Nationale Bank van België « Terug naar discussie overzicht

Forum Banque Nationale de Belgique geopend

7 Posts
IEX - Forummoderator
0
De Nationale Bank van België (NBB) is de centrale bank van België en is gevestigd aan de Berlaimontlaan in Brussel. Zij wordt bestuurd door een gouverneur en heeft een Directiecomité, een Regentenraad en een College van Censoren.

Sinds de invoering van de euro is de Nationale Bank van België, afgekort de NBB, een van de deelnemers aan het Eurosysteem, waarvan de Europese Centrale Bank met zetel in Frankfurt het centrum is.

Groet Henk
Ridethewave
0
goed om u weer te 'zien' agha black :) had lang niets van u gelezen. Ik mis uw patterns op de aex :) ik snap hoe ik ze zou moeten teken Bullish wel...bearish vraag ik mij af of je niet de fibo ook andersom moet trekken dus X naar A of A naar X (bijvoorbeeld) en ook of de fibo zones dezelfde getallen zijn of andere
Verder vraag ik mij af hoe iemand begint met tekenen, ga je steeds lijntjes trekken tot je er een hebt? Heb je er software voor die ze herkent een ook nog niet ontstane patterns, maar patterns die zodra waarde X is behaald legitiem worden, u maakte die ook weleens...
expo 58
0
is dit aandeel interessant?
Rendement meer dan 6%, W/K 1,25
toch zakt dit aandeel regelmatig.
Is hiervoor een aanvaardbare verklaring?

groet
Fake
0
De trend blijft maar dalend. Zit daar nog een kans op stijging in? Ik heb mijn twijfels. Dividend weegt niet op tegen koersverlies. Vooral nu er geprofiteerd wordt van Covid 19 om het dividend eventueel te verlagen. Manipulatie door de NBB?
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 jan 2021 17:01
Koers 1.785,000
Verschil -25,000 (-1,38%)
Hoog 1.800,000
Laag 1.780,000
Volume 70
Volume gemiddeld 85
Volume gisteren 51