Wolters Kluwer « Terug naar discussie overzicht

Oud overname artikel: Omdat het er maar is van moet gaan komen.

15 Posts
de storm
0
De kans dat het Canadese uitgeversbedrijf Thomson een bod uitbrengt op Wolters Kluwer neemt toe. Wolters Kluwer wil geen commentaar geven.

Dat stelt een analist van Delta Lloyd Securities. Thomson liet onlangs op een bijeenkomst met beleggers weten dat er een 'duidelijke mogelijkheid' is om zijn positie in Europa uit te breiden.

“Thomson genereert 13% van de jaarlijkse omzet in Europa. Het bedrijf stelde dat de peers in Europa jaarlijks 26% in Europa omzetten, dus”, zo calculeert analist Siemelink, moet Thomson voor 1.250 miljoen dollar aan omzet inkopen. 'Vreemdgenoeg, is dit bijna gelijk aan de omzet van 1.228 miljoen euro voor de Europese Legal Tax & Business-divisie van Wolters Kluwer', zo stelt de analist. Daarnaast bevindt Wolters Kluwer zich in een zwakke concurrentiepositie.

De combinatie van bovengenoemnde factoren zouden overnamespeculaties volgens de analist weer kunnen doen oplaaien. De meeste logische optie zou een gecombineerd bod zijn van Thomson en Reed Elsevier, aangezien Reed Elsevier geinteresseerd zou kunnen zijn in de Amerikaanse Belasting-divisie van Wolters Kluwer, aldus de analist.

Wolters Kluwer wilde desgevraagd geen commentaar geven op het bericht. 'Er wordt wel vaker wat geschreven', aldus woordvoerster C. Wouters.

[verwijderd]
0
tja, het zou wel eens tijd worden. dit geploeter zo net boven de bodem schiet niet op. Het wordt tijd dat WKL eens begint met het koersherstel.
De trend is inmiddels welliswaar stijgend, maar het gaat wel heel langzaam. Dus zo.n oude koe van stal halen, valt te begrijpen.
Dat gebeurt op de andere forums net zo.
de storm
0
[verwijderd]
0
vandaag een sterk slot; het advies van ABNAMRO zal wel daarbij geholpen hebben, en nu maar hopen dat de koers doorstijgt, mijn calls staan weer op hun aankoopnivo.
[verwijderd]
0
ach, als de koers uit zich zelf, onder overnamebod, op 16 staat, vind ik het ook best. Maar het zou mooi zijn als er weer een adviesverhoging komt; alle beetjes helpen.
[verwijderd]
0
morgen eindelijk weer boven de 14.00? De trend is al enige weken stijgend en wint aan kracht.
de storm
0
tsja...het kan verkeren.

Trend is op zich omhoog...maar wel verschrikkelijk langzaam. Dit fonds is echt voor de slapende belegger.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
beste bij niet weten is, niets doen. Heb dus niets gedaan, ben blijven zitten en heb zowaar nog wat bijgekocht. Koersdoel 25 euro op de 3e vrijdag van juni. Moet toch lukken? Maar ja , ik ben bescheiden , 24 euro is ook goed.
[verwijderd]
0
voda
0
quote:

alrob schreef op 2 februari 2012 20:21:

´t is jammer dat ik de enige die hard hier ben; maar ik hou vol!
Ik ben er ook nog hoor!
Over die hards gesproken.... :-)

PS:

Dit is zowat het voda forum qua berichten.....
15 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 20 mei 2024 17:35
Koers 147,100
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 147,250
Laag 146,450
Volume 168.338
Volume gemiddeld 446.912
Volume gisteren 168.338

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront