ageas « Terug naar discussie overzicht

AGEAS in aug.

97 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
dulieu
1
De Gier hangt als een dreigende adelaar boven onze verzekeringsmaatschappij.
Voor sommigen prima, voor anderen niet. Voorlopig Heeft Bart genoeg aan zijn hoofd.En wij ....?
zilvermeeuw
0
Ik niet meer, gisteren ingestapt.

Vanmorgen bestens buiten gezet. Voor de vakantie had ik eigenlijk niks meer willen doen, maar het bloed kruipt...

Na de vakantie zie ik wel weer.

Fitch maakt het niet veel uit wat deze Nederlandse rechter zegt....

Fitch: Ageas Sa/Nv's Rating Unaffected By Court Ruling

www.financecourier.com/news/story/657...

Laterzzz
dulieu
0
quote:

roleo schreef op 4 augustus 2014 15:03:

Prima stuk van Ellen Cleeren in de tijd(Bel)
Datum 2-08
Leuk dat yte melden. Geef aub ook een linkje, dan genieten we mee.
mickey1399
1
Bedankt, goed verhaal van Ellen Cleeren.
Ik heb nog steeds geen flauw idee waarom ik als oud (Fortis) aandeelhouder een proces aan moet gaan tegen ageas. Volgens mij schiet ik dan in mijn eigen voet. Kijk maar naar 't koersverlies van vorige week, dit kost me nu al bakken met geld. Volgens mij noemen we dat in NL een sigaar uit eigen doos.

Alleen de advocaten verdienen hier geld aan volgens mij.
Buts
0
BRUSSEL (AFN) - Adriaan de Gier van stichting FortisEffect sommeert Ageas, de rechtsopvolger van Fortis, om geen dividend uit te keren aan de aandeelhouders. Dat zou onrechtmatig zijn omdat het ten koste gaat van de verschuldigde schadevergoeding voor gedupeerde Fortisbeleggers. Dat heeft de advocaat bekendgemaakt, in aanloop naar de publicatie van de halfjaarcijfers van Ageas woensdag.

,,Een eventuele dividenduitkering gaat voorzienbaar ten koste van de verhaalsmogelijkheden van mijn cliënten en/of alle personen die in het verleden schade hebben geleden'', zegt De Gier. Volgens de advocaat zijn de huidige bestuurders van Ageas hiervoor ook persoonlijk aansprakelijk.

De Gier vermoedt dat de vermogenspositie van Ageas niet of nauwelijks toereikend is voor het betalen van de schadevergoedingen. Woensdag komt daar meer duidelijkheid over als de Belgische-Nederlandse verzekeraar zijn boeken opent over de eerste helft van dit jaar. Een woordvoerster van het bedrijf stelt dat Ageas, met een kaspositie van 1,8 miljard euro, financieel gezond is. ,,Verder ga ik hier niets over zeggen''
FORT1944
0
@mickey : je hebt gelijk en het koersverlies dat we verleden week gemaakt hebben is 0,5€ per oud aandeel of 5€ per nieuw aandeel , maar dit verlies heb je nu op al je aandelen en de up trend is gebroken dank zij al die advocaten met enige aandelen .( een aandeel moet je hebben voor op de AV binnen te mogen )
Nu wilt De GIER nog aanspraak maken op ons dividend , zijn zijn klanten daar wel mee akkoord want het is ook hun dividend of hebben zij geen AGEAS aandelen meer ?
Isildur1
0
Precies wat ik dacht. Dit is alleen winstgevend voor mensen die geen aandelen meer hebben. Alle mensen die zijn blijven zitten maken hier verlies op. En om het geld te krijgen moet ik ook nog inschrijven op bezwaar e.d. Gedoe wat ongetwijfeld ook weer geld gaat kosten.....
FORT1944
0
@Isildur1 , correct gelezen , van al dat gedoe worden de advocaten alleen rijk en U rijp . Het voorschot , de lopende procedure kosten , de bijkomende procedure kosten en dan de erelonen op de eindafrekening enz....wat gaat het U nog kosten ?
[verwijderd]
0
Zou me niets verbazen als De Gier shortposities heeft ingenomen op Ageas en vervolgens zijn persbericht over onrechtmatige dividendbetaling de wereld inslingert. Als je langs 2 kanten kunt naaien, waarom niet?
Gezien het sterke herstel van Ageas in de afgelopen 5-6 jaar heb ik het volste vertrouwen dat dit met een sisser afloopt.
voda
0
PERSBERICHT: Gereglementeerde informatie - Ageas en Schroders Plc: kennisgeving

In het kader van de transparantievereisten, heeft Schroders Plc op
1/8/2014 een kennisgeving ingediend waarin wordt aangegeven dat hun
belang op 30/7/2014 de statutaire drempel van 3% van de door Ageas
uitgegeven aandelen heeft overschreden en 3,05% bereikt.

De door Ageas ontvangen kennisgevingen zijn beschikbaar op de website
ageas.com/nl/aandeelhoudersstructuur .

Pdf versie persbericht: hugin.info/134212/R/1846598/643722.pdf
Kennisgeving: hugin.info/134212/R/1846598/643724.pdf

This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on
behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely
responsible for the content, accuracy and originality of the information
contained therein.

Source: Ageas via Globenewswire

HUG#1846598


www.ageas.com
mickey1399
0
Jeliazkov
0
quote:

mickey1399 schreef op 6 augustus 2014 07:49:

Nieuw aandelen inkoop 250 miljoen, solide cijfers, ev/a opnieuw hoger

Dat nieuwe inkoopprogramma vind ik wel opvallend. En goed.
[verwijderd]
0
Als je, zoals Ageas, over cash beschikt en je zoekt naar een mooie overname, dan kan je kiezen tussen een dure joint venture in Azië (aan 3 à 4 X de boekwaarde) of je koopt eigen aandelen aan 0,63 X de boekwaarde. Volgens mij is de keuze dan snel gemaakt. Dit, samen met de desinvestering van de tak leven in de UK en de overname van de rest van UBIA in Italië, zal bijdragen aan twee van de doelstellingen voor 2015. Zowel de ROE>11% als de verhouding 60/40 tussen leven en niet-leven komen weer een stapje dichterbij.
Buts
0
Ageas heeft last van Fortis-verleden

Woensdag 6 augustus 2014 08:35

BRUSSEL (ANP) - De Belgisch-Nederlandse verzekeraar Ageas heeft in het eerste halfjaar solide resultaten geboekt. Maar de rechtsopvolger van Fortis heeft last van het verleden, blijkt uit de woensdag gepubliceerde resultaten.

De nettowinst slonk in het eerste halfjaar van 472 miljoen euro in dezelfde periode van 2013 tot 31 miljoen. Dat kwam mede doordat Ageas 130 miljoen euro opzij legde voor een Fortis-rechtszaak.

Ageas maakte ook een nieuw inkoopprogramma van eigen aandelen bekend ter waarde van 250 miljoen euro. Dat is gunstig voor de aandeelhouders omdat daardoor de winst per aandeel omhooggaat
[verwijderd]
0
Uit: Bolero Beurs bij't Ontbijt 6/8/2014

• Ageas lanceert een nieuw aandeleninkoopprogramma (250 miljoen euro), verkoopt de levensverzekeringsactiviteiten in het VK voor een onverwacht hoge 228 miljoen euro en kwam aandraven met een nettowinst in de verzekeringsactiviteiten die 23% boven de consensusverwachting ligt. Kopen.
Jeliazkov
0
FORT1944
0
Die gerechtelijke procedures , kan nog zeer lang duren en een veldslag winnen is nog niet de oorlog winnen . Veel aandeelhouders zijn een procedure bezig tegen hun zelf omdat ze nog steeds aandeelhouder zijn , wat de ene hand moet geven( AGEAS ) krijgen ze met de andere hand terug MIN de kosten ( vaste +22%).
[verwijderd]
0
Vele kopen nu terug in, vanaf maandag beginnen de solden ook voor ageas. De koers zal geleidelijk stijgen. Dit is voor ageas en zijn aandeelhouders een mooie investering. ALS cassatie in het voordeel van ageas wordt uitgesproken gaan we een mooie toekomst tegenmoet en kunnen we het management enkel prijzen. Heb begrip voor oude fortis beleggers maar de volledige schuld in de schoenen van ageas steken is waanzin.

97 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 43,420
Verschil -0,040 (-0,09%)
Hoog 43,720
Laag 43,420
Volume 235.052
Volume gemiddeld 416.743
Volume gisteren 258.924

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront