ASMI « Terug naar discussie overzicht

90 $ mijn reet !!!!!!

5 Posts
[verwijderd]
0
Iedereen kan toch zien dat de chipgerelateerde aandelen zo cyclisch zijn als geen enkel ander aandeel, zelfs de staalaandelen zijn nog beter te beoordelen dan dit soort. De staalaandelen hebben nooit een hogere k/w dan 6 a 7 dus ik zie geen enkele reden waarom deze aandelen een hogere waardering verdienen. Je kan nu wel 30 Euro gaan betalen en dan gaan zitten wachten of ASMI misschien in 2002 3 Euro per aandeel verdient, maar daarna komt er toch weer een dip. Trouwens ik denk persoonlijk dat er nu een hele grote dip aan zit te komen en dat ASMI dit jaar zelfs niet eens winst maakt. Wees verstandig en koop gewoon putjes oktober, dan staat ASMI gewoon weer op 12 Euro.
vuur
3
afgezien van de aanhef ( ik heb er geen zin in ) ben ik het eens met de stelling dat 90 dollar-koersdoel ridicul is. Wel ben ik van mening dat ASMI een kw van 20 verdient en volgend jaar een resultaat van 2,00 Eur beslist niet overdreven is. Een koersdoel van Eur. 40 moet dus tot de mogelijkheden gerekend worden.
[verwijderd]
2
"...Trouwens ik denk persoonlijk dat er nu een hele grote dip aan zit te komen en dat ASMI dit jaar zelfs niet eens winst maakt...." Duidelijk een uitspraak van iemand die totaal geen verstand heeft van ASMi, en niet eens weet welke wpa ASMi zal presenteren tijdens H1 '01 !! Dus de rest van zijn uitspraken zullen we dan ook maar met een korrel(tje) zout nemen. Ciao, Jimbo.
[verwijderd]
0
"...Trouwens ik denk persoonlijk dat er nu een hele grote dip aan zit te komen en dat ASMI dit jaar zelfs niet eens winst maakt...." Hoe kun je deze onzin hier plaatsen? Blijkbaar ben je niet op de hoogte van het feit dat ASMI in het eerste kwartaal van 2001 al 0,37 euro winst heeft gemaakt en dat in het tweede kwartaal een winst van ongeveer 0,31 euro door de CFO van ASMI is voorspeld in de Conferece Call. Dus in de erste helft van het jaar 2001 zal ASMI een winst behalen van 0,68 euro per aandeel. Wat een geweldige prestatie in een voor dit moment moeilijke markt. Geen wonder dat hier werd gezegd dat de jaarvergadering van ASMI a.s. maandag was terwijl dat a.s. woensdag is. Het feit dat je als onderwerp kiest wat je gekozen hebt geeft de grenzeloze overschatting aan van je zelf.
[verwijderd]
0
Hij heeft deels gelijk. Het wordt steeds belangrijker dat de TECH de waarde in het heden al bezit. De koers moet niet te veel op prestaties in de toekomst gebaseerd worden want deze zullen altijd tegen vallen. Het enige wat hij vergeet is dat deze markt een toenemende octrooiizatie vertoond en dat ASMI zich op enkele gebieden perfect heeft ingedekt. ASMI en anderen concureren niet op prijzen (want anders was de marge ook geen 30% geweest) maar op techniek, capaciteit en betrouwbaarheid (snelle hulp bij uitval). ASMI staat er op dit vlak erg goed voor, niet zo goed als ASML maar daar is de prijs ook naar. De cyclus wordt nu constant versterkt door de vraag of het allemaal wel door zal gaan. Staal had vroeger ook een cyclus omdat het vertrouwen in bepaalde industrieen nog niet gevestigd was. Nu men door heeft dat de applicaties niet meer zonder nieuwere chiptechnieken kunnen wordt die cyclus ook minder hevig. Ik heb ASMI zelf ook, ben van plan om deze binnenkort van de hand te doen.. mischien voor 32 a 33 euro.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 17:35
Koers 598,800
Verschil +17,000 (+2,92%)
Hoog 600,600
Laag 582,600
Volume 123.624
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 144.216

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront