Heijmans N.V. Oktober

78 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Nuchtere Kijk Op
0
Iemand al iets gehoord of het bedrag voor Heijmans hoger of lager uitvalt dan het gereserveerde bedrag van 10 mio? Zie deze quote uit de media:

"Over de financiële gevolgen van het trillingenvraagstuk hebben het RVB en SHH onlangs overeenstemming bereikt. Hierbij is gebruik gemaakt van de geschillenprocedure van de DBFMO-overeenkomst (Design, Build, Finance, Maintain en Operate)."
tradersonly
0
Bij de halfjaarcijfers gaven ze aan dat het een goede inschatting was. Geen idee of , en zo ja op welke wijze, daar in de afgelopen maand verandering in is opgetreden.

Technisch koelen de indicatoren nu mooi af. Voortschrijdend gemiddelde klimt ook langzaam maar zeker naar de 9,-
Wellicht kunnen we in aanloop naar de trading update van Q3 een anticeperende stijging verwachten.
Daexter
0
Voorlopig mooie stabiele bodem op 8,91, wordt dus geen 8,50 meer tenzij er echt een stevige correctie komt, maar dan zal het eerder gelijk door naar 8 zijn.

Met deze Heijbabe moet het helemaal goed komen met het imago
www.youtube.com/watch?v=USq92zy6YyY&a...

Het is alleen te hopen dat niet iedereen even goed (slecht) kan rekenen als de Heijmans medewerker in het filmpje over de Nijmeegse vierdaagse
Nuchtere Kijk Op
0
quote:

Daexter schreef op 6 oktober 2017 12:52:


Voorlopig mooie stabiele bodem op 8,91, wordt dus geen 8,50 meer tenzij er echt een stevige correctie komt, maar dan zal het eerder gelijk door naar 8 zijn.

Met deze Heijbabe moet het helemaal goed komen met het imago
www.youtube.com/watch?v=USq92zy6YyY&a...

Het is alleen te hopen dat niet iedereen even goed (slecht) kan rekenen als de Heijmans medewerker in het filmpje over de Nijmeegse vierdaagsePffff 4 x 18 = 64 hihi eeeeeeee 72 ;-)
J.Inv
0
Michel Aupers @MichelAupers
Er zou elk moment duidelijkheid moeten komen over arbitrage sluis Zaandam #Heijmans...kan volgens co +/- 10m uitrollen..subst op marketcap
Daexter
0
Mooi bijkoop moment. Zelfs al valt de arbitrage tegen, is er weer minder onzekerheid rond dit aandeel en dat is positief
voda
0
Heijmans bouwt energieopwekkende geluidsschermen

Gepubliceerd op 10 okt 2017 om 12:53 | Views: 1.062

Heijmans 15:54
8,92 +0,11 (+1,26%)

ROSMALEN (AFN) - Heijmans gaat geluidsschermen bouwen die energie opwekken. Financiële details over het project, dat de naam Solar Highways heeft, zijn niet bekend.

De bouwer zal ter hoogte van de A50 bij Uden over een totale lengte van 2 kilometer geluidsschermen plaatsen, waarvan 400 meter bestaat uit de energieopwekkende schermen. Het geluidsscherm wordt 5 meter hoog, waarvan de bovenste 4 meter aan weerszijden zonnecellen bevatten. Doordat de zonnecellen geïntegreerd zijn in de glazen geluidsschermen zijn ze vandalismebestendig.

Begin 2018 starten de werkzaamheden, waarna de energieopwekkende geluidsschermen aan het einde van het jaar op het elektriciteitsnetwerk aangesloten zijn. De schermen wekken voldoende energie op om veertig tot zestig huishoudens van elektriciteit te voorzien.
Dutch Navigator
0
Vanaf 1 oktober 2017 niet langer scherp aan de wind maar gaan we een ruime koers voorleggen.
BastaRhymez
0
Ik ben benieuwd in hoeverre de uitkomst van de rechtszaak omtrent Blankenburg-tender nog van invloed zal zijn voor Heijmans (en diens koers natuurlijk). Heijmans is natuurlijk vroegtijdig uit de tender gestapt, omdat de risico’s te hoog waren.

Nu BBV24 een rechtszaak is aangegaan tegen Rijkswaterstaat, biedt dit wellicht nieuwe kansen voor Heijmans. Want wat als de winnende inschrijving van BAAK ongeldig wordt verklaard? Dan is er maar één andere marktpartij BBV24, wat in strijd is met de Europese Aanbestedingsregels. Zal Heijmans dan een traject starten om wellicht de gehele tender opnieuw op de markt te krijgen en wellicht weer opnieuw deelnemen? Er staat immers een project van >500 miljoen euro op het spel…

Of zal Heijmans, ongeacht de uitslag, de Blankenburgverbinding links laten liggen?

Combinatie BAAK: Ballast Nedam en DEME
Combinatie BBV24: BAM, Boskalis VolkerWessels en TBI
tradersonly
0
Beter laten ze het links liggen.
En blijkens het volgende citaat vinden ze dat zelf ook:

Majenburg (directeur infra Heijmans) zegt:

: ‘Voor ons speelde mee dat het gaat om een afzinktunnel en daar hebben we onvoldoende onderscheidend vermogen en nemen de risico's dus toe.’ Dat wil de bouwer niet meer na het recordverlies afgelopen jaar als gevolg van oude probleemprojecten.'

Een tweede reden om zich terug te trekken uit de blankenburgverbinding was dat Heijmans met andere partijen de zuidasdok gewonnen had.
Broke Even
0
Broke Even
0
Heijmans is hier in de buurt met een klein kruispuntje bezig. Drie keten erbij met drie opzichters. Dan denk ik wanneer ik daar langs kom, zo ga ik nooit verdienen aan die aandelen. Het lijkt wel een filantropische instelling. Meer duurbetaalde opzichters dan werklui.
Broke Even
0
Broke Even
0
Mooie praatjes, transitiejaar, na transitiejaar. Je wilt niet weten hoeveel rendement me dat gekost heeft al die jaren.
Redster
0
78 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 jul 2021 09:34
Koers 12,600
Verschil -0,100 (-0,79%)
Hoog 12,680
Laag 12,520
Volume 1.789
Volume gemiddeld 93.917
Volume gisteren 42.392