwd. het zijn Niobium, Scandium en Titanium ( de meest bekende der 3 ). Omdat deze materialen zooo zeldzaam zijn, zooo nodig zijn voor legeringen ( vooral voor staal ) en omdat de USA alle materialen moest aankopen in het buitenland ( behoudens een deeltje titanium ) worden ze als critical beschouwd. Bovendien heeft de US staat al 200 miljoen $ voordeel gegeven aan deze firma die de mijn zelfs nog moet maken en uitbaten. Dit is een aandeel om LANG te houden maar deze zal renderen!!
Meer info op www.niocorp.com/about-niocorp/ en de faq is zeker de moeite om te lezen!

Voor mij persoonlijk een aanrader !!

Succes!
Hobby-&-Werk
0
Razer(5RZ)(1337)

Gevestigd op Borgse Frankfurt en HangSeng, deze is november 2017 genoteerde aandelen zijn nog zwaar onder gewaardeerd. Hun hebben een ecosysteem in FinTech en hardware producten en een goed service beleid. Worden de Apple van de gaming wereld genoemd en zetten zichzelf steeds meer op de kaart.

Samen met de Indonesische regering en een bank is dit bedrijf bezig zijn fintech in zuid oost Azië uit te breiden naar overzeese transacties.

Daarnaast hebben jullie vast wel gelezen hoe er steeds meer geld in de game scène omgaat. Het is nog een kleine tickvoordat dit bedrijf bakken binnen gaat halen.

Fijne dag allen.
Yourt
0
Te gemakkelijk.... en te counteren met een voorbeeld en een aankomende techniek: giftige lood(zuur)batterijen zijn vervangen door NiCad en LiIon en... terwijl winning van ertsen op de zeebodems (al dan niet met retour pompen van het koude zeebodemwater) in opkomst is.Bovendien is Ti voor als TiO2 gebruikt, en zo ook te winnen via ... het "betere zand". Vrij vlot verkrijgbaar aan schappelijke prijzen.
Yourt
0
Oh ja... en die tweede: gaming. Echt... er komt in de gamingwereld opstand tegen de ingeslopen commercialisatie en rendementsanalyse van geslepen verkopers die door op winst beluste aandeelhodeurs aangestuurd worden. Te veel ingame aankopen (microtransacties) die met logaritmes aangestuurd worden op een "net-niet-tenzij-je-even-een-extraatje-met-echt-geld-koopt". Weg gaming fun, eerder stress. En dan nog aankomende concurrentie van game packs zonder die vervelende meuk, en in betaalbare abonnementsvorm (Apple, Disney). Razers motto: "for gamers by gamers"' lijdt schade onder de nauwe samenwerking met EA Games (die zwaar op de microtransacties inzetten). Hardware is Razer hun ding, niet software. En ze zijn die-hard pc gamer gericht. Consoles staan al onder druk van online content en "smartscreen" gaming op online servers. Laat staan de dure pc-bakken met gloeihete graka's erin. Nope... ook een serieus risico.

EDIT: hier een linkje... tech-time24.com/games/attempt-justify...
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.