PostNL « Terug naar discussie overzicht

TNT - april 2011

174 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

J_Neezy schreef:

Mogguh.

Dat we maar weer mogen stijgen vandaag.
"weer"??????

;-)
[verwijderd]
0
zit niet mee. had ze er toch uit moeten smijten op 16,64 gister.

ach ik wacht het af.
phu
0
Wat een fonds. Koers moet lager lijkt het wel. Toch blij dat ik er gisteren ben uitgestapt (ook met verlies). Hou het in de gaten en stap wellicht snel weer in.
[verwijderd]
0
Ik hou ze en hoop op een stijging. Tenzij ze echt gaan dalen nog dan gooi ik ze eruit en pik ik ze lager op. ING is overigens ook interessant nu.

Hoeveel lager gaan we nog?

Tot nu toe een redelijke steun zo rond de 16,06
[verwijderd]
0
ING is nu ook aantrekkelijk mensen!

Verwacht een terugkeervan TNT naar de 16,65 ongeveer.

ING is nu op te pikken voor 8.80, die zullen dan wel weer gauw de 9,20 aantikken..

tsja.. waar zit meer rendement (en risico)?
voda
0
Postmedewerkers hebben eindelijk cao
Gepubliceerd op 18 apr 2011 om 13:05 | Views: 150

UTRECHT (AFN) - Postbezorgers in Nederland hebben eindelijk een nieuwe cao. De leden van FNV Bondgenoten hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat dat op 31 maart werd bereikt, zo liet de bond maandag weten. De werkgevers hadden zich 1 april al achter het akkoord geschaard.

Sinds 2007 werd al gesteggeld over een nieuwe cao voor de postmarkt. Mensen die de post rondbrengen, krijgen minimaal het minimumloon en 'normale' arbeidsovereenkomsten, aldus FNV Bondgenoten.

Volgens de cao moet 10 procent van de postverspreiders voor het eind van het jaar een arbeidsovereenkomst hebben. Dat percentage moet geleidelijk oplopen om per eind september 2013 uit te komen op 80 procent van de medewerkers.
[verwijderd]
0
Overigens was TNT vandaag één van de best presterende aandelen. De 16 kan zomaar een stevige bodem zijn.
[verwijderd]
0
Inderdaad Ignatius, ik vermoed ook dat 16 euro de bodem is. Diverse keren goed weerstand geboden.
Tegen half 5 vandaag zag ik echt een flinke aantal mensen instappen bij de 16, stukken werden ineens achter elkaar ingekocht.

We kunnen dus alleen maar omhoog, maar als er belangen zijn om de koers niet hard te laten stijgen dan zal hij ook niet verder dan 16.50 gaan.
Maar dan weetje zeker dat er iets gaat gebeuren binnen korte tijd.

Succes

Benieuwd hoe
JvH
0
AMSTERDAM (ANP) - Pakjesbezorger TNT Express heeft vanwege infiltratie door de maffia het beheer over vier vestigingen in Milaan en omgeving in handen moeten geven van een gerechtelijks commissaris. Dat schrijft Het Financieele Dagblad dinsdag.

Volgens de Italiaanse justitie is de Calabrese maffia, de 'ndrangheta, geïnfiltreerd in de TNT-bedrijven in Noord-Italië en heeft het Nederlandse bedrijf te weinig gedaan om ervoor te zorgen dat de vestigingen werden ontdaan van de maffiose elementen.

Justitie neemt de vestigingen voor zes maanden in beslag. Daarbij kan om klanten, bonafide toeleveranciers en het personeel niet te schaden de gewone bedrijfsvoering doorgaan.

Bron: ANP
Publicatiedatum: 19 apr 2011 07:49:34
Copyright (c) 2011 - Algemeen Nederlands Persbureau ANP

TNT
filosoof
0
In de twee weken-graffiek: drie keer een test van E 16. Drie keer is in mijn ervaring meestal voldoende. Vier keer hoeft maar zelden. Bovendien in de één-weeks grafiek nu een hoger topje. Wat denken jullie? Kunnen we omhoog kijken? Succes iedereen
alkmaar1
0
ik verwacht straks stemming i.v.m. de opsplitsing. er zullen partijen zijn die posities gaan innemen of posities uitbreiden om aandelen TNT express in het bezit te krijgen.
voda
0
TNT Post: kwaliteit bezorging hoog
Gepubliceerd op 20 apr 2011 om 17:34 | Views: 8

DEN HAAG (AFN) - TNT Post heeft in het eerste kwartaal van dit jaar hoog gescoord bij de kwaliteit van de postbezorging. Van de consumentenpost werd 96,7 procent binnen 24 uur bezorgd. Dat heeft de onderneming woensdag gemeld.

Afgelopen jaar lag dat percentage op 95,3 procent, totdat het postbedrijf in november en december te maken kreeg met vakbondsacties. In 2009 was het 95,2 procent.

De norm bij de postbezorging door TNT is 95 procent en het is aan de telecomwaakhond OPTA om daarop toe te zien. OPTA plaatste vraagtekens achter de cijfers die TNT Post rapporteerde over 2009, en heeft nog geen oordeel over de cijfers over 2010.
[verwijderd]
0
Voda, is dit nabeurs bekend gemaakt ? Zoja..zal dit enig invloed op de koers hebben morgen ?
B_B
0
Gekocht call opties.

- Beurs 4 dagen dicht (US maandag wel open).
- UPS cijfers dinsdag.
- hoeveeel geld zal Peter Bakker mislopen als een overname pas na mei plaatsvind (iedereen heeft een prijs)?
voda
0
Pensioenfonds TNT ver boven norm
Gepubliceerd op 21 apr 2011 om 13:53 | Views: 166

Artikel Reacties GRONINGEN (AFN) - De dekkingsgraad van het pensioenfonds van TNT is in het eerste kwartaal opgelopen tot 113 procent, ver boven het door De Nederlandsche Bank (DNB) vastgestelde minimum van 105 procent. Dat heeft het pensioenfonds van TNT donderdag bekendgemaakt.

De stijging van de dekkingsgraad, die aangeeft in welke mate een fonds kan voldoen aan de toekomstige verplichtingen, is veroorzaakt door een daling van de waarde van de pensioenverplichtingen. Dat was te danken aan de oplopende rente in het eerste kwartaal. De rente waartegen de pensioenverplichtingen worden bepaald, steeg van 3,8 procent naar 4,1 procent.

De beleggingen behaalden een positief rendement van 0,7 procent. Het pensioenfonds van TNT heeft in totaal 95.800 deelnemers, waarvan ongeveer 36.400 actieven.
voda
0
TNT omlaag naar equalweight - Morgan Stanley


AMSTERDAM (Dow Jones)--Morgan Stanley heeft het advies voor TNT (TNT.AE) verlaagd naar equalweight van overweight, waarbij de analisten de onderliggende waarde voor het bedrijf neerwaarts bijstellen naar EUR18 miljoen van EUR21 miljoen door de zwakke operationele prestatie van het onderdeel Express en zwakke volumes in het eerste kwartaal in Azie. De zwakke operationele prestatie leidt de analisten tot een verlaging van de opslag naar EUR5 van EUR8 per aandeel. Morgan Stanley focust zich enkel op de onderliggende waarde van TNT. Op dat front doet TNT, met een opwaarts potentieel van 9%, niet onder voor andere vrachtvervoerders. Woensdag sloot het aandeel op EUR16,50. (EVG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

174 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 17:35
Koers 1,242
Verschil +0,023 (+1,89%)
Hoog 1,246
Laag 1,222
Volume 2.044.944
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 3.164.913

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront