TomTom in 2018

5.112 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 252 253 254 255 256 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
JanssenB
0
quote:

Juun schreef op 5 januari 2018 10:41:


[...]

Nu zat ik zo te denken, waarom doet TT dit op dinsdag 9 januari, tijdens de CES, direct nadat op 7 en 8 januari de persdagen zijn geweest. Komt er op de CES zoveel op dit punt relevant nieuws naar buiten dat ze besloten hebben dat de webcast niet langer op zich kan laten wachten dan dinsdag 9 januari.

Gaat TT onze verzoeken inwilligen om met meer inzichten over gesloten deals te komen. Wordt de druk van buitenstaanders en van ons te groot. Willen ze niet nog zo'n AVA als het laatste jaar (of in ieder geval niet nog erger dan vorig jaar).

In ieder geval, ik vind de timing van deze webcast opvallend. En misschien een aanwijzing dat het orderboek een dag eerder bekend is gemaakt, gevolgd door de webcast, waarin duidelijk wordt gemaakt, hoe die orders verantwoord gaan worden in de cijfers.


Mmm, daar zet je me wel aan het denken ja.
Apart
*Natte krant*
1
quote:

JanssenB schreef op 5 januari 2018 10:50:


[...]

Mmm, daar zet je me wel aan het denken ja.
Apart

#metoo
Dutchy Ron
0
techcrunch.com/2018/01/04/mapbox-adds...

Mapbox, the SoftBank-backed developer of mapping applications that competes with Google Maps, TomTom and Here, has acquired the developers behind Mapzen’s Valhalla project in a bid to strengthen its navigation toolkits.

Mapbox actually has more sensors on the road than almost any other company (Google Maps is till the monster here, through the data they collect with Android).
seren
0
boekhoudregels lijkt mij heel mooi
zijn we eindelijk van het niet transparante deferred af
dan zien de verstegen van deze wereld ook dat er gewoon winst gemaakt wordt
ik denk dat er geen afhankelikheid is met de CES of met nieuwe deals
dit moet al heel lang in voorbereiding zijn, en heeft wel een afhankelijkheid met het inkoopprogramma, dit zal samen ongeveer 6 maanden geleden besloten zijn
tatje
1
quote:

JanssenB schreef op 5 januari 2018 10:48:


Tatje, dat JdM de aandelen op eigen naam heeft is eigenlijk best goed nieuws.
Een best belang ook.
En inderdaad een ABNAMRO met nog steeds een buy met doel 14,-Jan de Pont 1915 - 1987

had geen 2 of 4 maar 5 kinderen.

Over kleinkinderen spreek ik niet eens.

Zou de Pont Flevo echt uit Tom Tom gaan !

Gewoon op tijd nog meer geld verdienen, naar prive overhevelen, met 5 kinderen en dan per kind tot net onder de 3% bijkopen.

Maar je moet banden hebben met de inner circle.

Gewoon mijn mening.

Gezien deze moves, de mol naar prive, Flevo de pont weg of ook naar prive, denk ik dat we in of vlakbij the end game zitten.

Alles kan, voor ons is niets zeker.

Blijf mooi long.

Eind vorige week gesloten op 8,255.

Misschien vandaag eind van de week weer sluiten op 8,255.

naar 8,68 en naar 7,95

Bosch en Continental in HERE

Zullen veel kleine uitstappers zijn en dat is precies wat ze willen.

Paniek zaaien en het is ze ook gelukt, deze week :-)

[verwijderd]
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 5 januari 2018 09:04:


Breaking News coming ik geloof erin daarom geen reactie op het Bosch nieuws van gisteren en daarom geen gesprek met TomTom gisteren gehad ondern het mom van stilteperiode die nog lang niet van kracht is normaliter

De stilte periode voor de kwartaalcijfers gaat in op 1 januari 1 april 1 juli en 1 oktober.
Is altijd al geweest dus zwets niet zo..
Beperktedijkbewaking
0
quote:

Juun schreef op 5 januari 2018 10:28:


[...]
Heb je deze in je agenda gezet? Iemand moet naderhand toch verslag uitbrengen. Of zou de uitgeschreven versie later door TT op de website worden geplaatst?
corporate.tomtom.com/calendar.cfm

Ja, beiden.
[verwijderd]
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 5 januari 2018 11:37:


Dan hebben ze dus een heel jaar stilteperiode
hahahaha
wat een lulkoek

Jij begrijpt ook helemaal niets he..
De stilte periode is tot de bekendmaking van de kwartaalcijfers..

Wat de stilte periode precies inhoud zoek je zelf maar uit ben jij ook weer ff rustig..
Beperktedijkbewaking
0
quote:

Paulus29 schreef op 5 januari 2018 10:00:


[...]
Leuk!

IFRS 13 - Fair value measurement - Het bepalen van de reële waarde
IFRS 15 - Revenue from Contracts with Customers - Omzet uit overeenkomsten met klanten

IFRS 15: Eindelijk duidelijkheid over defrev!
Mojo
0
Bijna alle genoteerde bedrijven waar JdM inzit wordt van de beurs gehaald d.m.v. overname.
Jejo303
0
Renault-Nissan Alliance zoekt Robo-Taxi-deals met technische spelers
5 januari 2018

Vertaald door Google:

De Frans-Japanse alliantie stelt partners samen voor zijn push in gedeelde, onbemande voertuigen en is van plan in de komende maanden namen te onthullen, zei Ogi Redzic, een senior vice-president die toezicht houdt op ongeveer 1.000 werknemers die connectiviteitsdiensten voor de groep ontwikkelen. De drie autofabrikanten willen samenwerken met technologiebedrijven die al experimenteren met zelfrijdende auto's, zei hij - bijvoorbeeld Google en Uber Technologies Inc.

"Technische bedrijven gaan geen auto's bouwen en verkopen aan onze huidige klanten", zei Redzic, een voormalig Nokia Oyj-manager. Voor hen maakt autonome technologie hun belangrijkste bedrijven mogelijk en verbetert, zei hij. "We stellen ons voor dat partnerschappen mogelijk zijn."

Renault, zijn oude partner Nissan, en recentere bondgenoot Mitsubishi zijn van plan om 15 modellen te ontwikkelen met autonome functies tegen 2022, inclusief een volledig zelfrijdende auto. Gecombineerd brachten de bedrijven vorig jaar in totaal $ 8,3 miljard uit aan onderzoek en ontwikkeling - op gelijke voet met General Motors Co. Toch heeft de alliantie nog wat inhaalbewegingen te doen. GM, de grootste Amerikaanse autofabrikant, zegt dat hij klaar staat om als eerste een auto zonder bestuurder te produceren. Het sharingplatform van het bedrijf, Maven, zou kunnen dienen als een instrument om opnieuw de Europese markt te betreden die het verliet na de verkoop van de Opel- en Vauxhall-merken in augustus.

De alliantie heeft al enkele overeenkomsten gesloten om de O & O-last te delen. Nissan werkt met de uitgever van mobiele spellen DeNA Co. over autonome cabines die volgend jaar in Yokohama zullen worden getest , terwijl Renault samenwerkt met de Franse transportdienstenleverancier Transdev om zelfrijdende vloten te ontwikkelen. De alliantie tekende vorig jaar een overeenkomst met Microsoft Corp. om mee te investeren in de ontwikkeling van back-end cloudtechnologie die geschikt is voor autonome voertuigen.

Andere autofabrikanten hebben soortgelijke deals gesloten. Volvo Car Group en Daimler AG hebben samengewerkt met Uber. Een driverless-auto alliantie donderdag bekendgemaakt pairing Volkswagen AG en Hyundai Motor Co. met de startup Aurora zal voertuigen te ontwikkelen voor Moia, VW's elektrische ride-meldplicht netwerk .

'Veel investeringen'
Autoconstructeurs zijn op zoek naar antwoorden op brede vragen over hoe ze hun bedrijf kunnen aanpassen om zich aan te passen aan autonome voertuigen als een potentiële norm voor de toekomst. Beleggers willen weten hoe de bedrijven zullen profiteren van massale investeringen in technologie zonder bestuurder en klanten ervan overtuigen het stuur op te geven.

Terwijl gedeelde auto's een deel van de vergelijking vormen, blijft de verkoop van voertuigen aan particulieren de kernactiviteit, zoals Redzic het ziet. Nieuwe diensten zoals autoverzending, entertainment aan boord en onderhoud van voertuigen zullen daarop aansluiten.

Om de voordelen van autonome auto's te laten zien, bouwde Renault een volledig werkend prototype genaamd Symbioz dat in staat is om zelfrijdend op de open snelweg te rijden. Redzic zegt dat chauffeurs gedwongen worden om uit te rusten met een auto waarmee ze hun ogen van de weg kunnen wegdraaien, waardoor ze e-mails kunnen beantwoorden, films kunnen kijken of op hun stoel kunnen zitten.

"Autonome auto's zullen meer waarde toevoegen aan onze bestaande klanten", aldus Redzic. "Het voertuig zelf is waardevol en ook diensten zullen veel waarde genereren. We willen een billijk aandeel nemen. "

www.bloomberg.com/news/articles/2018-...
Beperktedijkbewaking
0
quote:

Tomtom25 schreef op 5 januari 2018 10:33:


[...]
Neem wel je winst op het voor jullie geëigende moment als het om opties gaat, want Wakkie is nog niet uitgeschakeld.
Doe jij dat ook dan?

Ja. Het voordeel van opties is dat je je op alle scenario's kunt voorbereiden. Normaliter leef ik bij TT door premiemelken, vraag Xynix. Maar bij een koersexplosie zit ik ook goed.

Het verschil zit 'm in korte of lange termijn, onderbouwd door veel fundamentele kennis. Mijn opmerking over Wakkie betrof de korte termijn.

tatje
0
Die nieuwe boekhoudregels.

Moeten per 1/1 2019, maar Tom Tom gaat ze toepassen per 1/1 2018.

Alweer een puzzelstukje dat past.

Mijn mening: ik blijf mooi long.
moneymaker_BX
0
quote:

tatje schreef op 5 januari 2018 11:55:


Die nieuwe boekhoudregels.

Moeten per 1/1 2019, maar Tom Tom gaat ze toepassen per 1/1 2018.

Alweer een puzzelstukje dat past.

Mijn mening: ik blijf mooi long.


Vertaal je gedachtes eens
tatje
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 5 januari 2018 11:58:


[...]

Vertaal je gedachtes eensIk denk dat bij een eventuele overname, een overnemende partij wil kopen via de nieuwste boekhoudregels, moeten tenslotte ook verantwoording afleggen.

Lijkt me gunstiger en duidelijker bij een overname van Tom Tom, een overnemende partij kan beter zien wat hij koopt en zijn achterban dus ook.

Maar moet eerlijk zeggen, ik kan het niet onderbouwen.

Dit is dus echt een hersenspinsel :-)

Gaat Tom Tom er voor ons op vooruit of achteruit.

Kunnen dus de koers maken en breken.

Het wordt tijd voor "" maken ""
[verwijderd]
0
quote:

tatje schreef op 5 januari 2018 11:55:


Die nieuwe boekhoudregels.

Moeten per 1/1 2019, maar Tom Tom gaat ze toepassen per 1/1 2018.

Alweer een puzzelstukje dat past.

Mijn mening: ik blijf mooi long.


Klopt.Je hebt meteen de boel op orde bij overname.
5.112 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 252 253 254 255 256 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 mei 2020 17:35
Koers 7,510
Verschil +0,070 (+0,94%)
Hoog 7,585
Laag 7,400
Volume 278.530
Volume gemiddeld 746.163
Volume gisteren 300.332