KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN 22 t/m 29 juni 2015 (Het wordt me het weekje wel!)

314 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 » | Laatste
[verwijderd]
0
Beste FV,

Ben het gedoe met onze Griekse vrienden meer dan zat. Maandag er uit of er in, het zal allemaal niet veel uitmaken want de malaise lijkt mij ingecalculeerd. het zal wel een volatiel weekje worden.

Veel succes allemaal,

Liro 30.000/3,408

RAUL
0
quote:

Liromijo schreef op 20 juni 2015 11:08:

Beste FV,

Ben het gedoe met onze Griekse vrienden meer dan zat. Maandag er uit of er in, het zal allemaal niet veel uitmaken want de malaise lijkt mij ingecalculeerd. het zal wel een volatiel weekje worden.

Veel succes allemaal,

Liro 30.000/3,408

Liro, Bedankt voor het openen van het nieuwe weekdraadje. Als Adek hiervan maar op de hoogte is. :-)

Frau Merkel zal wel de reddende engel worden. "Das (End)Spiel", tot eind deze maand, is begonnen. En a.s. maandag begint dan de grote Europese "GREEK lobby". Zogenaamd natuurlijk, want Duitsland heeft uiteindelijk toch de beslissende stem. Zie ook de herverkiezing of eerder de opvolging van onze Euro-minister. Hoe je het ook wendt of keert dat wordt dus die Spanjaard.

En KPN ????? Ongelooflijk dat dit fonds de laatste tijd zo keldert door die Griekse klucht. Een excuus of zijn er andere belangen die hier spelen? Bodem bereikt??
[verwijderd]
0
omveiling levert Duitsland 5 miljard op

21:57 19-6-2015
MAINZ (AFN) - Duitsland heeft een slordige 5,1 miljard euro opgehaald met een veiling van frequenties voor snel mobiel internet. Dat maakte het Duitse agentschap voor onder meer telecomnetwerken vrijdag bekend. De opbrengst voor de Duitse schatkist is daarmee fiks hoger dan verwacht, meldden Duitse media.

Telecomveiling levert Duitsland 5 miljard op Vodafone heeft het hoogste bedrag op tafel gelegd: net geen 2,1 miljard euro. Telekom Deutschland betaalt een kleine 1,8 miljard euro en Telefónica Deutschland, waarin KPN een belang heeft van 20,5 procent, was met een bod van bijna 1,2 miljard euro succesvol. De veiling telde 181 biedingsronden, verspreid over zestien dagen.

Nederland verkocht eind 2012 via een veiling frequenties voor 4G-internet, aan KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Dat leverde de schatkist 3,8 miljard euro op.
Agatan
0
Ja Liromijo,

De perikelen rond het noodlijdende Griekenland zullen in de nieuwe handelsweek scherp op het netvlies van beleggers blijven staan vanwege de vrees voor een escalatie van de Griekse schuldencrisis zolang een deal tussen de regering in Athene en de andere EU-landen uitblijft.
[verwijderd]
0
kan niet anders dan dat er een akkoord komt er is te veel druk van veel eu leiders en usa en dan nog de griekse banken en de vakbonden die ook snel een akkoord willen.

dat kan dus niet anders dan dat er een akkoord komt wat voor een weet ik niet maar ik denk dat het een goede up week word, gewoon een gevoel
[verwijderd]
0
Een goede oplossing is niet mogelijk, daarom zal het nog lang boven de markt blijven hangen, als een dreigende onweersbui.
[verwijderd]
0
'Altice wil Bouygues Telecom inlijven'
AMSTERDAM (AFN) - Kabelbedrijf Altice, dat beursgenoteerd is in Amsterdam, heeft ruim 10 miljard euro over voor Bouygues Telecom. Het bedrijf van miljardair Patrick Drahi zou tien dagen geleden een bod hebben uitgebracht op de telecomtak van Bouygues.
Naar Altice detailpagina >

Naar verluidt komen de bestuurders van moederbedrijf Bouygues dinsdag bij elkaar om de kwestie te bepreken. Eerder dit jaar zou Altice al onderzoek hebben gedaan naar mogelijke obstakels, op het gebied van financiering en regelgeving, die een overname van de op twee na grootste Franse aanbieder van mobiele telefonie in de weg zouden kunnen staan.
Drahi werd in zijn zoektocht naar marktaandeel de afgelopen tijd vaker gelinkt aan Bouygues Telecom. Het kabelimperium van Altice strekt zich al uit over onder meer Frankrijk, Israël, Portugal en het Caribisch gebied.
SFR
Altice zou al eerder in gesprek zijn geweest met het Franse conglomeraat over een verkoop van de telecomdivisie. De twee bedrijven konden het naar verluidt echter niet eens worden over de prijs. Bouygues zou destijds minstens 8 miljard euro hebben gevraagd voor het onderdeel.
Vorig jaar versterkte Altice zijn positie op de Franse markt door SFR over te nemen. Daarmee zette het kabelconcern voor het eerst voet op de mobiele markt. De overname van de Bouygues-tak zou nu ook via Altice-onderdeel Numéricable-SFR plaatsvinden, aldus de ingewijden tegen persbureau Bloomberg.
Iliad
Verder zou Altice al een akkoord hebben bereikt met concurrent Iliad, die een aantal netwerkactiviteiten en mobiele frequenties van Bouygues Telecom in handen krijgt als onderdeel van de transactie.
Een woordvoerder van Bouygues wilde niet op de kwestie reageren, Altice, Numéricable-SFR en Iliad evenmin.
viermeiden
0
L.s.,

MÜNCHEN (AFN) - KPN heeft zijn resterende belang van 22 procent in IT-bedrijf Getronics International verkocht aan de Duitse investeerder Aurelius. Dat maakte Aurelius maandag bekend, zonder financiële details te vermelden.Aurelius nam begin 2012 al een meerderheidsbelang in de Europese en Aziatische activiteiten van Getronics. KPN behield daarbij de Nederlandse activiteiten van het bedrijf, die werden doorgezet onder de naam KPN Corporate Markets. Een woordvoerder van KPN gaf maandag desgevraagd aan die situatie niets verandert.KPN nam Getronics in 2007 over. - See more at: www.debeurs.nl/Beursnieuws/ANP_ANP-22...

viermeiden
[verwijderd]
0
Overheid gunt vernieuwing C2000, fase 1 voor Hytera

Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft de opdrachten voor het C2000-netwerk definitief gegund. Zowel de hardware als de software van het TETRA-netwerk van de politie is aan vervanging toe. Het Duitse bedrijf Hytera Mobilfunk GmbH voert fase 1 uit, de vervanging van spraaknetwerk T2000. 2Way BV vernieuwt het het pager netwerk voor alarmering (P2000). Eurofunk Kappacher GmbH vernieuwt de radiobediensystemen in de meldkamer. De contracten zijn in maart al voorlopig gegund aan deze drie bedrijven. Daarop volgde echter een kort geding van een van de afvallers, leverancier KMK (KPN B.V., Motorola Solutions UK Limited, Koning & Hartman B.V.). De rechtbank heeft die eis op 12 juni afgewezen. Ook bij een eventueel hoger beroep van KMK zal de implementatie van start gaan, meldt het ministerie.
Agatan
0
Goedemorgen.

Griekenland met positief voorstel.

Altice gaat voor Telecom.

KPN verkoopt laatste deel Getronics.

Rtlz positief over ontwikkeling KPN.

Al met al een fijne dag toegewenst.
[verwijderd]
0
Hierbij het artikel waar Agatan naar verwijst (en ook al geplaatst was door viermeiden):

KPN verkoopt laatste deel Getronics
MNCHEN (AFN) -
KPN heeft zijn resterende belang van 22 procent in IT-bedrijf Getronics International verkocht aan de Duitse investeerder Aurelius. Dat maakte Aurelius maandag bekend, zonder financiële details te vermelden.
Naar KPN Koninklijke detailpagina >

Aurelius nam begin 2012 al een meerderheidsbelang in de Europese en Aziatische activiteiten van Getronics. KPN behield daarbij de Nederlandse activiteiten van het bedrijf, die werden doorgezet onder de naam KPN Corporate Markets. Een woordvoerder van KPN gaf maandag desgevraagd aan die situatie niets verandert.
KPN nam Getronics in 2007 over.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
ma 22 jun 2015, 09:18
Altice topper na overnamebod
Op een zonnig Damrak stal Altice maandag de show na het nieuws dat de Franse kabelmaatschappij zijn ogen heeft laten vallen op het Franse telecombedrijf Bouygues Telecom.
Naar Altice detailpagina >

Altice knalde maar liefst 13% omhoog naar €128,75, dicht tegen het hoogste niveau ooit. In de AEX was het fonds daarmee de grootste winnaar.
Beleggers reageerden enthousiast dat de overnamehonger van Altice nog niet gesteld is en €10 miljard zou willen neerleggen om Bouygues in te lijven.
[verwijderd]
0
nu nog beetje hogere omzet om er meer vertrouwen in tekrijgen dat deze stijging niet weer tijdelijk is.
[verwijderd]
1
For today: PP=3.216
Resistance: R1=3.237; R2=3.271; R3=3.292; R4=3.347
Support: S1=3.183; S2=3.162

The "non-structural" mechanisms (effects of "financing currency", etc.) still essentially contribute to the morning "market jump"... (morning is usual active d-trading time...., in many "bubble-funds" the partial volume stays just at average)
[verwijderd]
0

PS. Yes, the aex is testing important st r-zone ~489-490.

As for undervalued kpn, it's up with partial volume more than twice higher than (recant) average...
[verwijderd]
0
Verkoop Getronics zorgt voor een aantrekkelijker bedrijf voor overmame?? Die overname moet toch wel binnenkort een keer komen..
314 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 7 jun 2024 14:58
Koers 3,499
Verschil -0,009 (-0,26%)
Hoog 3,513
Laag 3,487
Volume 2.159.507
Volume gemiddeld 11.497.930
Volume gisteren 7.334.316

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront