BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM - Oktober 2015

4.869 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 ... 240 241 242 243 244 » | Laatste
[verwijderd]
0
www.iex.nl/Column/167647/Economische-...
[Het smerige is dat - met een blik op inflatie - de Centrale Banken zullen blijven stimuleren. De toegevoegde waarde wordt (net als met echte drugs) bij elke shot kleiner, maar beleggers blijken deze perversme te waarderen.

Echter blijkt deze deflatie geen MONETAIR fenomeen te zijn, maar gedreven door structurele misinvesteringen (malinvestment) vooral in grondstoffen (erfenis uit de boom-jaren). En waar rentes laag blijven, zullen deze misinvesteringen blijven gedijen (zei iemand schalie-olie in VS). Ik bedoel koffie, kaas, gas, olie, goud, zilver, rubber, scheerwol! Stakende boeren! Structurele overbevoorading - al jaren! En als rente laag blijft zal eenieder vechten (liegen) voor zelfbehoud. Op deze wijze zal de noodzakelijke uitdunning worden uitgesteld.

Enfin, ze denken dat meer geld helpt, dus de crisis zal afgewend blijven. Of we zullen er heeeeeeel langzaam inschuiven.
Iets met zachte heelmeesters en godsgruwelijk stinkende wonden....]

Centrale banken pompen en als dat niet helpt gaan we nog meer pompen en nog meer, etc...
Goed voor de beurs. Maar je kunt erop wachten tot het moment dat alles instort.
Wie heeft het geld pompen eigenlijk bedacht ? Want er zijn veel mensen die dit een enorm slecht idee vinden dat niet werkt,
Dat uitstel rente slecht is is al genoeg over gezegd. Maar Yellen en co hebben zo hun eigen motieven.
[verwijderd]
0
quote:

Diagnosis13 schreef op 28 oktober 2015 23:12:

mogen morgen eind vd dag blij zijn met groene beurs. Vorige keer ook na niet wijzigen rente was de markt weer teleurgesteld en stonden we flink in het rood.

> ik hoop natuurlijk tegenovergestelde!
dat kan ook natuurlijk, genoeg groene dagen gezien waarbij bam rood was.
Crockett
0
quote:

marcel13 schreef op 28 oktober 2015 16:45:

BAM GROEP "Faire waarde per aandeel van 7 tot 8 euro"

KBC Securities publiceert vandaag een nieuw rapport over BAM en concludeert daarin dat het bedrijf zichzelf heeft
getransformeerd in een cashmachine, iets wat noodzakelijk was om het risicoprofiel ten aanzien van beleggers te verbeteren.
Tegen eind 2017 zou de groep in staat moeten zijn om een cashoverschot per aandeel van 1,2 euro te realiseren. Het “koop” advies
blijft behouden, maar het koersdoel gaat van 5 naar 6 euro.
KBC Securities
-
analist Dirk Verbiesen ziet een aantrekkelijk opwaarts potentieel voor de BAM aandeelhouders omdat de groep naar verwachting een mooie inkomstengroei moet kunnen realiseren, die al op het einde van volgend jaar tot een overschot aan cash moet leiden. En ook al zal de manier waarop het bedrijf de cash zal aanwenden afhangen van de strategie en van de groeiambities, toch meent Dirk Verbiesen dat al voldoende rekening wordt gehouden met M&A en dat dit geen onderdeel wordt van de
bijgewerkte strategie van de groep. Volgens Dirk Verbiesen zal de positieve trend inzake marge en inkomsten zich doorzetten,
waardoor de groep aantrekkelijk kasstromen kan genereren en er opwaarts potentieel is voor de aandeelhouders.
De verbeterde kaspositie moet de onderhandelingspositie van de groep bij aanbestedingen ten goede komen en kan als buffer dienen bij eventuele tegenslagen in bepaalde projecten. Met een te verwachten winstmarge voor belastingen (EBT) van 2 tot 4% ziet Dirk Verbiesen aanzienlijk opwaarts potentieel. Hij verwacht dat de EBITDA zal verbeteren tot 280 miljoen euro tegen eind 2017 (EBT marge van 2,6%) tegenover 158 miljoen euro in 2015 (EBT marge van 0,9%).

CONCLUSIE
De KBC Securities analist ziet nog aanzienlijk opwaarts potentieel voor het BAM aandeel wanneer de markt de aanzienlijke
kasstromen begint te zien en te waarderen. Hij voorziet daarbij een opwaarts potentieel voor de winst per aandeel van 0,62 tot
0,84 euro van zodra de EBT marges van 3-4% worden bereikt, goed voor een faire waarde per aandeel van 7 tot 8 euro.
Prachtig. Ab-tje voor marcel en voor KBC slimme actie.

Ik ben het ermee eens. 7 euro eind 2016 met dividend van 2duppies in 2017 ??

Vke
1
De buit is binnen!!!

RSC Anderlecht tekent huurcontract van 9.950.000 euro
RSC Anderlecht gaat in het nieuwe stadion van Ghelamco op Parking C spelen. De raad van bestuur heeft haar definitief akkoord gegeven. Alle akkoorden tussen de stad Brussel, Ghelamco en RSC Anderlecht zijn woensdagavond op het Brussels stadhuis meteen ondertekend. Dat vernam De Tijd.

Woensdag was er om 17.00 u een speciale raad van bestuur van RCA Anderlecht in de late namiddag, vernam De Tijd. Die kwam er nadat de vorige raad van bestuur van vorige week woensdag zich volgens onze informatie principieel akkoord verklaarde dat RSC Anderlecht de thuisploeg wordt in het nieuwe stadion op Parking C van de Heizel. Het management kreeg toen een duidelijk afgelijnd mandaat om de onderhandelingen tot de finish te voeren.

Naar verluidt was er tot het laatste moment tegenstand van een minderheid in de raad van bestuur, die twee uur duurde.

In de daaropvolgende uren zijn op het stadhuis de akkoorden ondertekend tussen de stad Brussel en Ghelamco (de erfpachtregeling), tussen RSC Anderlecht over het huurcontract voor 30 jaar en tussen de stad Brussel en RSC Anderlecht (voor de stad als medehuurder). Ook de Tentoonstellingspaleizen van Brussel zijn er bij betrokken.

Volgens onze informatie is de huurprijs gedaald tot 9.950.000 euro, 'met een reeks tegemoetkomingen zoals de beschikbaarheid van de parking. Enkele dagen geleden circulueerde nog een bedrag van 10,3 miljoen euro.

Het stadion moet er komen om wedstrijden van het Europees kampioenschap in 2020 naar Brussel te halen. De stad koppelde een belangrijke voorwaarde aan zijn steun. In het stadion moet een eersteklasser, het Anderlecht van voorzitter Vanden Stock dus, zijn thuiswedstrijden afwerken.

De tijd drong. De stad Brussel kon onmogelijk een erfpachtovereenkomst afsluiten met BAM/Ghelamco zonder een definitief engagement van RSC Anderlecht. Het is ook voor de bouwheer onmogelijk de vergunningsprocedure officieel te starten zonder contracten.

Het wordt een huzarenstuk om de bouw zoals gepland volgend jaar te laten beginnen. Er is ook een communautaire angel in het dossier, omdat parking C op Vlaams grondgebied ligt. Er is in de Vlaamse rand veel verzet tegen de komst van het stadion.
[verwijderd]
0
Ik denk dat het moeilijk wordt om door de 5 euro heen te gaan, veel mensen die winst willen pakken. Dus het wordt wachten op morgen, dan gaan we rr zeker doorheen, het wordt ook mooi weer dus het kan niet mis gaan. :)
Utreg1960
0
quote:

bammie schreef op 28 oktober 2015 18:36:

AFM onveranderd.
Goeiemorgen allemaal.

Snap echt niks van die gasten? Staan al behoorlijk onder water.

Kan zijn dat ze zijn vergeten om af te melden bij AFM? Krijgen ze toch een flinke boete.
Utreg1960
0
Nog meer mensen problemen met Binckie?

Er is een fout opgetreden. Onze excuses voor het ongemak.
Help ons om de website te verbeteren en maak melding van deze fout. Neemt u hiervoor contact op met de Klantenservice & Orderdesk via telefoonnummer 020 606 26 66. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@binck.nl.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!
Utreg1960
0
quote:

Utreg1960 schreef op 29 oktober 2015 07:23:

Nog meer mensen problemen met Binckie?

Er is een fout opgetreden. Onze excuses voor het ongemak.
Help ons om de website te verbeteren en maak melding van deze fout. Neemt u hiervoor contact op met de Klantenservice & Orderdesk via telefoonnummer 020 606 26 66. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@binck.nl.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

probleem verholpen :-)
Jeanette
0
Ik koop in ieder geval weer BAM , al openen ze boven de 5 euro.
Ben benieuwd wat er gast gebeuren na de cijfers, ik ben heel positief.
BAM heeft nog wat in te halen op heymans.
bammie
0
quote:

Utreg1960 schreef op 29 oktober 2015 07:12:

[...]

Goeiemorgen allemaal.

Snap echt niks van die gasten? Staan al behoorlijk onder water.

Kan zijn dat ze zijn vergeten om af te melden bij AFM? Krijgen ze toch een flinke boete.
Snap ze ook niet helemaal. Mss nemen ze alvast een voorschotje op de Brexit discussie die nu al als het volgende spook rondwaart.
[verwijderd]
0
Goede morgen allen.Wat een feest gisteren eerst Bam lekker in de plus en toen groot feest in de kuip.
€d_Modus Vivendi
0
Green light for Lords cricket ground phase 2

Aaron Morby | Thu 29th October | 7:05
inShare
Email

The MCC has been granted planning permission by Westminster City Council to redevelop the south western corner of Lord’s.

The second phase is the biggest part of the 278€m redevelopment plan and includes replacing the Tavern and Allen Stands.

Lords

The new three-tier stand will have just over 1,082 more seats to better satisfy demand from MCC Members. In total, the capacity of the new stand will be 5,200.

The earliest that work will begin on the project will be autumn 2019, due to the need for Lord’s to be free of building works that summer for the ICC Cricket World Cup.

As part of the phase two plan, the Thomas Lord Building will be redeveloped and extensive internal improvements to the Pavilion, allowing more room for cricket teams and staff.

The Tavern pub will also be rebuilt inside the ground to create a more welcoming refreshment centre.

The project will restore the ceremonial nature of the Grace Gates by re-directing delivery traffic underground into a deepened basement below the Thomas Lord Building, making the entrance to Lord’s more public-friendly.

BAM began demolition work on phase one, the redevelopment of the Warner Stand, in September this year.

Warner stand demolition

Providing cover to the new stand will be a semi-translucent fabric roof, supported by cantilevered oak beams.

This style of roof is the first of its kind in the country. The fabric will ensure most spectators in the stand and all users of the restaurant benefit from both shade and a high degree of natural light.

Lord' s Warner stand

BAM is due to complete the new stand in time for the 2017 season. However the stand will be in use during the 2016 season, to allow Lord’s to operate at full seating capacity during major matches.
Cybertom
0
gpjf
0
Wat een optimisme hier voor vandaag, ik ben benieuwd of we over de 5 gaan maar anders morgen wel, daar maak ik me niet ongerust over. Het wordt nu voor mij weer eens tijd om met BAM wat te verdienen want dat kan ik elders goed gebruiken ( Arcelor Mittal)
4.869 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 ... 240 241 242 243 244 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 09:10
Koers 3,442
Verschil +0,024 (+0,70%)
Hoog 3,444
Laag 3,400
Volume 160.617
Volume gemiddeld 1.553.293
Volume gisteren 5.737.912

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront