ageas « Terug naar discussie overzicht

Ageas in november

103 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
dulieu
0
Beste Ageasvolgers. Een nieuwe maand met nieuwe kansen. De 3e kwartaalrapportage zal een indicatie geven voor de rest van het jaar. Staat de rem erop of gaat die eraf.In Italië nog wat overnemen of niet ? Wat met de cash ?Hoe gaat het in UK en Azië ? Nieuwe initiatieven in de tot stilstand komende recessie ? Zeg het maar Bart. Je hebt leuke verhalen verteld en je bent genomineerd. Ook heb je loonsverhoging gehad in deze tijd !! Verras ons maar eens bv met een extraatje als er toch niet geïnvesteerd gaat worden.
Jeliazkov
0
Dank voor de opening, D.
Ik denk dat een extra extraatje er niet in zit met de al lopende inkoop eigen dingetjes en de 1 pleuro netto in december. Wat mij betreft gaat die 2 miljard besteed worden aan verdere inkoop om winst per aandeel minimaal op huidige niveau te houden wanneer het onverhoopt eens wat minder mocht gaan met het bedrijf.
dulieu
0
Dag Heli-azkov. Ik weet niet of het minder gaat met Ageas. Er is wat stagnatie, maar waar dat zit is mij niet duidelijk. Als je ING ziet of KBC ? Ik weet wel dat dat banken zijn, maar toch wel financieel gelieerd.Bart moet wil hij zijn nominatie hard maken wel met goed nieuws komen volgende week. Anders zie ik ons weer onder de 30 duikelen en dat is tegen onze wensen, nietwaar ?
Jeliazkov
0
Dat is zeker tegen onze wensen, D.
Een verklaring voor de stagnatie zou kunnen zijn dat het in azie toch allemaal wat minder gaat met een wat zwakkere munt t.o.v. de euro waarin straks de winsten weer worden bekend gemaakt. Ver onder de 30 zie ik ons niet gaan, calamiteiten daar gelaten. Operationele winten lijken gegarandeerd en pot met 2 miljard als buffer met ook inkoop eigen aandelen ondersteunt dit afdoende. Heb er overigens totaal geen verstand van, dus alles met 2 scheppen zout tot je ge nemen, svp. Groet!
dulieu
0
Jeliazkov
0
quote:

dulieu schreef op 4 november 2013 12:43:

ok bedankt moderator.
:-)
Zal eind deze week wel anders zijn, zekers?
Jeliazkov
0
Jeliazkov
0
quote:

dulieu schreef op 4 november 2013 19:14:

pleuro's zijn dat poolse euro's of zoiets ?
Dat is ons betaalmiddel sinds begin van de 21 e eeuw. De Pleurites Euro. Kortweg Pleuro. Dat wat nooit tot stand had mogen komen zonder verregaande bevoegdheden van een centrale Europese bank. Ofwel je doet het goed ofwel je blijft bij je nationale munt. En de niet-gulden middenweg: de pleuro.
[verwijderd]
0
Beste Ageasfanaten,

Is er nog vuurwerk te verwachten ?of wachten tot oud & nieuw ?

suc6 allen
BASF en BAYER kopen
0
Wat denken jullie ervan om nu ageas een geweldige koersstijging achter rug heeft, het aandeel ageas te ruilen voor aandelen VAN LANSCHOT bankiers, want die begint ook aan een stijgende lijn ?
Jeliazkov
0
quote:

realiteit 2013 schreef op 5 november 2013 11:13:

Wat denken jullie ervan om nu ageas een geweldige koersstijging achter rug heeft, het aandeel ageas te ruilen voor aandelen VAN LANSCHOT bankiers, want die begint ook aan een stijgende lijn ?

Kans op lijken in de kast is wat mij betreft nog steeds aanwezig bij alle banken, ook bij een wellicht wat meer conservatieve bank. Evengoed: succes gewenst hiermee.
[verwijderd]
0
er zit een licht dalende trend in momenteel.
vooralsnog zeer teleurstellend de laatste tijd
mochten de cijfers tegenvallen kan het zelfs onder de 30...
MAAR, daar wil ik niet aan denken:
3%winst morgen is 32.30 (nog niet schokkend)
pas bij 5% ! koerswinst kunnen we naar 33.(gaat moeilijk worden)

mmm, hopelijk komt bart met verassend goed nieuws...........
dulieu
0
Jeliazkov
0
quote:

dulieu schreef op 5 november 2013 18:09:

nog nergens wat te vinden van de cijfers en ook geen voorcommentaren. Spannend !!
Wat zegt jouw verstand, gevoel, D? Enig idee?
[verwijderd]
0

nog nergens wat te vinden van de cijfers en ook geen voorcommentaren. Spannend !!

Zo hoort het wel natuurlijk ,alleen gebeurd het bijna nooit,dat er niets naar buiten komt. Als we niets kunnen vinden dan heeft ons Bart het goed gedaan. Morgen gaan een beetje omhoog toch zeker?Of wordt er een spel gespeeld wat niemand kan volgen?Ageas koopt minimaal in dat is een slecht teken voor ons. We gaan het zien ageasfanaten suc6 morgen.
Jeliazkov
0
quote:

VOLKOREN schreef op 5 november 2013 18:44:

Ageas koopt minimaal in dat is een slecht teken voor ons.
Integendeel. Ageas koopt extra in bij dalende koersen. Zie de afgelopen weken. 50.000 per dag wanneer naar beneden en 10.000 wanneer omhoog. Nog 150 miljoen te besteden. Oftewel driekwart van totaal van 200 miljoen met nog driekwart jaar te gaan. Precies op koers.
103 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 17:35
Koers 43,040
Verschil +0,140 (+0,33%)
Hoog 43,260
Laag 42,800
Volume 238.590
Volume gemiddeld 415.817
Volume gisteren 292.295

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront