KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN Weekdraad van 10 t/m 14 augustus 2015 (langzaam maar stabiel naar hogere regionen?)

136 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
[verwijderd]
0
Beste FV,

Een klein dipje eind vorige week in lijn met de AEX en overige beurzen. Min of meer een kleine correctie en flirten met de 500 punten. Gezien de adviezen van de laatste tijd verwacht ik een langzame maar stabiele stijging van de waarde van het aandeel. Gaan we voor 1 oktober 4 Euro aantikken of blijft het zijwaarts gaan zonder grote uitslagen? Ben heel geïnteresseerd in jullie meningen en gedachten. Dus.....blijf posten en alvast een fijne, zonnige en succesvolle KPNweek gewenst!!

Liro
Agatan
0
Ja Liro, heb hetzelfde idee, maar ideeën en voorspellingen, kunnen door de waan van de dag worden vertroebeld??
[verwijderd]
0
nl.quoteweb.com/nl-nl/fonds-detail/te...

KPN heeft op dinsdag 4 augustus 2015 09:00 het 1e weerstandniveau met een koersstijging naar 3,64 opwaarts doorbroken. In het algemeen wordt dit opgevat als een positief signaal.

nl.quoteweb.com/nl-nl/fonds-detail/te...

KPN heeft op vrijdag 7 augustus 2015 09:01 het 1e steunniveau met een koersdaling naar 3,62 neerwaarts doorbroken. In het algemeen wordt dit opgevat als een negatief signaal.
[verwijderd]
0
(Trivano.com) - Op 7 augustus 2015 hebben de analisten van Morgan Stanley hun beleggingsadvies voor KPN Koninklijke (KPN; ISIN: NL0000009082) herhaald. Het advies van Morgan Stanley voor KPN Koninklijke blijft "overweight".
Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 3,50 EUR naar 4,00 EUR.
Op 31 juli 2015 noteerden de aandelen van KPN Koninklijke ex-dividend. Op 27 oktober 2015 publiceert KPN Koninklijke cijfers over het derde kwartaal.
[verwijderd]
0
Vodafone stopt met eigen clouddienst
maandag 10 augustus 2015
Vodafone stopt per 1 november a.s. met zijn eigen online opslagdienst Vodafone Cloud. Sinds 15 juli is het voor nieuwe klanten niet langer mogelijk om zich te registreren voor een Cloud-account. Na 1 november worden alle huidige gebruikersaccounts opgeheven en wordt toegang tot de Cloud geblokkeerd, zo valt te lezen op de productpagina.

Actieve klanten kunnen tot 8 september gebruik blijven maken van Vodafone Cloud, Na die datum kunnen alleen nog bestanden uit Cloud worden gedownload. Vodafone neemt sinds 15 juli van dit jaar geen nieuwe klanten voor Cloud meer aan.

Vodafone zegt te komen met een nieuwe dienst, maar de provider geeft daarover geen details. Vodafone lanceerde Vodafone Cloud eind 2012.

Vodafone Cloud biedt gebruikers de mogelijkheid om een account aan te maken waarmee zij een backup kunnen maken van hun content. Deze kan vanaf meerdere apparaten kunnen openen. Het account omvat 5GB opslagcapaciteit terwijl extra opslagruimte kan worden bijgekocht.

KPN CloudOpslag, T-Mobile Cloud
Enkele maanden voor de introductie van Vodafone Cloud lanceerde KPN zijn eigen online opslagdienst, KPN CloudOpslag. Deze dienst werd eind september door KPN opgeheven. Het goedkoopste abonnement kostte 2,50 euro voor 5GB aan opslag.

T-Mobile kwam in augustus 2013 met een eigen clouddienst genaamd T-Mobile Cloud. Behalve als gratis basisversie met 5GB opslagruimte is T-Mobile Cloud beschikbaar als 25GB, 50GB en 100GB opslag-variant. Deze kosten respectievelijk 2,99 euro, 5,99 euro of 8,99 euro per maand. Met deze betaalde versies kunnen klanten tot tien apparaten aansluiten.
[verwijderd]
0
Nog even als morele oppepper:

Het samengaan van UPC en Ziggo tot fusiebedrijf Ziggo is voor concurrent KPN het best uitgepakt. De klanten die Ziggo de rug hebben toegekeerd, zijn voor het merendeel bij KPN terechtgekomen.

Ziggo leed in het tweede kwartaal een klantverlies van ruim 56.000. KPN biedt met Interactieve TV via DSL en glasvezel een soortgelijk dienstenaanbod aan. KPN realiseerde in dezelfde periode een stijging van 64.000 klanten bij Interactieve TV. Dat uiteindelijk het totale aantal nieuwe klanten bij de tv-diensten minder is, komt door de blijvende daling van het aantal Digitenne-klanten. Een deel van de bij Digitenne vertrekkende klanten lijkt wel in Interactieve TV een vervangend tv-product gevonden te hebben. Uiteindelijk genereerde KPN een netto winst van 36.000 tv-klanten.
HARDNEKKIGE CONCURRENTIE OP NEDERLANDSE MARKT
Liberty Global-baas Mike Fries stelde tijdens een uitleg van de kwartaalcijfers aan investeerders dat de Nederlandse consument veeleisend is. Daarnaast heeft Ziggo volgens Fries last van hardnekkige concurrentie van KPN. Liberty Global is eigenaar van het Nederlandse kabelbedrijf Ziggo. Het Britse mediabedrijf verwacht dat Ziggo in het tweede deel van dit jaar beter gaat presteren. De problemen die de fusie van UPC en Ziggo met zich mee brachten, lijken onder controle. Daarnaast heeft de marketing van Ziggo in het tweede kwartaal vrijwel stilgestaan. Ziggo is nu echter weer met actieve productpromotie begonnen. Het doel daarbij is om bestaande klanten aan zich te blijven binden en klanten terug te winnen die het bedrijf de rug hebben toegekeerd.
[verwijderd]
0
KPN KON K 2.000 € 3,571 10:11

omdat ik toch minstens een kleine positie wil hebben:-)
Adek 2001
0
quote:

easy56 schreef op 10 augustus 2015 10:13:

KPN KON K 2.000 € 3,571 10:11

omdat ik toch minstens een kleine positie wil hebben:-)
Rds Bijgekocht. Eerste ritje KPN deze week net afgerond. Nu r weer in zien te komen.
[verwijderd]
0
AMSTERDAM (AFN) -
Het op het Damrak genoteerde Franse kabelbedrijf Altice heeft een aandelensplitsing doorgevoerd en zijn hoofdkantoor naar Amsterdam verplaatst.

In juni kondigde Altice aan te fuseren met een nieuw te vormen Nederlandse onderneming en de aandelen te splitsen. Daarbij ging Altice S.A. op in het nieuwe Altice N.V. en ontvingen aandeelhouders in ruil voor elk aandeel dat ze hadden drie gewone aandelen A, met één stemrecht per stuk, en één aandeel B, met 25 stemrechten. Als gevolg van de fusie verplaatste Altice het hoofdkantoor van Luxemburg naar Amsterdam.
Volgens Altice schept de nieuwe structuur betere mogelijkheden om aandelen in te zetten voor overnames, zonder dat de controlerende stemrechten van de oprichters van het bedrijf in gevaar worden gebracht.
[verwijderd]
0
nl.quoteweb.com/nl-nl/fonds-detail/te...

KPN heeft op maandag 10 augustus 2015 10:15 met een koers van 3,57 het VG20 neerwaarts doorbroken, in het algemeen wordt dit opgevat als een negatief trendsignaal.

Maar:

KPN Koninklijke heeft een sterke opwaartse trend. De stabiele en sterk stijgende trend maakt hogere koersen in de nabije toekomst waarschijnlijk.

De kenmerken voor dit beeld zijn:
De koers noteert boven het 50 daags voortschrijdend gemiddelde, dit is een indicatie van een opwaartse tendens voor de middellange termijn.
Het 20 daags voortschrijdend gemiddelde is opwaarts gericht, dit geeft aan dat het korte termijn momentum positief is.
Het 50 daags voortschrijdend gemiddelde stijgt, dit geeft aan dat het middellange termijn momentum positief is gericht.
De MACD staat onder de MACD trigger lijn. Het korte termijn momentum is dus zwak.
[verwijderd]
0
De online shop van telfort.nl is vanaf vandaag vernieuwd. Zo zijn de keuzeopties voor het afsluiten van abonnementen simpeler gemaakt en is er een snelfilter ontworpen om gemakkelijk informatie te vinden. Hiermee speelt Telfort in op de wensen van de hedendaagse website bezoeker.

‘Er zijn zoveel mogelijkheden als je een nieuw mobiel abonnement wilt afsluiten’, legt Onno van der Poel, directeur Telfort, uit. ‘Daarom hebben we een speciale snelfilter ontworpen gebaseerd op onderzoek naar wat mensen belangrijk vinden aan een nieuw telefoonabonnement. Daarnaast worden nu ook kortere teksten gebruikt op de website.’ Klanten kunnen nu dus zoeken op woorden als ‘groot scherm’ of ‘batterij gaat lang mee’ en dan zien ze meteen welke telefoons daaraan voldoen. Ook maken ze eerst een keuze in budget en het aantal belminuten of MB’s en krijgen ze daarna de voor hen passende combinaties van telefoons met abonnementen te zien. Dat scheelt een hoop zoekwerk en geeft meteen duidelijkheid over wat betaald wordt voor de telefoon en voor de minuten en MB’s.

CombiVoordeel

Steeds meer klanten hebben zowel interactieve televisie als mobiel bellen van Telfort. Dankzij deze combinatie krijgen ze extra voordeel zoals een verdubbeling van belminuten, sms en MB’s of een gratis HBO-pakket. Wanneer een nieuw mobiel abonnement bij Telfort wordt afgesloten, is voortaan meteen te zien of er CombiVoordeel op van toepassing is.

In gesprek

In de webshopomgeving werkt Telfort bovendien sinds kort met een chatfunctie op uitnodiging. De klantenservice kan zo direct een vraag afhandelen bijvoorbeeld over internetsnelheden, net zoals dat live in de winkels kan. De inzichten die hieruit naar voren komen worden weer teruggekoppeld naar het online team van Telfort om de website nog verder te verbeteren.

De vernieuwde website van Telfort is nu te bekijken via shop.telfort.nl

Op het Telfort blog wordt een kijkje achter de schermen gegeven bij het online team dat de website heeft gemaakt.

Over Telfort

Telfort is het betrouwbare voordeelmerk in de telecommarkt. Telfort biedt zowel mobiele telefonie als internet, tv, bellen voor thuis en glasvezeldiensten. Telfort richt zich op zowel consumenten als zakelijke klanten en biedt voordelige producten en diensten aan, zonder poespas. De producten worden aangeboden via eigen Telfort winkels, telfort.nl, telefonisch via 0800 – 17 07 en in telecomspeciaalzaken. Telfort maakt gebruik van de netwerken van KPN.
[verwijderd]
0
Midden op de Noordzee mobiel internetten met 4G. KPN regelt dat. Een spannende operatie waar de wind en de regen een rol spelen.

Het loodswezen, dat de schepen naar de Rotterdamse haven begeleidt, drong aan op een betere en stabielere dekking op de Noordzee. 'Dat is makkelijker gezegd dan gedaan', zegt Annelot van Houten, destijds verantwoordelijk voor de uitrol van 4G in ons land. 'Het loodswezen is een grote klant van KPN.'

Ze wordt enthousiast als ze terugdenkt aan de hele operatie. En dat heeft eigenlijk iedereen die je erover spreekt. Jacob Groote, verantwoordelijk voor het mobiele netwerk: 'Het was een hele operatie, maar symboliseert bij uitstek de succesvolle uitrol van 4G door KPN in heel Nederland.'

Spannende operatie
Het lichteiland Goeree ligt op 20 kilometer van de kust ter hoogte van de maasvlakte. Hier gaan de vrachtschepen voor anker om vervolgens naar de haven van Rotterdam te worden geloodst. Om dat in goede banen te leiden is een goede verbinding essentieel. Daar was een upgrade van de bestaande UMTS verbinding voor nodig, die in het voorjaar is gereed was.

Het verhaal heeft ook iets heroïsch. 'Je moet je voorstellen dat monteurs met een boot met apparatuur naar het lichteiland voeren om de mast onder handen te nemen’, zegt Peter van de Hulst, die destijds vanuit de monteurs nauw betrokken was bij de operatie. ‘Maar toen ging het regenen en stormen en moesten ze weer opgehaald worden per helikopter om een aantal dagen later een nieuwe poging te doen.'

Jacob Groote: 'Door deze mannen hebben we als enige provider 4G in de Noordzee. Dat is inderdaad belangrijk voor het vrachtverkeer. Maar denk ook aan de passagiersschepen. Als je nu op de Noordzee vaart, nog ver buiten het zicht van de haven, kom je als eerste KPN tegen met snel 4G.'

'Trofee in de Noordzee'
Voor Annelot van Houten symboliseert dit lichteiland het einde van een succesvolle uitrol van 4G. 'De moeilijkste mast hebben we voor het laatst bewaard. In die zin is het een trofee midden in de Noordzee.'
[verwijderd]
0
deltaas pfff

al tydje niet meer gelukkig.

devaluatie chinese munt kan ook verdere problemen geven in rest azie.

Maar gelukkig hebben we altijd nog KPN voor de trade en/of belegging:-)
136 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 7 jun 2024 15:03
Koers 3,498
Verschil -0,010 (-0,29%)
Hoog 3,513
Laag 3,487
Volume 2.192.053
Volume gemiddeld 11.497.930
Volume gisteren 7.334.316

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront