Nedap « Terug naar discussie overzicht

Hoge omzetten

11 Posts
Drentenier1
0
Wanneer ik naar de omzetten de afgelopen dagen kijk dan lijkt het erop alsof TKH zijn positie aan het uitbreiden is.
[verwijderd]
0
quote:

Drentenier1 schreef op 19 augustus 2011 08:40:

Wanneer ik naar de omzetten de afgelopen dagen kijk dan lijkt het erop alsof TKH zijn positie aan het uitbreiden is.
Inderdaad Drentenier1 en Bowski,

De omzetten van augustus voor Nedap zijn hoog. Het kan ook (Keijser Capital) Add Value Fund van Mr. small cap William Burgers zijn, die een grote fan van Nedap is (hij voorspellde nog tijdens de recente RBS seminar dat Nedap een midcap kan worden:)), Teslin/Midlin is ook een "usual suspect".

We gaan dat in de augustus maandberichten van Add Value Fund en Midlin zien.
Mvg!
smallcap
[verwijderd]
0
TKH Groep boekt winststijging van 81 procent
Max Steenwijk - 24 augustus 2011, 08:12
Omzetstijging TKH Groep over de eerste helft van 2011 is indrukwekkend, maar blijft wel achter op de verwachtingen
TKH Groep heeft in de eerste helft van 2011 een omzetstijging van bijna 31 procent gerealiseerd in de eerste helft van 2011. Vooral Industrial Solutions deed het goed met een omzettoename van 46 procent, waarbij TKH opmerkte dat de onderintake in het tweede kwartaal iets afzwakte. De totale omzet van TKH steeg van 420,6 naar 549,3 miljoen euro. De omzet lag daarmee wel onder de verwachting (554,9 miljoen) van analisten geraadpleegd door ABM Financial News.

De EBITA dikte aan van 30,4 naar 46,3 miljoen euro en onder de streep restte een winst van 28,9 miljoen euro. De winst lag daarmee 81 procent boven die in de eerste helft van 2010. Voor amortisatie bedroeg de winst 31,3 miljoen euro, hetgeen precies volgens de verwachting van analisten is. Naast een hogere omzet lagen de marges door een betere bezettingsgraad ook hoger, zo licht CEO Alexander van der Lof toe.

De topman is enthousiast over de groeikansen, maar houdt niettemin rekening met een mogelijke impact van de huidige economische ontwikkelingen. De verschillende marktsegmenten laten een wisselend beeld zien. Per saldo verwacht TKH dat de nettowinst voor amortisatie over 2011 tussen de 55 en 60 miljoen euro bedraagt.

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20-262 29 78
Sales: +31(0)20-845 40 59

www.tkhgroup.com/wps/wcm/connect/tkh%...
[verwijderd]
0
quote:

smallcap schreef op 21 augustus 2011 01:13:

[...]

Inderdaad Drentenier1 en Bowski,

De omzetten van augustus voor Nedap zijn hoog. Het kan ook (Keijser Capital) Add Value Fund van Mr. small cap William Burgers zijn, die een grote fan van Nedap is (hij voorspellde nog tijdens de recente RBS seminar dat Nedap een midcap kan worden:)), Teslin/Midlin is ook een "usual suspect".

We gaan dat in de augustus maandberichten van Add Value Fund en Midlin zien.
Mvg!
smallcap
Burgers zei ook iets over bijkopen van aandelen van goede bedrijven in de portfolio.
Dus ik denk dat Add value fund de koper was.
[verwijderd]
0
quote:

grapesharvester schreef op 24 augustus 2011 22:14:

[...]
Burgers zei ook iets over bijkopen van aandelen van goede bedrijven in de portfolio. Dus ik denk dat Add value fund de koper was.
Inderdaad grapesharvester,

Vandaag meer dan 50K stuks volume. Als de grote koper van augustus en vandaag Add Value Fund is, dan moet William Burgers miscien straks een +5% belang in Nedap aanmelden.

We gaan zien in de AFM registers en maandberichten van de fondsen.
Mvg!
smallcap
s.lin
0
Nedap levert beveiligingstechnologie aan Spaanse keten Desigual
Gepubliceerd: 10:02
AMSTERDAM (Dow Jones)--Nederlandsche Apparatenfabriek nv (NEDAP.AE) heeft een "omvangrijk contract" getekend met de Spaanse keten Desigual voor levering van RFID-beveiligingstechnologie, maakt het bedrijf woensdag bekend.

Na een proef van enkele maanden heeft Desigual besloten om met Nedap in zee te gaan voor de beveiliging van kleding in alle eigen winkels, aldus Nedap.

De onderneming gaat alle nieuwe Desigual-winkels voorzien van combinatiesystemen en de systemen in de bestaande winkels vervangen door Nedap-beveiligingspoorten.

Financiele details zijn niet bekendgemaakt.

(c) 2011 Dow Jones & Company, Inc.
Drentenier1
0
Het betreft een order voor 200 winkels wereldwijd. Vervanging van het bestaande systeem door het Nedapsysteem en uiteraard voor de nieuwe (nog te openen) monobrand stores.
[verwijderd]
1


San Diego kiest voor inductie verlichting: ruim $ 2 miljoen besparing op jaarbasis.


San Diego (California) heeft aangekondigd dat 80% van de bestaande straatverlichting in de stad wordt omgebouwd naar energie-efficiënte armaturen.

Op basis van een uitgebreid onderzoek heeft San Diego QL inductieverlichting verkozen boven LED-verlichting. Inductieverlichting bespaard meer energie, is goedkoper en de kwaliteit en opbrengst van het licht zijn simpelweg beter.

"Dit is geweldig voor San Diego vanuit elk perspectief", aldus burgemeester Jerry Sanders. "De stad zal jaarlijks 2,2 miljoen dollar besparen vanwege lagere energie- en onderhoudskosten. Bovendien zal de betere kwaliteit van licht onze buurten veiliger maken".

Belangrijk aspect is dat voor de financiering van het project niet de belastingbetaler de dupe wordt. De energiebesparing is hoger dan de financieringschuld zodat de upgrade zichzelf snel zal terugverdienen. De terugverdientijd wordt nog verder verkort door de overheidssubsidie waarvoor dit project in aanmerking komt.

Het retrofit project is gestart in september en zal begin 2013 worden afgerond. Daarbij worden in totaal 35.000 oude natriumlampen vervangen door inductielampen.

Voor: De huidige HPS lampen geven een gele gloed


De jaarlijkse energiebesparing bedraagt 16 miljoen kWh resulterend in een CO2 reductie van ruim 13.000 ton/jaar.

QL Induction Lighting is eigendom van QL Company B.V. De elektronische voorschakelapparatuur van het QL-systeem is ontwikkeld en wordt geproduceerd door Nedap N.V.
harrysnel
0
Benieuwd of we morgen nog wat van TKH horen. Handel is iig verdacht, na mijn koop gelijk met paar stukjes lager gezet. Zeer nauwe tradingrange en meeste volume afgelopen tijd buiten het boekje om. Geen reactie op goede nieuws vd Spaanse kledingketen etc. Koers is nu wel op niveau dat TKH bod zou kunnen doen m.i.
Vandaag bijna alle handel rond 20,40, slot is niet representatief. Zag dit ook bij Crucell voor het overnamebod J&J.
Gunther
0
Nedap blijft gewoon zelfstandig. Zie ook artikel in VEB. Zitten niet te wachten op overname. En willen zelf alleen autonoom groeien. Op zich heeft die CEO hier een punt, alleen duurt dit dan een stuk langer en kun je ook de concurrentieslag verliezen lijkt mij. We zullen zien...
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 6 mei 2024 17:35
Koers 62,200
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 63,000
Laag 62,000
Volume 3.141
Volume gemiddeld 4.928
Volume gisteren 1.783

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront