Waar ligt de bodem? Nico Inberg praat u bij

Door Belegger.nl op 19 maart 2020 12:00 | Views: 30.155

Waar ligt de bodem? Nico Inberg praat u bij

Net als iedereen op de redacties van IEX.nl, Belegger.nl en Beursduivel.be, werkt ook Nico Inberg, hoofd van de IEX Beleggersdesk, thuis. Via de webcam praat hij u bij over de bizarre situatie op de beurzen. 

“In de VS en Engeland wordt nog niet heel serieus op de coronacrisis gereageerd. Wel met veel geld, maar ik heb het idee dat het bij de mensen zelf daar nog niet heel erg doorgedrongen is”, zegt de analist.

“En dat is best een risico. Want zodra dat wel gebeurt, kan de situatie op de beurzen nog verder verslechteren.”

Krater in de economie

Waar maar ligt dan de bodem? Inberg: “Tja, ik principe is er geen bodem. Het kan alle kanten op. Het is een ongekende crisis, dit hebben we nooit eerder meegemaakt."

"Het is ook heel anders dan in 2008, toen we wisten dat het probleem vooral bij de banken zat. Nu is het probleem overal. Je ziet een enorme krater in de economie ontstaan. Het vertrouwen is zoek.”

Koopwaardige bedrijven?

Toch zijn er – zoals altijd – ook bedrijven die garen spinnen bij zware crises. Bekijk onderstaande video voor een uitleg van Inberg over deze bedrijven.

Reacties

3 Posts
suske wiet
0
Juiste visie
Ik heb goed gekeken en geluisterd en je hebt nergens een glazen bol liggen of staan in jouw huiskamer Afwachten ,Trump en Boris twee narcisten hebben het blijkbaar niet door wat de gevolgen nog kunnen zijn ..
Ron SPL
0
Was het niet Trump die van de ene op de andere dag de vluchten uit Europa liet verbieden behalve vanuit de UK omdat: "Zij als enige de coronacrisis wel juist aanpakken"...............
SIMON2211
0
Er zijn behandelmethodes onderweg, verwacht voor eind volgende week publicaties in Science of analoge wetenschappelijke magazines.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.