TKH Group « Terug naar discussie overzicht

TKH 2017

54 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
voda
0
TKH krijgt nieuwe kredietfaciliteit van 350 miljoen

Looptijd van faciliteit maximaal zeven jaar.

(ABM FN-Dow Jones) TKH Group is een nieuwe kredietfaciliteit van 350 miljoen euro overeengekomen. Dit maakte het technologiebedrijf uit Haaksbergen woensdag bekend.

De nieuwe kredietfaciliteit heeft een looptijd van 5 jaar, met opties tot verlenging met 2 maal één jaar. Deze vervangt een faciliteit van eveneens 350 miljoen euro die in oktober 2018 afloopt.

Naar eigen zeggen profiteert TKH met deze nieuwe faciliteit van de gunstige marktomstandigheden en de verbeterde kredietwaardigheid van de onderneming.

"In de nieuwe kredietfaciliteit zullen de financiële lasten lager uitvallen", aldus de Haaksbergse onderneming.

De schuldratio van maximaal 3,0 is gelijk aan de conditie die gold voor de oude kredietfaciliteit. De interest coverage ratio is niet meer van toepassing.

Op een groen Damrak steeg het aandeel TKH Group rond lunchtijd een half procent naar 37,54 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: NIBC verlaagt advies TKH Group naar Houden

Koersdoel blijft 39,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC Markets heeft vrijdag het advies voor TKH Group verlaagd van Kopen naar Houden met een ongewijzigd koersdoel van 39,00 euro.

Sinds NIBC het aandeel begon te volgen in juli 2016 met een koopadvies, is het fonds met 30 procent gestegen, zo merkte analist Martijn den Drijver op. Daarmee steeg het aandeel sneller dan de AMX.

Verder merkte Den Drijver op dat de outlook van het bedrijf positief is, nu bepaalde eindmarkten zich in de juiste richting bewegen en dat investeringen zijn vruchten afwerpen.

Op basis van de door Den Drijver verwachte verdisconteerde kasstroom voor de komende vijf jaar, denkt de analist dat er evenwel weinig opwaarts potentieel in het aandeel zit. Als gevolg haalde NIBC TKH van de kooplijst.

Op een groen Damrak koerste het aandeel vrijdagochtend kort na opening van de beurzen 0,4 procent hoger op 38,42 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel TKH Group

Koersdoel naar 45,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft donderdag het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 43,00 naar 45,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analist Dirk Verbiesen signaleerde in een vooruitblik op de jaarcijfers die op 7 maart worden gepubliceerd een aantrekkelijk perspectief, gebaseerd op zijn winstprognose voor de komende jaren.

Verbiesen verwacht een verbetering van de omzettrend in het vierde kwartaal op autonome basis, toevoegend dat de margeontwikkeling de afgelopen jaren solide is geweest en zelfs beter uitpakt als er rekening wordt gehouden met investeringen.

De marktvorser schat in dat de doelstelling van de onderneming voor de operationele marge van 11 tot 12 procent realistisch is.

Het aandeel TKH Group noteerde donderdag op een rood Damrak 0,2 procent hoger op 39,07 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
www.tkhgroup.com/nl/news/financieel-n...

Wat mij betreft zijn mijn verwachtingen overtroffen! Een zeer goed herstelde order instroom, met een mooie outlook voor 2017-2018!
voda
0
Beursblik: resultaten TKH veel beter dan verwacht

KBC Securities vooral te spreken over bandenbouwtak.

(ABM FN-Dow Jones) TKH Group heeft in 2016 veel beter dan verwacht gepresteerd. Dit schreef analist Dirk Verbiesen van KBC Securities is een reactie op de resultaten van de Haaksbergse onderneming.

De analist vond met name de orders voor de bandenbouwmachines van TKH positief en stelde dat dit de onderneming een solide basis verschaft voor de komende kwartalen. De sterke resultaten van Industrial Solutions compenseerden daarbij de zwakkere bijdrage van Building Solitions "ruimschoots".

De orderinstroom voor de machines die banden maken bedroeg 89 miljoen euro, ten opzichte van een verwachting van Verbiesen van 80 miljoen euro. In het derde kwartaal was de orderinstroom nog 62 miljoen euro, in het tweede kwartaal 50 miljoen euro en in het eerste drie maanden van 2016 kwamen de orders ook uit op 80 miljoen euro.

Verbiesen heeft een koopadvies met een koersdoel van 45,00 euro op TKH Group. Op een lichtgroen Damrak noteerde het aandeel 4,4 procent hoger op 40,71 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel TKH Group

Koersdoel naar 41,50 euro.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft donderdag het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 39,00 naar 41,50 euro bij een ongewijzigd Houden advies.

Analist Martijn den Drijver is positief gestemd over de ontwikkelingen bij vrijwel alle activiteiten van het technologiebedrijf uit Haaksbergen, nadat eerder deze week de jaarcijfers werden gepubliceerd. De analist stelde zijn verwachtingen opwaarts bij en zag daardoor ruimte om het koersdoel mee te verhogen. Den Drijver voorziet tussen 2016 en 2019 een samengestelde jaarlijkse omzetgroei van 5,0 procent en voor het bedrijfsresultaat (EBITA) 7,7 procent stijging.

Door de goede koersprestaties, het aandeel TKH Group is de afgelopen 12 maanden met ongeveer 22 procent opgelopen, is evenwel al veel goed nieuws in de koers verdisconteerd, waardoor Den Drijver geen ruimte ziet om ook het advies op te hogen.

TKH Group sloot woensdag ruim een procent lager op 40,71 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Breedinvest kleiner in TKH

Gepubliceerd op 14 mrt 2017 om 08:16 | Views: 577

AMSTERDAM (AFN) - Breedinvest heeft zijn belang in TKH verkleind. Dat bleek dinsdag uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Breedinvest heeft momenteel een kapitaalbelang en stemrecht van 2,77 procent. Dat was eerder nog 4,82 procent, zo valt op te maken uit de registers van de toezichthouder.
voda
0
Beursblik: Theodoor Gilissen Bankiers verhoogt koersdoel TKH Group

Koersdoel naar 44,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Theodoor Gilissen Bankiers heeft woensdag het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 39,00 naar 44,00 euro met een ongewijzigd Aanbevolen advies.

Analist Joost van Beek stelde de winstverwachtingen opwaarts bij in reactie op goede resultaten over het vierde kwartaal. De marktvorser merkte op dat TKH profiteert van robotisering en van de geografische uitrol. Ook staat het bedrijf op het punt producten te lanceren die volgens Van Beek veelbelovend zijn en zal uitbreiding van capaciteit tot meer omzet- en winstgroei leiden.

TKH moet volgens Theodoor Gilissen Bankiers dit jaar goed in staat zijn om een operationele winstmarge van 11 tot 12 procent te behalen. Deze marge kwam in 2016 uit op 10,9 procent. Van Beek denkt ook dat het dividend dit jaar en volgend jaar verhoogd zal worden.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel TKH Group woensdag 0,5 procent lager op 40,06 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
3,10 erbij. Gebeurd niet vaak, dat een koers op cijfers zo hard oploopt met relatief weinig handel.
ksako8
0
Hele mooie eerste kwartaal cijfers. 11% autonome omzet groei en EBITA meer dan een kwart omhoog
voda
0
Beursblik: beter dan verwacht kwartaal voor TKH Group

Groeifase begint eerder dan ABN AMRO had verwacht.

(ABM FN-Dow Jones) Het eerste kwartaal van 2017 is voor TKH Group beter verlopen dan verwacht. Dit concludeerde ABN AMRO in reactie op de trading update van het technologiebedrijf.

De bank maakte uit de resultaten op dat de hernieuwde groeifase voor TKH eerder begint dan was voorzien. De resultaten overtroffen de verwachtingen over de gehele breedte, waarbij de autonome groei indrukwekkend is volgens ABN AMRO.

De analisten wijzen ook de sterke orderinstroom bij de bandenbouwmachines die een recordniveau bereikten. Het orderboek liep op tot 114 miljoen euro. Het vorige record van 105 miljoen euro werd bereikt in 2014.

ABN AMRO hanteert een Kopen advies voor TKH Group. Het aandeel noteerde dinsdag op een groen Damrak 5,7 procent hoger op 44,61 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
voda
0
Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel TKH Group

Koersdoel naar 45,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft naar aanleiding van de kwartaalresultaten het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 41,50 naar 45,00 euro met een onveranderd Houden advies. Dit bleek donderdag uit een rapport van analist Martijn den Drijver.

De kwartaalcijfers waren volgens Den Drijver op alle vlakken flink beter dan verwacht. De analist denkt dat deze trend ook in de rest van het jaar zal doorzetten en liet zich ook positief uit over 2018.

Voor heel 2017 mikt NIBC op een omzet van 1.439 miljoen euro, een autonome groei van 7,3 procent. Aanvankelijk mikte Den Drijver nog op 1.400 miljoen met een autonome groei van 4,4 procent. De taxatie voor het bedrijfsresultaat (EBITA) ligt met 163 miljoen euro iets boven de 156 miljoen euro die de analist eerder voorzag.

Verder wees Den Drijver op de schuldpositie van TKH. Hoewel de nettoschuld opliep, kent de onderneming uit Haaksbergen slechts een schuldratio van 1,0. Dit biedt volgens de analist ruimte voor overnames.

Vanwege de sterke koersreactie woensdag op de kwartaalcijfers besloot Den Drijver het advies niet te verhogen.

Het aandeel TKH Group steeg donderdag 0,3 procent naar 45,28 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
nb
0
voda
0
Beursblik: Theodoor Gilissen verhoogt koersdoel TKH Group

Koersdoel naar 54,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Theodoor Gilissen Bankiers heeft maandag het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 44,00 naar 54,00 euro, met een ongewijzigd Aanbevolen advies.

Analist Joost van Beek is te spreken over het bedrijf en noemt TKH "één van de groeibriljanten van de Nederlandse aandelenbeurs". Dit jaar is de onderneming volgens de analist sterk begonnen. In het eerste kwartaal groeide de winst met 27 procent, vooral vanwege een herstellende vraag naar de bandenbouwmachines van de Haaksbergse onderneming.

TKH levert klantspecifieke bandenbouwmachines en is marktleider hierin. Qua omzet is dit nog altijd de grootste activiteit, maar Van Beek merkte op dat het aandeel van deze tak is gedaald naar circa 20 procent van de groepsomzet. De analist ziet een nieuwe groeimotor in het onderhoud van de reeds geïnstalleerde bandenbouwmachines.

Van Beek verwacht dat TKH de winstverwachtingen voor de jaren 2018 tot en met 2020 opnieuw zal verhogen. De EBITA-marge zal volgens de analist omhoog gaan van 11 tot 12 procent naar 12 tot 13 procent, vooral door nieuwe veelbelovende productlanceringen door TKH.

De beurswaardering is volgens Theodoor Gilissen momenteel te laag gezien de positieve verwachtingen.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel TKH Group maandag 0,8 procent lager op 46,58 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
nb
0
sinds jaren niet zo'n stijging gezien. En ik ging alleen vanwege het stabiele karakter en dividendbeleid erin
voda
0
TKH en Sif uitblinkers op groen Damrak

TKH Group blonk uit met een winst van 3 procent, bij een bovengemiddelde dagomzet van bijna 300.000 stukken. Dit hing volgens portefeuillemanager Albert Jellema van ProBeleggen samen met een zeer positief rapport van Kempen & Co, waarin het koersdoel voor de Haaksbergse onderneming werd verhoogd tot 58,00 euro. Maandag noemden ook de analisten van Theodoor Gilissen Bankiers de maker van bandenbouwmachines al een groeibriljant.

(ingekort)

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
Bluescreen
0
Ja, TKH gaat als een speer de laatste dagen...
Breedinvest zal wel een beetje spijt hebben, dat ze afgebouwd hebben..
en de analisten rollen over elkaar heen om het koersdoel te verhogen,
NIBC is steeds de laatste om de verwachting aan te passen.....
nu eerst de halfjaarcijfers maar even afwachten of het echt veel beter gaat?
54 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 mei 2024 17:35
Koers 42,540
Verschil +1,500 (+3,65%)
Hoog 43,140
Laag 41,500
Volume 230.332
Volume gemiddeld 97.875
Volume gisteren 66.509

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront