ageas « Terug naar discussie overzicht

Ageas juni 2014

60 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
nestel
1
Ik heb de vrijheid genomen een nieuw Ageas maandraadje aan te maken.

Wat gaat de komende Ageas maand ons brengen?
Vrouwen bloot, handel dood?

T'is al te zien aan de verhandelde volumes. Laag! Dat betekend, meer volatiliteit.

Ageas gaat deze maand ongetwijfeld mee met de banken en verzekeraars flow.
Er zullen weer aandelen ingekocht gaan worden, wat uiteindelijk ten goede komt van ons allen Ageasanen!

Ageas in porto betekend in ieder geval een mooi jaardividend. Los van de mogelijke daghandel, ivm de intraday volatiliteit.
Albert Einstein referred to compound interest as the eighth wonder of the world, the human race's greatest invention, or the most powerful force of the universe.

Wie zijn wij om hem tegen te spreken!

s33 Go with the flow.

Winst= winst..
Buts
0
Gereglementeerde informatie - Ageas en Franklin Mutual Advisers, LLC: kennisgeving

In het kader van de transparantievereisten, heeft Franklin Mutual Advisers, LLC op 2 juni 2014 een kennisgeving ingediend waarin wordt aangegeven dat hun belang op 27 mei 2014 de statutaire drempel van 3% van de door Ageas uitgegeven aandelen heeft overschreden.
Buts
0
Naar aanleiding van het aandelen-inkoopprogramma dat op 2 augustus 2013 aangekondigd werd, maakt Ageas bekend dat er 60.185 eigen aandelen ingekocht werden op NYSE Euronext Brussel tussen 26-05-2014 en 30-05-20


Vanaf de start van het aandelen-inkoopprogramma op 12 augustus 2013 heeft Ageas een totaal van 5.112.315 aandelen ingekocht voor een bedrag van EUR 158.824.318, ofwel 2,21% van het totale aantal uitstaande aandelen.
dulieu
0
Ondanks dat Bart het zo goed doet, laat Ageas het liggen in de handel.Kennelijk weinig vraag.
[verwijderd]
0
Zou de beursgang van Nationale Nederlanden in Nederland nog invloed hebben op ons geliefde Ageas in Belgie?
Jeliazkov
0
De bedrijven richten zich op verschillende (geografische) markten, denk ik?
Mogelijk dat beleggers nu wat meer te kiezen hebben wanneer ze verzekeraars willen oppakken. Groet.
FORT1944
0
Waar haal jij dat uit "roleo" ? Het enige is dat er winstnemingen zijn in deze periode en dat AGEAS zelf goedkoop aandelen inkoopt , dus moet jij dat niet doen .
We zien AEGON ook niet verder stijgen op dit ogenblik naar hun BW !
FORT1944
0
Neen , wij komen van 13€ in bijna rechte lijn naar 30€ , de verzekeringssector heeft hogere rente nodig voor haar levensverzekeringen aantrekkelijk te maken en ook voor haar eigen kapitaal : dat is algemeen geweten . Nu veel beleggers die al een flinke rit hebben gemaakt verkopen hun aandelen om in iets anders te investeren , diegene die laag kochten kopen nu ook niet meer bij . AGEAS heeft veel schadeclaims gehad in ENGELAND en daardoor is HUN winst gezakt in 1Q2014 . Er is een cash positie van 2 miljard € , daar zal toch iets mee moeten gebeuren , terug naar de aandeelhouders , een mooie overname . Bedoel je de procedures die er nog lopen tegen de OUDE FORTIS TOP met "drijfzand" ? In die procedures zal AGEAS zich ook burgerlijke partij stellen als het kan , dit is gezegd op de laatste AV door de voorzitter MR DEMEY .
Daar AGEAS zich richt naar AZIE en daar halen ze ook hun meeste groei en winst vandaan . De boekwaarde en koersdoel van KBC voor AGEAS is
42€ ,terloops die van AEGON is 10€ . AGEAS doet het zeker niet slechter dan de andere verzekeraars qua koers en hun dividend van 4% .

FORT1944
0
Dank U , beste Jeliazkow , het forum dient voor elkaar te helpen met onderbouwde info , het inkoopprogramma loopt en vraag en aanbod liggen gelijk door het inkopen van die +10.000 aandelen per dag door AGEAS zelf. Door dit programma zullen er 3% MINDER AANDELEN ZIJN in 2014 die meedelen in de winst , AGEAS heeft verleden boekjaar 2013 = 1€ kapitaal onbelast teruggegeven +1,4€ dividend bruto = 2,O5€ netto samen .
(ik ben lid van de aandeelhoudersclub van AGEAS )

zilvermeeuw
0
Twee dingen dan toch,
Uit de lijst der koersdoelproducenten gewoon de hoogste nemen en deze als 'de einzig Wahre' nemen neigt mij naar te kort door de bocht....

Daarnaast zou ik zeggen dat verliefd op een aandeel niet een aanrader is.... nog een paar stormen in het najaar en het dividend zou wel eens wat omlaag kunnen gaan over dit jaar
60 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 43,420
Verschil -0,040 (-0,09%)
Hoog 43,720
Laag 43,420
Volume 235.052
Volume gemiddeld 416.743
Volume gisteren 258.924

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront