TomTom « Terug naar discussie overzicht

10 redenen, wie hore wil die hoort...

2 Posts
Van Duin
2
Reden 1. Het management is ondernemer en heeft groot belang (groot verschil met andere gezapige anti-ondernemers/bestuurders)
Reden 2. Dit management heeft zich bewezen getuige de overtreffingen van de verwachtingen (van analisten, tevens anti-ondernemers) qua omzet en winst.
Reden 3. Deze ondernemers hebben verstand van zowel marketing, distributie, techniek alsmede toekomstvisie (een uitzonderlijke combinatie die zelden te vinden is, vergelijkbaar met Bill Gates)
Reden 4. Het product(range) is dusdanig goed dat het zichzelf verkoopt.
Reden 5. Produkten van concurrenten bestaan al (ook op mobile telefoons, en in automerken) maar zij schakelen over op de specialist Tom Tom.
Reden 6. Ook de content (reclame extra info van hotels, benzinestations e.d.langs de aangewezeb routes) biedt perspectief voor omzet en winstontwikkeling (denk aan Google bijvoorbeeld).
Reden 7. Ach ik kan nog wel een tijdje doorgaan.... nog gen 1% van de auto´s is toegerust met een navigatiesysteem, zie daar het groeipotentieel.
Reden 8. Kijk naar groeicurves van Gartner... als een product eenmaal een bekendheid krijgt middels en kritische massa, is het niet meer aan te slepen...
Reden 9. Ook uitbreidingen en beveiligingsmogelijkheden of aansluiting op andere apparaten bieden nog mogelijkheden te over...
Reden 10 Enzovoort enzo... succes met het korte termijn denken. Op lange termijn blijft deze markt om zowel product alsook `content`redenenen zeer interessant is er een groeipotentieel vergelijkbaar met MicroSoft programma´s en producten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 17:35
Koers 5,605
Verschil -0,015 (-0,27%)
Hoog 5,740
Laag 5,580
Volume 375.660
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 291.496

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront