Corbion « Terug naar discussie overzicht

Corbion Nieuws!

477 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
[verwijderd]
0
François de Bie herkozen president van European Bioplastics
Nederlands François de Bie wordt herbenoemd voorzitter van de Europese Vereniging van bioplastic, European Bioplastics. Hij neemt het hoofd van de raad van bestuur voor twee jaar.

François de Bie heeft een Master in de mechanische en polymeer natuurkunde. Hij begon zijn carrière in 1995 bij GE Plastics, de voormalige kunststoffen onderdeel van General Electrics. Voor de elf jaar, bekleedde hij verschillende functies in de technische diensten, marketing en verkoop. In 2006, GE Plastics is Sabic Innovative Plastics en François de Bie werd gepromoveerd tot product manager.

Vanaf 2009 trad hij toe tot het bedrijf Econcore, plastic verpakkingen specialist voor sandwich. Vier jaar later trad hij toe tot de Purac bedrijf gespecialiseerd in de verpakking van levensmiddelen ontwikkeld op basis van natuurlijke materialen, zoals marketing director. Hij werd vervolgens aangeworven om de marketing richting van de bioplastics tak Corbion in 2011.

www.actu-environnement.com/ae/news/fr...
[verwijderd]
0
What is ENSEMBLE™?
ENSEMBLE™ is a re-engineered collection of Corbion’s most popular PHO containing emulsifiers: Alphadim®, BFP® and Starplex®.

Each one is different, but they all share the same goal: to deliver drop-in functionality without sacrificing quality, handling and shelf stability.

www.corbionensemble.com/about/
JK Dutch
0
Het Japanse elektronicabedrijf Sharp brengt half juli een biobased smartphone op de markt. Het scherm van bioplastic is ontwikkeld door Mitsubishi Chemical Corporation.

Dat schrijft Il Bioeconomista. Volgens Mitsubishi zijn traditionele plastics vaak alleen transparant en niet bestand tegen breuken, of juist andersom. Daarom gebruiken veel smartphonefabrikanten voor het scherm glas in plaats van plastic.

Het biobased scherm van de Sharp-telefoon is gemaakt van DURABIO, een biobased plastic van plantaardige isosorbide. Het materiaal is goed bestand tegen schokken, hoge temperaturen en weersinvloeden. Daarnaast is het uitermate geschikt voor toepassing in een smartphone, omdat de transparantie van het plastic groot is en het niet optisch vervormt.

Het is niet het eerste smart device met een biobased scherm. De Taiwanese electronicaproducent Kuender gebruikt een PLA-blend (op basis van melkzuur van Corbion Purac) voor een biobased touch screen van een tablet.


www.agro-chemie.nl/nieuws/sharp-breng...
[verwijderd]
0
De Ruiter commented: “Our updated strategy addresses the global megatrends of resource depletion, population growth and food security. With our 80 years of experience and knowledge in lactic acid fermentation, protected by IP and proprietary knowledge, we are well positioned to alleviate the impact of these trends with our biobased solutions. Corbion will accelerate its thrust into the biotechnology arena, making the next step in the bioplastics value chain by becoming a PLA producer. With entry into PLA, Corbion will bring new biodegradable solutions to the plastic market.”

www.biofuelsdigest.com/bdigest/2015/0...

JK Dutch
0
Het belangrijkste is nu dat er meer afnemers gaan komen voor de PLA zodat de fabriek ook goed kan draaien en dit onderdeel van Corbion een mooie bijdrage gaat leveren. Stapje voor stapje gaat het de goede kant op!!!
JK Dutch
0
Corbion blijft doorstijgen en trekt zich niks aan van een lagere Dow Jones.

Lage euro gunstig voor Corbion met veel dollarinkomsten uit Noord Amerika.
JK Dutch
0
Vorige week zijn er 48.250 aandelen ingekocht. Programma staat nu op ca 80% van het totaal.
JK Dutch
0
Op dit moment is er verder weinig nieuws waar Corbion zich aan kan optrekken. Waarschijnlijk wachten op de Q2 cijfers.

Wat zijn jullie verwachtingen voor de komende periode en de wie heeft er een visie op de Q2 cijfers??
JK Dutch
0
Corbion zit in een mooie stijgende trend en draait na een korte daling waarschijnlijk weer naar de bovenkant van het trendkanaal. De stochastic staat laag en op het punt om te draaien wat ik als een koopsignaal zie. Daarnaast is de MA20 nog in een stijgende trend.

Met dit draaimoment wordt denk ik de komende tijd de bovenkant van trendkanaal getest. Bij een doorbraak van de oude top van 20 euro is een verdere uitbraak mogelijk.
Bijlage:
JK Dutch
0
Niemand die de boot wil missen, op korte termijn richting de 20 euro en mss wel een mooie uitbraak boven de weerstandslijn.

Duidelijk is dat vrijdag het draaimoment was en dat is vandaag te zien. De stochastic draait weer mooi omhoog.

Terug naar oude toppen en hopelijk met goede cijfers nog hoger. Want Corbion heeft de koersdoelen nog niet gehaald.
Henker
0
Vandaag de laatste dag en dan morgen komen de cijfers er aan!! Verwachting is netals Q1 zeer mooie cijfers
JK Dutch
0
quote:

Henker schreef op 11 augustus 2015 09:48:


Vandaag de laatste dag en dan morgen komen de cijfers er aan!! Verwachting is netals Q1 zeer mooie cijfers


Heb jij een idee wat rabo bedoelt met lastig vergelijk met tweede jaarhelft?

Verwachting

Corbion opent woensdag de boeken. Rabo verwacht een uitstekend kwartaal van het bedrijf, zo gaf het verder aan. Wel zal de vergelijkingsbasis in de tweede jaarhelft moeilijker worden.

De marktvorsers handhaven het koopadvies op het aandeel, met een koersdoel van 24,00 euro. Corbion stond maandag omstreek 09.30 uur 1 procent lager op 19,63 euro.
pmfs
0
477 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 21 okt 2021 11:07
Koers 40,860
Verschil -0,240 (-0,58%)
Hoog 40,980
Laag 40,580
Volume 16.581
Volume gemiddeld 83.612
Volume gisteren 157.763